ua ru en
Ліцензія :АГ №570604 МОЗ від 11.04.2011р.
Луцький район, c.Тарасове, вул. Лісова 1б - с.Боголюби (10 км від м.Луцька)
Графік прийому пацієнтів: Пн-Пт: з 9.00 до 19.00
Нове приміщення клініки знаходиться поза корпусом Волинської обласної лікарні, поряд з лісом. Кінцева зупинка міського маршрутного таксі №31,47. До нас можна доїхати від зупинки готель 'Україна' навпроти ЦУМ. Якщо Ви їдете особистим транспортом, адреса для навігатора: Луцький район, с. Тарасове, вул. Лісова 1б.
прокласти маршрут
Головна Відгуки про МЦ Боголюби

Відгуки про МЦ Боголюби

Майструк Ірина 2021-07-24 10:27:00
Доброго дня.Скажіть будь ласка чи піджигаєте ерозію?
Ірина 2021-07-23 09:48:00
Доброго дня, скажіть будь ласка яка повна вартість внутрішньоматкової інсемінації спермою донора ціна донорської сперми можливо якісь додаткові обстеження? На якій фазі циклу краще звертатись
Адміністратор 2021-07-23 20:48:19
Внутрішньоматкова інсемінація спермою донора (підготовка сперми для внутрішньоматкової інсемінації, процедура ВМІ)- 7 975 грн. Донорська сперма (1 доза) - 3 492 грн. Перелік необхідних обстежень визначає лікар-репродуктолог після консультації. Планувати візит варто на 21 день місячного циклу. Попередній запис на прийом - за телефонами, вказаними на сайті.
Ірина Максимова 2021-07-13 23:28:00
У мене на узд виявили кісту Ендометріоїдна ,солідно-кістозний утвір 45×33 . Мене цікавить чи вона лікується чи потрібне хірургічне втручання. Якщо потрібне скажіть будь ласка яка вартість.
Адміністратор 2021-07-15 12:34:56
Така кіста сама не розсмокчеття під дією медикаментів, її потрібно видаляти. У нас в клініці це роблять методом лапароскопії, тобто через дві дірочки, без розрізу живота. орієнтовна вартість операції біля 20 000 грн.
Олена 2021-07-07 16:02:00
Я хочу сказати, що Щепко Евгенія Володимирівна - лікар від Бога і хірург з великої букви. Дякуючи їй у нас є наш найдорожчий синочок Максимко. Низький уклін лікарям центру.
Оксана 2021-07-04 13:48:00
Добрий день, скажiть, будь -ласка,в вашiй лiкарнi можливо " гистероскопически удалить гиперплазию и полип "? I яка цiна,якщо так..? Дякую
Адміністратор 2021-07-06 21:24:12
Так, звичайно можна. Ціна гістероскопії 5625 грн плюс наркоз.
Ірина 2021-07-03 17:08:00
Це Ваша версія,це все замилювання очей. Я цей відгук написала не для того,щоб з Вами розбиратися, підтвердження моїх слів було від лікарів Львова і Києва,тому все що Ви зараз пишете це ні про що. Я хочу цим відгуком допомогти людям,щоб вони не зробили помилки,яку зробила я. Більш за все в житті я хотіла мати дитину,а через халатність і пофігізм Щепко я потратила за ці роки кучу грошей, здоров'я, і допомогти виправити її помилку ніхто не зміг. Не потрібно розказувати,що мені не виділили часу щоб пояснити щось. Цих всіх діагнозів до гістероскопії не було, абляцію ендометрія роблять жінкам,які не планують більше вагітніти. Нажаль тоді коли все це відбулось в мене не було сил розбиратися з Вашою клінікою.
Адміністратор 2021-07-06 21:25:35
Ми дякуємо Вам за відгук, любий відгук, чи позитивний, чи негативний, змушує нас працювати сумлінніше. Щепко Євгенія Володимирівна грамотний лікар з досвідом, на її рахунку багато народжених дітей у жінок із важким безпліддям. Вона не робила Вам тотальну абляцію, бо якби робила, то у Вас би не було місячних, а так як місячні у Вас не зупинились, то у Вас повністю збережений ростковий шар ендометрію. Абляція ендометрію в межах 15% робиться жінкам, які планують ще народжувати, саме таку абляцію вона Вам і зробила. А при еденоміозі, з яким Ви звернулись, безпліддя є одним з симптомів захворювання, Вас Щепко не робила безплідною, їй просто не вдалось Вас вилікувати. Я не хочу з Вами сперечатись, бо я розумію Ваш біль, але Щепко Є.В. надто досвідчена та надто вправна, як хірург, щоб свідомо забрати Вам зайвий ендометрій, це не припустимо і вона не могла цього зробити.
Ірина 2021-07-01 16:28:00
Да що Ви говорите,Щепко вишкребла мені ендометрій (базальний слой), в виписці написано що зроблено абляцію ендометрія, думаю Ви знаєте що це означає,а діагноз з яким я звернулася був аденоміоз. Коли я почала розбиратися з Вами,мені прислали що в мене був поліп,хоча до розборок такого аналізу мені ніхто не надавав,а через рік він з'явився. Крім цього ще й синдром Ашермана з'явився,бо ніхто навіть перед гістероскопією не зробив жодного аналізу,а в мене був запальний процес. Не потрібно обманювати людей.
Адміністратор 2021-07-01 19:45:28
Все вірно, при діагнозі аденоміоз проводиться видалення вогнищ та абляція ендометрію. Найчастіше аденоміоз і супроводжується безпліддям, тобто безпліддя у Вас було до гістероскопії. Синдром Ашермана - це спайковий процес в матці, його аналізами не виявляють, він виявляється як раз під час гістероскопії. Щодо поліпу, я зараз нічого не можу коментувати, оскільки не маю доступу до Вашої медичної документації, так як Ви пишите інкогніто. Звичайно нам прикро розуміти, що Ви залишились невдоволенні лікуванням у нас і ми дійсно маємо перед Вами вибачитись, але не в тому, що у Вас безпліддя, оскільки Щепко Євгенія Володимирівна талановита як хірург і її робота у жодному разі не могла призвести до безпліддя, але ми маємо вибачитись у тому, що не приділили Вам досить часу, не пояснили все чітко, в тому, що Ви не відчули з нашого боку достатньо турботи. Нам дійсно шкода, вибачте, будь-ласка.
Ірина 2021-06-28 01:07:00
Я зробила 6 років назад гістероскопію в Щепко Боголюби,хоча мав робити Петровський,але мене просто в останній день кинули до іншого лікаря на операцію,яка навіть не знала з чим я приїхала,і після якої мене зробили безплідною. Там працюють шарлатани,яким всерівно на Вас і на Ваші проблеми. Коли я хотіла розібратися з ситуацією,вони підробили аналізи. Ніколи в житті не раджу туди попадати. Бог їм суддя.
Адміністратор 2021-06-29 19:21:44
Ситуація, про яку Ви говорите, не реальна, оскільки, гістероскопія не може призвести до безпліддя, хто б її не робив. А аналізи підробити неможливо, оскільки їх видає машина - автоматичний аналізатор.
Інна 2021-06-27 23:19:00
Доброго вечораЄ перев'язка труб після 2-х кесарських. Хочемо з чоловіком дитину. Чи можливе відновлення труб через 12 років? Чи вже тільки ЕКЗ? І чи не пізно в 37 років?
Адміністратор 2021-07-01 18:07:23
Можна спробувати лапароскопічно зробити пластику труб, хоча при цій операції 100% гарантії відновлення прохідності немає. Але настання вагітністі залежать ще від багатьох факторів, в тому числі від спермограми чоловіка. Який метод вибрати - ЕКЗ чи відновлюючу пластику труб, краще порадитись з Петровським Вадимом Валентиновичем після спермограми чоловіка та Вашого вагінального УЗД і гормонів.
Наталія 2021-06-25 10:06:00
Робила лапароскопію у клініці "Боголюби". Дуже задоволена обслуговуванням. Велике дякую Петровському Вадиму та Харчук К.В.- вони лікарі від Бога. Персонал - турботливий і уважний, усе пояснять і покажуть. Усім рекомендую сюди звертатися. Це того вартує.
Наші партнери
Вверх