ua ru en
License :АГ №570604 Ministry of Health from 11.04.2011.
Lutsk district, Tarasovo village, 1b Lisova St. – Bogoliuby village (10 km from Lutsk city)
Patient admission schedule: Monday – Friday: from 9.00 till 19.00
The new clinic building is located outside the Volyn Regional Hospital building, next to the forest. The final stop of the city bus is No. 31, 47. You can reach us from the bus stop hotel 'Ukraine' opposite TSUM (department store -Central Universal Fashionable). If you are traveling by personal transport, the address for the navigator: Lutsk district, Tarasovo village, 1 b Lisova St.
Get directions
Home page Feedback on Bogoliuby MC

Feedback on Bogoliuby MC

Галина Галина 2023-11-05 16:38:00
Доброі Неділі Усім!!! Хочу звернутись з питанням що до Медперсоналу і особисто до Пані Орисі з приводу коментарів. Звичайно кожна людина має право на свою особисту думку!!! Але так як я була свідком цих днів, коли оперували Вашу Маму Пані Віту і ми проходили лікування в одній палаті то я Взагалі не помітила і не почула якогось негативного ставлення з боку Професійної Кваліфікованої Медичної Сестри Пані Людмили!!! За цей час перебування у клініці ПЦ Боголюби Пані Людмила показала Свій Високий Професійний Досвід і Теплоту Терпіння до Пацієнтів. Завжди Буду з Великою Вдячністю і Теплотою Пам‘ятати Пані Людмилу і Весь Медичний Колектив!!! Щиро Вам Всім ДЯКУЮ ще раз за ВСЕ!!! ВИ СУПЕР!!!
Administrator 2023-11-08 11:47:05
Щиро дякуємо за Ваш відгук!
2023-10-31 16:12:00
Щиросердно дякую! Операція пройшла успішно. Ви справжній професіонал! ♥️
Administrator 2023-11-07 16:27:07
Дякуємо за Ваш відгук!
Орися 2023-10-26 23:02:00
Не хочеться лишати свій негативний відгук у такому престижному центрі,але ситуація ,яка виникла у мене- вимагає кричущої уваги.Лікарі та медичні працівники впродовж багатьох років роблять все на високому рівні.Зверталася неодноразово і цього разу з впевненістю теж вибрала цей центр для лікування мами.Мамі проводили оперативне втручання 24.10.23.Операція пройшла добре,дуже хороші,чуйні,відповідальні,уважні лікарі та медичний персонал.Але була на нічній зміні "висококомпетентна" медична сестра (2 поверх,чорне каре)Все,що вона говорила та як поводилася це настільки жахливо, що варте уваги Поки ви ще працюєте у цій приватній установі,де люди платять не малі кошти за перебування ,вам дуже б личило поводитися людяно і всі свої амбіції проявляти в іншому місці, а не на людей, які звернулися за допомогою.Це неприпустимо!Перечитуючи відгуки побачила не лише мій негативний коментар ,який стосується цієї медичної сестри.Щиро вірю ,що цей відгук оціниться належно
Administrator 2023-10-27 19:47:34
Щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дійсно дуже важлива Ваша думка і ми обовʼязково проведемо роботу з цією медичною сестрою, зробимо все від нас залежне, щоб подібні ситуації в майбутньому більше ніколи не повторювались.
Вапінська Галина Володимирівна 2023-10-07 14:16:00
Доброго дня усім. Хочу щиро від усього серця подякувати Вадиму Валентиновичу і його чудовому компетентному колективу за проведену мені операцію. Сьогодні перший день як я вдома, почуваю себе чудово,хоч не можна сідати наразі, але дотримуючись усіх правил лікування і реабілітації все проходить добре. Я живу багато років в Італії в місті Комо в Ломбардії, в 2019 по 2021 рік під час двох локдаунів я вивчилась і отримала два дипломи помічник медсестри в мої 50 років, дуже задоволена що вирішила оперуватися саме в УКРАЇНІ і саме У КЛІНІЦі БОГОЛЮБИ. Як добре що є такі ХІРУРГИ від БОГА. Бажаю ВАМ всього самого найкращого, процвітання і Божого Оберегу.
Administrator 2023-10-10 17:44:45
Щиро Вам дякуємо за такі теплі та приємні слова. Такі пацієнти, як Ви надихають і хочеться ще з більшою наснагою працювати. Міцного міцного Вам здоровʼя та Божої опіки!
Світлана 2023-10-07 07:37:00
Добрий день, скажіть будь ласка, яка ціна на ЕКЗ, і скільки часу триває підготовка до проведення процедури?
Administrator 2023-10-10 17:45:28
Ціна ЕКЗ складається з : Запліднення яйцеклітин (підготовка сперми та ооцитів до запліднення, заплідення методом ( ІКСІ), культивування ембріонів до стадії бластоцисти (120 год)) 31 000 грн Трансвагінальна пункція яйників (ТВП) (трансвагінальна пункція яйників з консультацією анестезіолога та внутрішньовенною анестезією) 7 590 грн Перенос ембріонів (ембріотрансфер, ЕТ) 9 110 грн Додатково оплачуються медикаменти, але вони підбираються лікарем індивідуально, тому найкраще можна зорієнтуватись після консультації репродуктолога.
