ua ru en
Ліцензія :АГ №570604 МОЗ від 11.04.2011р.
Луцький район, c.Тарасове, вул. Лісова 1б - с.Боголюби (10 км від м.Луцька)
Графік прийому пацієнтів: Пн-Пт: з 9.00 до 19.00
Нове приміщення клініки знаходиться поза корпусом Волинської обласної лікарні, поряд з лісом. Кінцева зупинка міського маршрутного таксі №31,47. До нас можна доїхати від зупинки готель 'Україна' навпроти ЦУМ. Якщо Ви їдете особистим транспортом, адреса для навігатора: Луцький район, с. Тарасове, вул. Лісова 1б.
прокласти маршрут
Головна Відгуки про МЦ Боголюби

Відгуки про МЦ Боголюби

Ольга 2019-10-15 15:18:00
Добрий день скажіть будь ласка яка ціна у вас донорского ембріона кріорозморозка і перенос,загальна вартість за все.
Адміністратор 2019-10-21 18:13:22
Ольго, загальна вартість за все - 35000 грн.
Ольга 2019-10-07 21:10:00
Добрий вечір, скажіть будь ласка, скільки коштує підтяжка та зменшення молочних залоз
Адміністратор 2019-10-08 17:46:45
Зменшення грудей коштує 50 000 грн. Підтяжка грудей з вертикальним рубцем - 40 000 грн.
Зоя 2019-10-07 10:20:00
Відгукніться,будь ласка,кому в центрі робили операцію по випадінню передньої стінки піхви(лапароскопічно)
Merlena 2019-10-03 01:48:00
Я хочу, чтобы быстро отказаться от этой жизненно важной информации здесь для тех, кто инфицирован герпесом, будучи инфицированным герпесом его не конец, как там его лекарство к нему с естественным корнем и травами. Я был также инфицирован герпесом пару месяцев назад я чувствовал, что это был конец для меня, моя мысль изменить сразу, и я сделал исследования для лечения вируса, пока я не нашел о д-р Olori травяной медицины, которые помогают искоренить вирус полностью из моей системы. Если вы хотите найти лекарство от вируса герпеса или других видов болезней, не стесняйтесь связаться с доктором Olori по электронной почте droloriherbalcenter@gmail.com или Whatsapp No2349053311935. Вы тоже можете дать попробовать его Med, нет никакого вреда в попытке. Я желаю вам удачи.
Аліна Олександрівна 2019-10-02 23:40:00
Доброго вечора. Як записатися на прийом до хірурга?
Адміністратор 2019-10-04 18:26:26
Запис на прийом до спеціалістів центру - за телефонами, вказаними на сайті.
Люда 2019-10-02 16:10:00
Яка ціна на кріоконсервацію ембріонів (термін і кількість)
Адміністратор 2019-10-02 19:28:51
Кріоконсервування ооцитів/ембріонів методом вітрифікації (1 кріотек) - 3 335 грн. Зберігання ооцитів/ембріонів протягом 1 місяця - 150 грн.
Олена 2019-10-01 19:26:00
Хочу виразити щиру вдячність Щепко Євгенії Володимирівні за чуйність та увагу. Лікування пройшло успішно! Можу з чистою совістю рекомендувати і лікаря і центр своїм подругам. Дякую!
Ольга 2019-09-30 13:49:00
Доброго дня скажіть будь ласка яка ціна на аналіз проходімость маточних труб?
Адміністратор 2019-09-30 18:15:18
Ольго, вартість обстеження становить 875 грн.
Марина 2019-09-28 18:28:00
Обследовалась и лечилась в этом центре, рекомендую всем, кто хочет получить качественую медицинскую помощь
Таня 2019-09-25 20:13:00
Дуже уважний і позитивний лікар!!! Виявила те що інші гінекологи не побачили! Дякую!
Наші партнери
Вверх