ua ru en
License :АГ №570604 Ministry of Health from 11.04.2011.
Lutsk district, Tarasovo village, 1b Lisova St. – Bogoliuby village (10 km from Lutsk city)
Patient admission schedule: Monday – Friday: from 9.00 till 19.00
The new clinic building is located outside the Volyn Regional Hospital building, next to the forest. The final stop of the city bus is No. 31, 47. You can reach us from the bus stop hotel 'Ukraine' opposite TSUM (department store -Central Universal Fashionable). If you are traveling by personal transport, the address for the navigator: Lutsk district, Tarasovo village, 1 b Lisova St.
Get directions
Home page Feedback on Bogoliuby MC

Feedback on Bogoliuby MC

Вдячна пацієнтка 2023-09-14 14:03:00
І так, хочу написати декілька слів про прийом у Олесі Олесівни!!! Можу сказати, що це один з кращих візитів до гінеколога! Відчувала себе абсолютно комфортно без жодної ніяковості. Дуже уважна, чуйна, компетентна. У мене була проблема (не буду описувати), мене терміново прийняли, не дивлячись, на те, що був неприйомний день. Направили на аналізи, узд. Щодо самої консультації, я людина військова і люблю коли все чітко, лаконічно, без води і мильних бульбашок..в цього лікаря з цим все СУПЕР! Я чітко розуміла ризики і наш план дій на майбутнє. Олеся Олесівна постійно на за'язку і завжди "тримає руку на пульсі" щодо вашого здоров'я. Дуже задоволена візитом, побільше б таких молодих фахівців)))
Administrator 2023-09-16 10:14:56
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути такі позитивні слова про нашого фахівця!
Мирослава 2023-09-05 18:38:00
Хочу сказати, величезне дякую,ВадимуВалентиновичуПетровському та Катерині Віталіївні Харчук,за доброту,чуйне ставлення та високий професіоналізм.Справді,лікарі,до яких хочеться повертатись.А також,песоналу, медичного центру,які привітно і швидко виконують свою роботу.Рекомендую звертатись до МЦБоголюби!
Administrator 2023-09-06 13:18:04
Щиро дякуємо за Ваш відгук, нам дуже приємно чути такі теплі слова! Бережіть себе та будьте здорові!
Алла 2023-08-30 22:02:00
Дуже вдячна хірургу Крисюку Юрію Миколайовичу за якісно виконану операцію з видалення ліпоми
Administrator 2023-09-01 10:53:27
Дякуємо Вам щиро за Ваш відгук!
Лі 2023-08-30 15:57:00
Видурювання грошей у клієнтів і крапка.Ніхто таке не опублікує
Administrator 2023-09-01 10:54:18
Нам шкода, що у Вас склалось таке хибне враження. Ми завжди публікуємо всі відгуки, у автоматичному режимі без модерації. Гроші можуть видурювати в державних закладах чи десь, де нема прайсу, у нас же все цілком прозоро, Ви, наперед розумієте, що йдете в приватний заклад, де послуги платні, тому можете прийняти свідоме рішення чи підходить Вам ціна, наперед ознайомившись з прайсом, який є у вільному доступі на сайті.
Ліза 2023-08-30 15:53:00
Неприємне враження про персонал.Лікарі які уникають складностей у лікуванні.З такими успіхами в безкоштовній медицині була більша результативність консультуванння чим у цьому центрі.
Administrator 2023-09-01 10:54:00
Нам важко зрозуміти, що саме, Ви маєте на увазі, але у нас лікують часто і успішно складні та надскладні випадки, від яких відмовились в інших медцентрах. Ви, дійсно, завжди можете обрати заклад, який Вам найкраще підходить.
Сметана Надя 2023-08-30 14:17:00
Дякую Вам,за вашу працю,тепер умени є миленька квіточка для якої я живу,низький уклін вам
Administrator 2023-09-01 10:53:39
Здоровʼя Вам та Вашій доці! Дякуємо Вам, що написали!
Аліна 2023-08-28 16:04:00
Хочу висловити величезну подяку Карголь Олені Віталіївній. Ще минулого року я звернулась до неї з проблемою не виношування вагітності, викидні, нещодавно ми досягнули бажаного результату який підіймає кожні 3 години щоб підкріпитись молочком. Олена Віталіївна той лікар, яка прийде на допомогу в будь яку пору доби, допоможе знайти причину та віднайде саме ту чудодійну таблетку яка допоможе дійти до бажаного результату, підтримає в той момент коли руки опускаються. Я вдячна долі, що звела мене саме з Вами. Олено Віталіїно, Ви ЛІКАР до якого хочеться повертатись, Ви ЛІКАР якого хочеться рекомендувати усім, Ви ЛІКАР професіонал своє справи !!!!
Administrator 2023-08-30 11:41:43
Нам дуже приємно читати такі слова про Олену Віталіївну, вона прекрасний фахівець. Бажаємо Вам та Вашій малечі міцного здоровʼя та спокійних ночей.
Дрозда Ольга 2023-08-28 11:48:00
Хороша лікарня Приємний персоналЧудові - Найкращі лікаріДякую за вашу турботу Тепер буду звертатися тільки до вас ❤ МЦ "Боголюби" ❤Дякую Кушніру Святославу Володимировичу та Оресті Володимирівні ❤
Administrator 2023-08-30 11:41:57
Щиро вдячні Вам за такі теплі слова про наш колектив.
Ярослава 2023-08-28 10:21:00
Дуже чудова лікарня!!! Увесь персонал ввічливий та дбайливий! Окрема подяка лікарю Михайлюк Надії Іванівні, завдяки якій у нашій сім'ї з' явилося маленьке диво - синочок. До таких лікарів приходиш із радістю.
Administrator 2023-08-30 11:41:22
Дякуємо, нам дуже приємно, Надія Іванівна, дійсно, чудовий лікар.
Марія 2023-08-23 20:02:00
Хочеться подякувати всім працівникам центру,за відношення підтримку ,особливо хочеться подякувати лікарю Оресті Володимирівні ,завдяки її професіоналізмі,зараз маю синочка,якого ми так довго чекали,це не тільки хороший лікар ,а й просто дуже хороша людина,буду дякувати їй все життя
Administrator 2023-08-24 21:04:48
Ми дуже тішимось, щиро вітаємо Вас з народженням синочка, і дякуємо, що памʼятаєте і згадуєте добрим словом лікаря!!!
Our partners
Вверх