Юлія 2023-10-07 00:12:00
Доброго дня, підкажіть вартість всіх витрат по видаленню кісти яєчника, чи ціна зміниться якщо їх кілька?
Administrator 2023-10-11 17:03:03
Орієнтовна вартість операції 25000 грн, плюс анестезія 6510 грн. Якщо мова йде про ендометріоїдні кісти, то ціна від 28500 до 29900, залежно від складності, плюс анестезія 6510.
Ольга 2023-09-25 14:43:00
Ще декілька років тому, могла б залишити чудовий відгук, так як разом із Людмилою Андріївною була разом до 8 років напевне. як спеціаліст, проявила "уважність" та довіра до неї була. Коли з чоловіком наважились стати батьками, відразу Л.А., на прийомі повідомила та почали підготовку. Були проблеми із овуляцією, яку ми вірішували, і з н-спроби у нас вийшло... та радісь не довго була, так як вагітність була позаматкова, а далі як у тумані, операція у МЦ "Боголюби" хірург Кушнір. та вердикт, аномалія будови матки, при якій як пені повідомили можна забути про вагітність. Хоча для себе я визначилась, що стану мамою, щоб мені не вартувало. Після місяця операції, я пішла на узд до двох різних фахівців,які відразу мені поставили один і той же діагноз "аномалія матки". і тепер питаннячко до вас Людмила Андріївна, як ви так за 8 років, не побачили аномалії, при якій потрібно перевірити труби, провести певні етами, перед вагітністю, якщо і наважитись.Постійні здачі аналізів, узд, і ніхто нічого не повідомив, прийоми препаратів, для чого, для омріяної вагітності яка обірветься? Боляче те, що довіряли Л.А. підтримували звязок ледь не 24\7, постійний контроль, узд, і замовчування про мою особливість, задля виймання грошей, та втрачених надій? тому аж ніяк не можу рекомендувати спеціаліста Людмилу Андріївну як хорошого спеціаліста. знаю, що відгуків вдосталь хороших, так як і через них я сама звернулась до Пець Л.А. але в результаті розчарування, втрачена вагітність, та час, який витратили зовсім не для хорошого результату паціента.
Administrator 2023-09-26 13:07:01
Щиро співчуваємо Вашій такій сумній історії, дуже шкода, що у Вас виявилась така складна аномалія, дуже важко повірити, що Людмила Андріївна могла свідомо Вас брати на запліднення, знаючи про аномалію матки несумісну з вагітністю, швидше за все, вона сподівалась, що аномалія не завадить Вам завагітніти та виносити, при деяких нескладних порушеннях це дійсно можливо.
Влада 2023-09-23 14:41:00
Марищук Олеся Олесівна це скарб, чуйна, добра та професійна молода лікарка. Однозначно рекомендую
Administrator 2023-09-26 13:07:12
Щиро дякуємо Вам за відгук та рекомендацію.
Анна 2023-09-16 22:56:00
Нещодавно була двічі на прийомі в Олесі Олесівни Марищук. Вона надзвичайно емпатійна, чуйна і добра лікарка. Вона уважна до деталей під час усього прийому, починаючи зі збору анамнезу (Олеся Олесівна вивчила (так, не прогортала, а уважно роздивилася) кожнісінький папірчик із обстеженнями і аналізами, що я принесла, а їх було не мало
Administrator 2023-09-17 13:27:24
Нам дуже приємно, дякуємо Вам за довіру та відгук!
Аnna 2023-09-16 12:08:00
Хочу висловити подяку Олесі Олесівні❤️ Коли я почула діагноз від гінеколога, що у мене кіста і оперувати потрібно терміново, я дуже злякалась. Гінеколог мені порадила робити операцію тільки в Боголюбах. Вже тоді я знала, що там працює Олеся Олесівна і дуже хотіла , щоб цей шлях я пройшла разом з Нею . Олеся Олесівна просто янгол. По-перше вона мене заспокоїла, вона назначила мені всі аналізи , всі обстеження, весь процес підготовки до операції. По-друге, Олеся Олесівна чітко мені пояснила про діагноз, розповіла як буде проходити операція, дала настанови, що реально дуже допомогло спокійно підійти до цього етапу. По-третє, сама операції. Олеся Олесівна , була зі мною поруч , підтримувала мене перед операцією. Найбільше мені страшно було перед анестезією, але вона взяла мене за руку і я заснула , а потім я прокинула і вона сказала: все добре. Після операції я виспалась, на ранок пані Олеся все пояснила, про кісту, розповіла про реабіліьацію. Шви до речі просто ідеальні , тобто їх майже не видно) Дуже дякую центру Боголюби, за таких чудових лікарів. Підтримка - це дуже важливо, а особливо з такою турбую ❤️
Administrator 2023-09-17 13:27:14
Щиро дякуємо Вам за такий розлогий гарний коментар та відгук!
Our partners
Вверх