x
Підписатись на статті

Відгуки про МЦ Боголюби

Ната 2019-03-11 22:18:00
Вадим Валентинович,в клініці все супер,Оксана це один позитив,а ось лікар,що робить узд я б замінила на Шворака і тоді все було б ідеально. Вона хамовита і не приємна, таке враження,що їй важко взагалі щось говорити.Не знаю чому всі на позитиві Вас тільки вона якась дивна.
Наталія 2019-03-11 22:06:00
Коли пишуть погані відгуки,то я точно можу сказати Ви ще не знаєте,що таке не професіонали.Мене лікарі Петровські оперували ще коли не було клініки Боголюби,а на 5 поверсі в гінекологічному відділенні. Я була до того в багатьох лікарів і мені казали таке, що я інвалід на все життя, що я ніколи не стану мамою,що лапороскопія вже пізно треба видаляти міому матки тільки розрізати.І тільки коли я звернулася до чудової людини Валентина Францовича,він подарив мені надію і взявся з Вадимом Валентиновичом за мене.Мені зробили лапороскопію і я природньо завагітніла.Моєму сину 6 років і я щаслива мама і вдячна їм безмежно.Інших клінік не шукаю і зараз обстежуюсь в цій клініці зажоволена всім абсолютно.На рахунок,що заробляють я б не сказала за таку роботу і таке щастя це не великі гроші.Я завжди пам'ятаю слова лікаря :"я все зробив, що від мене залежить,а дітей дає бог".Дай Боже Вам здоров 'я.Ви робите людей щасливими.
Наташа 2019-03-11 19:27:00
Підказка будь ласка скільки приблизно коштує операція по видаленню матки і придатків?
Адміністратор 2019-04-15 18:19:47
Вартість втручання від 16330 грн, в залежності від складності.
Роксолана 2019-03-11 18:16:00
Дякую за синочка, це справжнє диво!!! Ми довго йшли до цього, вдячні щиро Вадиму Валентиновичу і всім хто мав відношення до нашого дива, особливо ембріологам!!!
Оксана 2019-03-07 23:48:00
Хочу виразити щиру подяку Петровському В.В, Щепко Є.В., Марищак О.В. , медичним сестрам та всьому медичному персоналу медичного центру Боголюби. Адже завдяки їхнім старанням у грудні минулого року на світ з'явились дві прекрасні дівчинки- мої донечки. Ніколи не впадайте у відчай, обов'язково вірте у чудо та довіряйте професіоналом у своїй справі. Для мене такі професіонали лікарі медичного центру Боголюби
Лариса 2019-03-07 13:26:00
Щиро дякую за обслуговування і приємне відношення медичного персоналу. Працюєте на високуму рівні. Бажаю успіхів та процвітання
Олеся 2019-03-06 19:45:00
Доброго дня. Мені робили складну операцію видаляли 12 фіброміом, пройшло 2 місяці, я згадую, про це і дивуюсь, як легко все пройшло, я не могла наважитись на опереацію близько року. Сьогодні робила контрольне узд, узістка не могла повірити, що в мене було стільки вузлів, настільки все зараз в гарному стані. Дякувати Богу, що є такі спеціалісти, професіонали своєї справи!!! Дякую Вам Вадим Валентинович і всій команді, що доглядала мене після операції та анестезіологу!!!
Кристина 2019-03-06 14:46:58
Имею активную мимику, поэтому часто хмурюсь и у меня начали появляться морщины на лбу. Первый раз решилась на уколы ботокса в возрасте 30 лет (сейчас мне 35 лет). Для этого ездила аж в Киев к опытному косметологу, ведь в Луцке боялась кому-то довериться. Не так давно услышала, что в МЦ Боголюбы открылось новое направление - эстетическая медицина. Записалась на консультацию к Петрук Ольге Александровне. Только после того, как убедилась в ее профессионализме, решилась сделать здесь инъекции ботокса. Осталась очень довольной: было совсем не больно, процедура длилась всего несколько минут, после были незначительные покраснения, которые исчезли через 30 мин. Результат стал проявляться через 4 дня. Постепенно лоб онемевал, мимика снижалась, морщины разглаживались. В конце-концов морщины полностью исчезли и я помолодела на лет 5 так точно! Спасибо! Буду всем рекомендовать вашу клинику!!!
Марія 2019-03-05 14:27:21
Давно мріяла зробити свої губи більш об'ємними. І от нарешті наважилась зробити дану процедуру в косметолога з медичного центра Боголюби. Побоювань на рахунок професіоналізму лікаря в мене не було, але дуже боялась уколів та болі, тому вибрала препарат з лідокаїном. Болі зовсім не відчувала і набряк був практично не помітний. Залишилась дуже задоволеною. Тепер маю губи приголомшливої форми!
Тетяна 2019-03-04 21:39:00
Лікарі у цій лікарні супер.Хочу подякувати Петровському В.В.лікар від Бога.Він дав нам змогу народити двох чарівних діточок.Мед.сестра Оксанка дуже теж позитивна,гарна людина.Хто вагається,то хочу сказати не потрібно,в мене тільки хороші враження.( це стосовно гінекології,ін.незнаю).Чудово підібраний персонал.Ще раз велике дякую.
Залиште відгук про центр репродуктивної медицини Боголюби
check
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Наші партнери
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх