x
Підписатись на статті

Відгуки про МЦ Боголюби

Галя 2019-03-16 14:15:00
Робила гістероскопію, в той же день відпустили додому, на другий день вже на роботі. Сподобалось, що чисто, всі посміхались та підбадьорювали, наркоз легенький. Загалом задоволена, що все так легко пройшло.
Виталина 2019-03-14 15:45:00
Подруга разрекламировала эту клинику как одну из лучших в области моей проблемы. Прождав 1.5 часа я поняла что записываться смысла не было. Возможно мелочь но ждать пока врач осмотрит всех "своих" тоже неприятно.
Адміністратор 2019-03-14 20:52:24
Доброго дня. Дуже шкода, що так збився лікар з графіку прийому, приносимо щирі вибачення. Будемо слідкувати, щоб такі ситуації ні в якому разі більше не виникали.
Марія 2019-03-12 15:12:00
За викачку грошей та затримку часу не може вас рекомендувати і не дивно що люди з самого Луцька до вас не звертаються.
Адміністратор 2019-03-12 19:41:49
Маріє, насправді до нас звертається багато жителів Луцька, і кількість місцевих пацієнтів з кожним роком росте в геометричній прогресії.
Марія 2019-03-12 15:11:00
Шкода що правдиві відгуки ви так швидко видаляєте!!!
Адміністратор 2019-03-12 19:43:09
Маріє, принципова позиція керівництва - не видаляти жодного відгука.
Мария 2019-03-12 14:58:00
Наскільки сильно я сподівалася на допомогу, настільки сильно розчарувалася...бо завдяки ЩЕПКО ЄВГЕНІЇ ВОЛОДИМИРІВНІ тільки втратила час та кошти. Незнаю як можна назвати людину професіоналом, якщо вона за 4 консультації прогнала мене повторно здати всі аналізи і тільки за 5 місяців сказала що не допоможе. Окрім професіоналізму людина явно вважає що її сарказм зможе кожного переконати і спілкується занадто "панібратськи". Як на мене коли вона розуміє що не може допомогти - то хоча б гроші в лакмус витягне. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
Адміністратор 2019-03-12 19:40:26
Добрий вечір. Дуже шкода, що лікарю не вдалося Вам допомогти. На жаль, медицина не всесильна і не все залежить від лікарів. Щодо призначення аналізів, то мусимо зазначити, що вони дійсно були Вам рекомендовані для вияснення стану здоров'я. Наші лікарі не є матеріально зацікавленими в призначенні додаткових обстежень. Принципова позиція керівництва - ставка без відсотків за призначення.
Svetlana 2019-03-12 09:40:02
Робила уколи краси (ботокс) в клініці Боголюби. Ніяких ускладнень чи синців. Після процедури лікар сказала робити спеціальні вправи - хмуритись, щоб мімічні зморшки трохи попрацювали і 4 години перебувати у вертикальному положені. Результатом дуже задоволена. Буду і надалі звертатись сюди. Дякую!
Ната 2019-03-11 22:18:00
Вадим Валентинович,в клініці все супер,Оксана це один позитив,а ось лікар,що робить узд я б замінила на Шворака і тоді все було б ідеально. Вона хамовита і не приємна, таке враження,що їй важко взагалі щось говорити.Не знаю чому всі на позитиві Вас тільки вона якась дивна.
Наталія 2019-03-11 22:06:00
Коли пишуть погані відгуки,то я точно можу сказати Ви ще не знаєте,що таке не професіонали.Мене лікарі Петровські оперували ще коли не було клініки Боголюби,а на 5 поверсі в гінекологічному відділенні. Я була до того в багатьох лікарів і мені казали таке, що я інвалід на все життя, що я ніколи не стану мамою,що лапороскопія вже пізно треба видаляти міому матки тільки розрізати.І тільки коли я звернулася до чудової людини Валентина Францовича,він подарив мені надію і взявся з Вадимом Валентиновичом за мене.Мені зробили лапороскопію і я природньо завагітніла.Моєму сину 6 років і я щаслива мама і вдячна їм безмежно.Інших клінік не шукаю і зараз обстежуюсь в цій клініці зажоволена всім абсолютно.На рахунок,що заробляють я б не сказала за таку роботу і таке щастя це не великі гроші.Я завжди пам'ятаю слова лікаря :"я все зробив, що від мене залежить,а дітей дає бог".Дай Боже Вам здоров 'я.Ви робите людей щасливими.
Наташа 2019-03-11 19:27:00
Підказка будь ласка скільки приблизно коштує операція по видаленню матки і придатків?
Адміністратор 2019-04-15 18:19:47
Вартість втручання від 16330 грн, в залежності від складності.
Роксолана 2019-03-11 18:16:00
Дякую за синочка, це справжнє диво!!! Ми довго йшли до цього, вдячні щиро Вадиму Валентиновичу і всім хто мав відношення до нашого дива, особливо ембріологам!!!
Залиште відгук про центр репродуктивної медицини Боголюби
check
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Наші партнери
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх