ua ru en
Лицензия :АГ №570604 МОЗ от 11.04.2011г.
Луцкий район, c.Тарасовое, ул. Лесная 1б - с.Боголюбы (10 км от г.Луцка)
График приема пациентов: Пн-Пт: с 9.00 до 19.00
Новое помещение клиники находится за корпусом Волынской областной больницы, рядом с лесом. Конечная остановка городского маршрутного такси №31,47. К нам можно доехать от остановки гостиница 'Украина' напротив ЦУМ. Если Вы едете личным транспортом, адрес для навигатора: Луцкий район, с. Тарасово, ул. Лесная 1б.
проложить маршрут
Главная Отзывы о МЦ Боголюбы

Отзывы о МЦ Боголюбы

Оксана М. 2016-08-29 19:09:00
Щиро дякую лікарям, особливо велика подяка Вадиму Валентиновичу, вчора у нас були хрестини, синочка назвали Іваном, це був нелегкий шлях, але ми тепер тішимось нашим чудом. Окреме дякую від щасливих бабусь Іванка.
Олеся 2016-08-27 10:43:00
Доброго дня. Чесно , дуже здивована поганим відшукав стосовно клініки. Особисто я дуже задоволена і діагностикою і лікарями і відношенням до пацієнтів. Проходила в клініці і МСГ і гістероскопію. Медсестри і лікарі просто настільки увагу приділяють , що і годі побажа. Лікарям бажаю міцного здоров'я і побільше вдячних пацієнтів.
Зоряна 2016-08-22 12:00:00
Але ендометріоз, дійсно, остаточний діагноз можна побачити лише при лапароскопії, по аналізах його не видно. В мене була така ситуація, мені ніяк не могли встановити причину чому я не вагітнію, лише в Боголюбах після операції я все зрозуміла, мені показали запис операції, я там сама бачила вузлики ендометріозу. Ну і саме головне результат, я вагітна. І взагалі я про ендометріоз все вичитала в інтернеті, це одна з основних причин безпліддя в жінок. Почитайте, не лініться, загугліть ендометріоз і все самі зрозумієте.
Зоряна Василівна 2016-08-22 11:42:00
Мені вже 12 років не могли встановити причини безпліддя, лише гроші витягували 3 різних лікарів, не буду називати імен. Тільки в Боголюбах до мене віднеслись професійно, робили діагностичну лапароскопію, визначили ендометріоз, півроку ще потім лікували, а зараз я тут консультуюсь по вагітності, вже 9 тижнів. З мого особистого досвіду, це сама професійна і відповідальна клініка.
Антоніна М. 2016-08-21 18:22:00
Також, прийшовши на обстеження, мала з собою виписку з попередньої лікарні, де значилось моє дівоче прізвище. На превелике своє здивування потім, у половині результатів аналізів клініки Боголюби, прізвище значилось чомусь моє дівоче??? Хоча, реєструвалась, та паспортні дані вони там всі переписували. Тому, можна зробити висновок, що ваше прізвище можуть "ненароком" перепутати з чиїмось!
Антоніна М. 2016-08-21 18:17:00
Клініка працює тільки на викачку грошей з людей, які приходять туди з надією, що їм допоможуть. Коли ми з чоловіком звернулись туди з проблемою, що невиходить завагітніти - мені поставили купу неіснуючих діагнозів ( таких як ендометріоз - який діагностується тільки при лапароскопії!!!, та підозра на дисплазію). Перездавши аналізи в інших двох клініках, все було абсолютно не так як придумали собі в Боголюбах. Висновок один - працюють одні шарлатани, які наживаються на людському горі та окрім того всього ще й люди платять за це шалені гроші!!!! А так звані "лікарі від бога" - роблять не що інше як контейнер на ЕКО. Раджу всім добре подумати перед тим як іти туди, щоб вас обманювали за ваші ж гроші.
Катерина 2016-08-19 19:12:00
Була на операції - лапароскопічній , сьогодні виписали додому, хочу ще раз подякувати всім лікарям, чудове відношення медсестер, оперував Петровський Вадим Валентинович, хірург від Бога, віднісся дуже полюдськи, а дівчата, котрі доглядали, то чудо, я навіть не знала, що таке відношення десь може бути, всім раджу це лікарня найвищого рівня. Навіть не можу повірити, що хтось, хто був там погано відгукується, такого бути не може, зі мною лежала ще одна старша жіночка, то вона казала, що буде до кінця життя за цих лікарів молитись.
Оля 2016-08-18 09:29:00
Доброго дня! Ми з чоловіком звернулися в клініку з приводу безпліддя. Перед цим я пройшла гістеру і лапару в міській лікарні. Того дня лікар, мабуть, був без настрою. Висловив свій погляд, мовляв, лікарі зіпсували мені здоров"я, "знищили" якісь ворсинки в маткових трубах і т.д., словом, надія лише на ЕКО. Ми зневірилися в наших лікарях (можливо, даремно) і дременули до сусідньої Польщі. Відносно невеликі гроші за прийом, втішні слова, мінімум аналізів, кілька уколів стимуляції - і я вагітна.
Людмила 2016-08-11 21:28:00
10.06.2016 робили в клініці лапаратомію.Видалили міоми до 3-х кг.Позбулася огидного живота та великої проблеми.В м.Львові мала підписувати перед операцією дозвіл на видалення органу, якщо піде "щось не так"-як казали львівські лікарі.Випадково дізналася про клініку,в якій зразу сказали, що 99 збережуть "запчастини". Враження самі позитивні.Приємні спогади про персонал:Петровського В.В.(промінь світла в темному царстві),медсестричок: Оленку, Алісу, Людмилу, Людмилу, Світлану (красунь) та інших.Велике всім дякую!!!Була на УЗД (вже дома)- питали де шов ? Не знайшли!!!Клініці бажаю позитивних результатів роботи та вдячних пацієнтів.Пробачте що довгий відгук.Раджу ВСІМ!!!
Петро 2016-08-09 17:07:00
Для сулік і.в.Гроші цікавлять не лише лікарів і не лише там.
Наши партнеры
Вверх