ua ru en
Лицензия :АГ №570604 МОЗ от 11.04.2011г.
Луцкий район, c.Тарасовое, ул. Лесная 1б - с.Боголюбы (10 км от г.Луцка)
График приема пациентов: Пн-Пт: с 9.00 до 19.00
Новое помещение клиники находится за корпусом Волынской областной больницы, рядом с лесом. Конечная остановка городского маршрутного такси №31,47. К нам можно доехать от остановки гостиница 'Украина' напротив ЦУМ. Если Вы едете личным транспортом, адрес для навигатора: Луцкий район, с. Тарасово, ул. Лесная 1б.
проложить маршрут
Главная Отзывы о МЦ Боголюбы

Отзывы о МЦ Боголюбы

Дмитро 2023-04-29 17:27:00
Доброго дня, яка ціна операції френулопластики, разом з анестезією та аналізами передопераційними?Дякую!
Администратор 2023-05-01 16:36:45
Пластика уздечки (все включено*, окрім анестезії) - 5 280 грн, 2280 грн - анестезія, 1700 грн - передопераційні аналізи, 390 грн - консультація уролога.
Катя 2023-04-28 10:05:00
Доброго дня!хочу видалити вени на нозі.мене записали на прийом до лікаря.чи можна буде у той самий день зробити операцію?
Администратор 2023-04-28 22:32:53
Так, можна.
Олена 2023-04-27 21:54:00
Дуже неприємна особа, сказала шо я не зможу мати дітей, а як завагітнію то не виношу, зробивши тільки вагінальне УЗД, і один огляд на кріслі, і виписавши фуфла на три тисячі, і вмовлянням зробити операцію саме в їх центрі.. доречі дитину я і виносила і родила, попавши до найкращого лікаря, який зробив повну діагностику, і не знайшов тих хвороб які мені приписала Ройко, в пологовому був цілий консиліум. Комент можете і не пропускати, всеодно я ще відгук залишила і в фб, про відвідування вашої шараги і на інших ресурсах
Администратор 2023-04-28 22:32:44
На жаль, а у Вашому випадку, на щастя, лікар, може також помилитись. Дуже добре, що прогноз лікарки не справдився, і що Ви народили дитинку та у Вас все добре. Жодного відгуку і у жодному випадку ми не видаляємо, ми працюємо принципово прозоро і етично по відношенню до пацієнтів.
Ковалець Світлана 2023-04-26 12:29:00
Заключення КТ - ознаки субсерозного фіброматочного вузлового утвору тіла матки великих розмірів. Лікар пропонує видалити матку і шийку теж. Чи можливі інші варіанти?
Администратор 2023-04-27 10:39:05
Так, Світлано, у нас в клініці такий вузол можна видалити лапароскопічно і при цьому зберегти матку та шийку матки.
Кравцова Олена 2023-04-24 17:45:00
Петро Миколайович кваліфікований спеціаліст, приємний, спокійний, уважний та емпатичний. Дуже йому вдячна та рекомендую.
Администратор 2023-04-24 22:00:43
Дякуємо, Олено, за Ваш відгук.
Оксана 2023-04-21 20:00:21
Дуже хороша клініка Лікар Петровський Вадим і весь мед персонал привітні я задоволена
Администратор 2023-04-24 14:55:00
Дякуємо, Оксано, за Ваш відгук.
Тетяна 2023-04-20 16:36:00
Доброго дня. Скажіть будь-ласка , яка ціна, щоб удалити матку з придатками. Мамі необхідна операція по медичним показникам? Наперед дякую.
Администратор 2023-04-20 17:43:50
Тетяно, орієнтовна вартість втручання 36000 грн.
Остап 2023-04-19 18:50:00
Доброго Дня! Підкажіть будь-ласка чи можливо зробити френулопластику та циркумцизію підчас 1 операції. Яка ціна цих послуг місцева анастезія. Дякую.
Администратор 2023-04-21 13:17:37
Остапе, так, проведення цих втручань за один раз можливе. Вартість втручань - 12400 грн. 2280 грн - анестезія, 1700 грн - передопераційні аналізи, 390 грн - консультація уролога.
Вікторія 2023-04-19 18:08:00
Місяць тому мене прооперували в м.ц "Боголюби" і хочу сказати, що я у захваті від результату: все організували дуже швидко,після операції не було жодних ускладнень і я почуваюся прекрасно!Дуже вдячна Пані Ірині Ройко і всьому колективу!
Администратор 2023-04-19 18:21:43
Дякуємо, Вікторіє, за Ваш відгук.
Тетяна 2023-04-18 11:33:00
Лікар-клоун не справив враження професіонала.Звертаючись по допомогу хочеш почути пораду спеціаліста,а інтернет почитати я і вдома можу.Особливо курорти Азербайджану вразили.Маю думку що жарти і зухвалість-основний професіоналізм цього "лікаря".Не раджу витрачати час і гроші на консультації Б.І. Міндюк.
Администратор 2023-04-18 21:31:29
Доброго дня, дякуємо Вам за відгук. Іноді лікарі дійсно бувають в гуморі і може про них скластись така хибна думка, попередимо лікаря, щоб на майбутнє ретельніше дотримувався протоколу ведення консультації. Прикро, що лікар справив на Вас таке враження, просимо вибачення. У нас на касі зліва є табличка, що, якщо Ви не задоволенні якістю консультації, Ви маєте право її не оплачувати.
Наши партнеры
Вверх