x
Підписатись на статті

Відгуки про МЦ Боголюби

Альона 2019-10-31 14:24:00
Доброго дня, робила у вас дві операції ( кісти) нажаль не загубились інформація - звіт по них, можливо їх мені дістати з вашого архіву? Операції приблизно були за роки ( перша в 2009 і друга 2012 роках) дякую.
Адміністратор 2019-10-31 19:38:01
Олено, з цього приводу Вам слід зателефонувати за номерами, вказаними на сайті.
Тетяна 2019-10-28 08:55:00
Хочу щиро подяку Щепко Єевгенії В. За синочка!
Добрий день! Чи впливає несумісність партнерів при еко? У вас можна зробити аналіз HLA та яка ціна? ДЯКУЮ! ? 2019-10-20 18:44:00
Як підготуватися до аналізу HLA?
Адміністратор 2019-10-30 17:49:47
Так, впливає. Для детальнішої консультації Ви можете звернутися на очну консультацію до репродуктолога центру. Аналіз HLA у нас не роблять.
Аліна 2019-10-20 16:47:00
Величезне дякую Вадиму Валентиновичу і Оресті Володимирівній!!Ваші труди тепер лежать біля нас і соплять носиками))
Маша 2019-10-19 11:18:00
Большое спасибо за вашу работу и ваше отношениемк людям. Многим врачам стоит у вас поучится.
Наталія 2019-10-17 22:09:00
Доброго вечора. Рік тому мамі проводили у цій клініці операцію , результатом дуже задоволені , а особливо відношенням лікаря та медичного персоналу .
Ольга 2019-10-15 15:18:00
Добрий день скажіть будь ласка яка ціна у вас донорского ембріона кріорозморозка і перенос,загальна вартість за все.
Адміністратор 2019-10-21 18:13:22
Ольго, загальна вартість за все - 35000 грн.
Ольга 2019-10-07 21:10:00
Добрий вечір, скажіть будь ласка, скільки коштує підтяжка та зменшення молочних залоз
Адміністратор 2019-10-08 17:46:45
Зменшення грудей коштує 50 000 грн. Підтяжка грудей з вертикальним рубцем - 40 000 грн.
Зоя 2019-10-07 10:20:00
Відгукніться,будь ласка,кому в центрі робили операцію по випадінню передньої стінки піхви(лапароскопічно)
Merlena 2019-10-03 01:48:00
Я хочу, чтобы быстро отказаться от этой жизненно важной информации здесь для тех, кто инфицирован герпесом, будучи инфицированным герпесом его не конец, как там его лекарство к нему с естественным корнем и травами. Я был также инфицирован герпесом пару месяцев назад я чувствовал, что это был конец для меня, моя мысль изменить сразу, и я сделал исследования для лечения вируса, пока я не нашел о д-р Olori травяной медицины, которые помогают искоренить вирус полностью из моей системы. Если вы хотите найти лекарство от вируса герпеса или других видов болезней, не стесняйтесь связаться с доктором Olori по электронной почте droloriherbalcenter@gmail.com или Whatsapp No2349053311935. Вы тоже можете дать попробовать его Med, нет никакого вреда в попытке. Я желаю вам удачи.
Залиште відгук про центр репродуктивної медицини Боголюби
check
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Наші партнери
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх