ua ru en
License :АГ №570604 Ministry of Health from 11.04.2011.
Lutsk district, Tarasovo village, 1b Lisova St. – Bogoliuby village (10 km from Lutsk city)
Patient admission schedule: Monday – Friday: from 9.00 till 19.00
The new clinic building is located outside the Volyn Regional Hospital building, next to the forest. The final stop of the city bus is No. 31, 47. You can reach us from the bus stop hotel 'Ukraine' opposite TSUM (department store -Central Universal Fashionable). If you are traveling by personal transport, the address for the navigator: Lutsk district, Tarasovo village, 1 b Lisova St.
Get directions
Home page Feedback on Bogoliuby MC

Feedback on Bogoliuby MC

Галя 2019-03-16 14:15:00
Робила гістероскопію, в той же день відпустили додому, на другий день вже на роботі. Сподобалось, що чисто, всі посміхались та підбадьорювали, наркоз легенький. Загалом задоволена, що все так легко пройшло.
Виталина 2019-03-14 15:45:00
Подруга разрекламировала эту клинику как одну из лучших в области моей проблемы. Прождав 1.5 часа я поняла что записываться смысла не было. Возможно мелочь но ждать пока врач осмотрит всех "своих" тоже неприятно.
Administrator 2019-03-14 20:52:24
Доброго дня. Дуже шкода, що так збився лікар з графіку прийому, приносимо щирі вибачення. Будемо слідкувати, щоб такі ситуації ні в якому разі більше не виникали.
Марія 2019-03-12 15:12:00
За викачку грошей та затримку часу не може вас рекомендувати і не дивно що люди з самого Луцька до вас не звертаються.
Administrator 2019-03-12 19:41:49
Маріє, насправді до нас звертається багато жителів Луцька, і кількість місцевих пацієнтів з кожним роком росте в геометричній прогресії.
Марія 2019-03-12 15:11:00
Шкода що правдиві відгуки ви так швидко видаляєте!!!
Administrator 2019-03-12 19:43:09
Маріє, принципова позиція керівництва - не видаляти жодного відгука.
Мария 2019-03-12 14:58:00
Наскільки сильно я сподівалася на допомогу, настільки сильно розчарувалася...бо завдяки ЩЕПКО ЄВГЕНІЇ ВОЛОДИМИРІВНІ тільки втратила час та кошти. Незнаю як можна назвати людину професіоналом, якщо вона за 4 консультації прогнала мене повторно здати всі аналізи і тільки за 5 місяців сказала що не допоможе. Окрім професіоналізму людина явно вважає що її сарказм зможе кожного переконати і спілкується занадто "панібратськи". Як на мене коли вона розуміє що не може допомогти - то хоча б гроші в лакмус витягне. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
Administrator 2019-03-12 19:40:26
Добрий вечір. Дуже шкода, що лікарю не вдалося Вам допомогти. На жаль, медицина не всесильна і не все залежить від лікарів. Щодо призначення аналізів, то мусимо зазначити, що вони дійсно були Вам рекомендовані для вияснення стану здоров'я. Наші лікарі не є матеріально зацікавленими в призначенні додаткових обстежень. Принципова позиція керівництва - ставка без відсотків за призначення.
Svetlana 2019-03-12 09:40:02
Робила уколи краси (ботокс) в клініці Боголюби. Ніяких ускладнень чи синців. Після процедури лікар сказала робити спеціальні вправи - хмуритись, щоб мімічні зморшки трохи попрацювали і 4 години перебувати у вертикальному положені. Результатом дуже задоволена. Буду і надалі звертатись сюди. Дякую!
Ната 2019-03-11 22:18:00
Вадим Валентинович,в клініці все супер,Оксана це один позитив,а ось лікар,що робить узд я б замінила на Шворака і тоді все було б ідеально. Вона хамовита і не приємна, таке враження,що їй важко взагалі щось говорити.Не знаю чому всі на позитиві Вас тільки вона якась дивна.
Наталія 2019-03-11 22:06:00
Коли пишуть погані відгуки,то я точно можу сказати Ви ще не знаєте,що таке не професіонали.Мене лікарі Петровські оперували ще коли не було клініки Боголюби,а на 5 поверсі в гінекологічному відділенні. Я була до того в багатьох лікарів і мені казали таке, що я інвалід на все життя, що я ніколи не стану мамою,що лапороскопія вже пізно треба видаляти міому матки тільки розрізати.І тільки коли я звернулася до чудової людини Валентина Францовича,він подарив мені надію і взявся з Вадимом Валентиновичом за мене.Мені зробили лапороскопію і я природньо завагітніла.Моєму сину 6 років і я щаслива мама і вдячна їм безмежно.Інших клінік не шукаю і зараз обстежуюсь в цій клініці зажоволена всім абсолютно.На рахунок,що заробляють я б не сказала за таку роботу і таке щастя це не великі гроші.Я завжди пам'ятаю слова лікаря :"я все зробив, що від мене залежить,а дітей дає бог".Дай Боже Вам здоров 'я.Ви робите людей щасливими.
Наташа 2019-03-11 19:27:00
Підказка будь ласка скільки приблизно коштує операція по видаленню матки і придатків?
Administrator 2019-04-15 18:19:47
Вартість втручання від 16330 грн, в залежності від складності.
Роксолана 2019-03-11 18:16:00
Дякую за синочка, це справжнє диво!!! Ми довго йшли до цього, вдячні щиро Вадиму Валентиновичу і всім хто мав відношення до нашого дива, особливо ембріологам!!!
Our partners
Вверх