x
Підписатись на статті

Відгуки про МЦ Боголюби

Добрий день! Чи впливає несумісність партнерів при еко? У вас можна зробити аналіз HLA та яка ціна? ДЯКУЮ! ? 2019-10-20 18:44:00
Як підготуватися до аналізу HLA?
Аліна 2019-10-20 16:47:00
Величезне дякую Вадиму Валентиновичу і Оресті Володимирівній!!Ваші труди тепер лежать біля нас і соплять носиками))
Маша 2019-10-19 11:18:00
Большое спасибо за вашу работу и ваше отношениемк людям. Многим врачам стоит у вас поучится.
Наталія 2019-10-17 22:09:00
Доброго вечора. Рік тому мамі проводили у цій клініці операцію , результатом дуже задоволені , а особливо відношенням лікаря та медичного персоналу .
Ольга 2019-10-15 15:18:00
Добрий день скажіть будь ласка яка ціна у вас донорского ембріона кріорозморозка і перенос,загальна вартість за все.
Ольга 2019-10-07 21:10:00
Добрий вечір, скажіть будь ласка, скільки коштує підтяжка та зменшення молочних залоз
Адміністратор 2019-10-08 17:46:45
Зменшення грудей коштує 50 000 грн. Підтяжка грудей з вертикальним рубцем - 40 000 грн.
Зоя 2019-10-07 10:20:00
Відгукніться,будь ласка,кому в центрі робили операцію по випадінню передньої стінки піхви(лапароскопічно)
Merlena 2019-10-03 01:48:00
Я хочу, чтобы быстро отказаться от этой жизненно важной информации здесь для тех, кто инфицирован герпесом, будучи инфицированным герпесом его не конец, как там его лекарство к нему с естественным корнем и травами. Я был также инфицирован герпесом пару месяцев назад я чувствовал, что это был конец для меня, моя мысль изменить сразу, и я сделал исследования для лечения вируса, пока я не нашел о д-р Olori травяной медицины, которые помогают искоренить вирус полностью из моей системы. Если вы хотите найти лекарство от вируса герпеса или других видов болезней, не стесняйтесь связаться с доктором Olori по электронной почте droloriherbalcenter@gmail.com или Whatsapp No2349053311935. Вы тоже можете дать попробовать его Med, нет никакого вреда в попытке. Я желаю вам удачи.
Аліна Олександрівна 2019-10-02 23:40:00
Доброго вечора. Як записатися на прийом до хірурга?
Адміністратор 2019-10-04 18:26:26
Запис на прийом до спеціалістів центру - за телефонами, вказаними на сайті.
Люда 2019-10-02 16:10:00
Яка ціна на кріоконсервацію ембріонів (термін і кількість)
Адміністратор 2019-10-02 19:28:51
Кріоконсервування ооцитів/ембріонів методом вітрифікації (1 кріотек) - 3 335 грн. Зберігання ооцитів/ембріонів протягом 1 місяця - 150 грн.
Залиште відгук про центр репродуктивної медицини Боголюби
check
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Наші партнери
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх