ua ru en
Лицензия :АГ №570604 МОЗ от 11.04.2011г.
Луцкий район, c.Тарасовое, ул. Лесная 1б - с.Боголюбы (10 км от г.Луцка)
График приема пациентов: Пн-Пт: с 9.00 до 19.00
Новое помещение клиники находится за корпусом Волынской областной больницы, рядом с лесом. Конечная остановка городского маршрутного такси №31,47. К нам можно доехать от остановки гостиница 'Украина' напротив ЦУМ. Если Вы едете личным транспортом, адрес для навигатора: Луцкий район, с. Тарасово, ул. Лесная 1б.
проложить маршрут
Главная Отзывы о МЦ Боголюбы

Отзывы о МЦ Боголюбы

Анна 2021-01-27 23:49:00
Я можу стати донором яйцеклітини якщо у мене є зайва вага? При рості 167см 94кг
Администратор 2021-01-28 21:48:50
Так, але потрібно пройти всі необхідні обстеження, Ці обстеження проводяться на базі нашої клініки, за наш рахунок. Якщо в цих обстеженнях не виявиться порушень, то Ви зможете стати донором.
Тетяна 2021-01-21 19:34:00
Окреме величезне спасибі всій операційній команді і низькій уклін Литвинюку Юрію Яковичу за відмінний наркоз, 4 години операції, я відійшла від наркозу як від сну, не нудило зовсім. Дуже дуже хочеться подякувати дівчатам, котрі доглядали за мною після операції, це титанічний труд, мене потрібно було перші два дні чуть не носити на собі, чуть не на руках з ліжка піднімати і вони терпляче підтримували, допомагали, щиро людяно піклувались. Вдячна всім медичним сестрам просто безмежно, слів нема, щоб передати наскільки вдячна. Нехай Бог повертає Вам усім сторицею Ваше людяне відношення, нехай Вам у всьому щастить, а головне усьому колективу міцного-міцного здоров‘я!!!
Тетяна 2021-01-21 19:32:00
Оперувалась у лікаря Матвіюка Олександра Васильовича. Це було на початку грудня, пройшло 5 тижнів після операції точніше після двох операцій, бо я робила абдомінопластику та верхні повіки. Я знала, що це прекрасний лікар, оскільки обирала його свідомо, але він перевершив всі мої сподівання своїм професійним підходом, уважністю, чуйністю. Це такий лікар, у якого варто брати уроки іншим лікарям у плані відсин з пацієнтом, вмінню пояснити чітко, заспокоїти, в плані професійної відповідальності та й загалом майстерності як пластичного хірурга. Результати після операції, як то кажуть, «на ліцо», очі стали виразні, відкриті, погляд веселіший, набряк був помірний і тримався зовсім недовго. Живіт, то взагалі, окрема історія. Дуже боялась цієї операції, бо знала, що вона складна і болюча, але на диво легко її перенесла, навіть не сполівалась, а зараз талія просто осиннна. В мене було четверо вагітностей і живіт ніяк не втягувався, після операції, я не можу натішитись результатом, я знову струнка і тонка.
Ірина 2021-01-21 13:14:00
Доброго дняЧи робите ви ЕЕГ дітям? Яка ціна?
Администратор 2021-01-21 18:52:35
Ірино, наші лікарі ведуть прийом лише дорослих пацієнтів. У центрі немає педіатричного напрямку.
Тетяна 2021-01-20 15:47:00
Оперувалась у лікаря Матвіюка Олександра Васильовича. Це було на початку грудня, пройшло 5 тижнів після операції точніше після двох операцій, бо я робила абдомінопластику та верхні повіки. Я знала, що це прекрасний лікар, оскільки обирала його свідомо, але він перевершив всі мої сподівання своїм професійним підходом, уважністю, чуйністю. Це такий лікар, у якого варто брати уроки іншим лікарям у плані відсин з пацієнтом, вмінню пояснити чітко, заспокоїти, в плані професійної відповідальності та й загалом майстерності як пластичного хірурга. Результати після операції, як то кажуть, «на ліцо», очі стали виразні, відкриті, погляд веселіший, набряк був помірний і тримався зовсім недовго. Живіт, то взагалі, окрема історія. Дуже боялась цієї операції, бо знала, що вона складна і болюча, але на диво легко її перенесла, навіть не сполівалась, а зараз талія просто осиннна. В мене було четверо вагітностей і живіт ніяк не втягувався, після операції, я не можу натішитись результатом, я знову струнка і тонка.
Наталія 2021-01-10 11:13:00
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи є лікар який консультує і лікує жовчний? Якщо так, то яка ціна прийому? Дякую.
Администратор 2021-01-11 19:43:25
Наталіє, стосовно жовчного міхура можна проконсультуватись у Масікова Олександра Володимировича, ціна консультації 300 грн.
Альона 2021-01-09 17:29:00
Добрий вечір. В мене група і захворювання АФС. Можу я бути донор яйцеклітин???
Администратор 2021-01-11 19:43:44
Олено, на жаль, ні, донори яйцеклітин мають бути абсолютно здоровими.
Оксана 2020-12-30 16:51:00
Хочу подякувати лікарю, Патій Петру Миколайовичу, за його розумну і світлу голову, це найкращий лікар у місті Луцьку по гінекології, як професіонал так і людина. Медперсоналу в медичному центрі Боголюби також вдячна, всі привітні, чуйні , турботливі, терпеливі, ніхто не хамить. Заклад чистенький, лікарня європейського зразка. Дякую керівнику Петровському Вадиму Валентиновичу за такий заклад і умови, що для нас створив. А Патію Петру Миколайовичу низький уклін, Ви так багато зробили для моєї мами, дай Вам Бог здоров'я і Вашим батькам, що виховали таку добру і розумну людину, ЛІКАРЯ !!!
Svitlana 2020-12-29 22:35:00
Добрий день підкажіть будь-ласка ,я пройшла обстеження,виявили не прохідність труб,але не призначили лікування ,чи можу я звернутисядо вас в клініку з тим обстеженням.....?
Администратор 2021-01-05 18:01:37
Так, Світлано. Ви можете взяти на прийом із собою ці результати. Попередній запис на консультацію до спеціалістів центру - за телефонами, вказаними на сайті.
Вікторія 2020-12-29 21:29:00
Відгук для тих хто вагається чи звертатись в дану клініку по безпліддю, однозначно так!Завдяки правильному підбору лікування Марищук Орести Володимирівни, я тримаю на руках довгоочікуваного синочка, позаду 5 років безрезультатного лікування та консультацій різних лікарів Рівного, та саме Ореста Володимирівна нам допомогла для досягнення нашої мрії, ми набрались терпіння пройшли успішну лапороскопію від Вадима Валентиновича, назначене лікування, інсимінацію та отримали результат!Ваші вдячні пацієнти Савчуки, дякуємо за сина, нам вже пів рочку)
Наши партнеры
Вверх