ua ru en
Лицензия :АГ №570604 МОЗ от 11.04.2011г.
Луцкий район, c.Тарасовое, ул. Лесная 1б - с.Боголюбы (10 км от г.Луцка)
График приема пациентов: Пн-Пт: с 9.00 до 19.00
Новое помещение клиники находится за корпусом Волынской областной больницы, рядом с лесом. Конечная остановка городского маршрутного такси №31,47. К нам можно доехать от остановки гостиница 'Украина' напротив ЦУМ. Если Вы едете личным транспортом, адрес для навигатора: Луцкий район, с. Тарасово, ул. Лесная 1б.
проложить маршрут
Главная Отзывы о МЦ Боголюбы

Отзывы о МЦ Боголюбы

Вдячна пацієнтка 2023-09-14 14:03:00
І так, хочу написати декілька слів про прийом у Олесі Олесівни!!! Можу сказати, що це один з кращих візитів до гінеколога! Відчувала себе абсолютно комфортно без жодної ніяковості. Дуже уважна, чуйна, компетентна. У мене була проблема (не буду описувати), мене терміново прийняли, не дивлячись, на те, що був неприйомний день. Направили на аналізи, узд. Щодо самої консультації, я людина військова і люблю коли все чітко, лаконічно, без води і мильних бульбашок..в цього лікаря з цим все СУПЕР! Я чітко розуміла ризики і наш план дій на майбутнє. Олеся Олесівна постійно на за'язку і завжди "тримає руку на пульсі" щодо вашого здоров'я. Дуже задоволена візитом, побільше б таких молодих фахівців)))
Администратор 2023-09-16 10:14:56
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути такі позитивні слова про нашого фахівця!
Мирослава 2023-09-05 18:38:00
Хочу сказати, величезне дякую,ВадимуВалентиновичуПетровському та Катерині Віталіївні Харчук,за доброту,чуйне ставлення та високий професіоналізм.Справді,лікарі,до яких хочеться повертатись.А також,песоналу, медичного центру,які привітно і швидко виконують свою роботу.Рекомендую звертатись до МЦБоголюби!
Администратор 2023-09-06 13:18:04
Щиро дякуємо за Ваш відгук, нам дуже приємно чути такі теплі слова! Бережіть себе та будьте здорові!
Алла 2023-08-30 22:02:00
Дуже вдячна хірургу Крисюку Юрію Миколайовичу за якісно виконану операцію з видалення ліпоми
Администратор 2023-09-01 10:53:27
Дякуємо Вам щиро за Ваш відгук!
Лі 2023-08-30 15:57:00
Видурювання грошей у клієнтів і крапка.Ніхто таке не опублікує
Администратор 2023-09-01 10:54:18
Нам шкода, що у Вас склалось таке хибне враження. Ми завжди публікуємо всі відгуки, у автоматичному режимі без модерації. Гроші можуть видурювати в державних закладах чи десь, де нема прайсу, у нас же все цілком прозоро, Ви, наперед розумієте, що йдете в приватний заклад, де послуги платні, тому можете прийняти свідоме рішення чи підходить Вам ціна, наперед ознайомившись з прайсом, який є у вільному доступі на сайті.
Ліза 2023-08-30 15:53:00
Неприємне враження про персонал.Лікарі які уникають складностей у лікуванні.З такими успіхами в безкоштовній медицині була більша результативність консультуванння чим у цьому центрі.
Администратор 2023-09-01 10:54:00
Нам важко зрозуміти, що саме, Ви маєте на увазі, але у нас лікують часто і успішно складні та надскладні випадки, від яких відмовились в інших медцентрах. Ви, дійсно, завжди можете обрати заклад, який Вам найкраще підходить.
Сметана Надя 2023-08-30 14:17:00
Дякую Вам,за вашу працю,тепер умени є миленька квіточка для якої я живу,низький уклін вам
Администратор 2023-09-01 10:53:39
Здоровʼя Вам та Вашій доці! Дякуємо Вам, що написали!
Аліна 2023-08-28 16:04:00
Хочу висловити величезну подяку Карголь Олені Віталіївній. Ще минулого року я звернулась до неї з проблемою не виношування вагітності, викидні, нещодавно ми досягнули бажаного результату який підіймає кожні 3 години щоб підкріпитись молочком. Олена Віталіївна той лікар, яка прийде на допомогу в будь яку пору доби, допоможе знайти причину та віднайде саме ту чудодійну таблетку яка допоможе дійти до бажаного результату, підтримає в той момент коли руки опускаються. Я вдячна долі, що звела мене саме з Вами. Олено Віталіїно, Ви ЛІКАР до якого хочеться повертатись, Ви ЛІКАР якого хочеться рекомендувати усім, Ви ЛІКАР професіонал своє справи !!!!
Администратор 2023-08-30 11:41:43
Нам дуже приємно читати такі слова про Олену Віталіївну, вона прекрасний фахівець. Бажаємо Вам та Вашій малечі міцного здоровʼя та спокійних ночей.
Дрозда Ольга 2023-08-28 11:48:00
Хороша лікарня Приємний персоналЧудові - Найкращі лікаріДякую за вашу турботу Тепер буду звертатися тільки до вас ❤ МЦ "Боголюби" ❤Дякую Кушніру Святославу Володимировичу та Оресті Володимирівні ❤
Администратор 2023-08-30 11:41:57
Щиро вдячні Вам за такі теплі слова про наш колектив.
Ярослава 2023-08-28 10:21:00
Дуже чудова лікарня!!! Увесь персонал ввічливий та дбайливий! Окрема подяка лікарю Михайлюк Надії Іванівні, завдяки якій у нашій сім'ї з' явилося маленьке диво - синочок. До таких лікарів приходиш із радістю.
Администратор 2023-08-30 11:41:22
Дякуємо, нам дуже приємно, Надія Іванівна, дійсно, чудовий лікар.
Марія 2023-08-23 20:02:00
Хочеться подякувати всім працівникам центру,за відношення підтримку ,особливо хочеться подякувати лікарю Оресті Володимирівні ,завдяки її професіоналізмі,зараз маю синочка,якого ми так довго чекали,це не тільки хороший лікар ,а й просто дуже хороша людина,буду дякувати їй все життя
Администратор 2023-08-24 21:04:48
Ми дуже тішимось, щиро вітаємо Вас з народженням синочка, і дякуємо, що памʼятаєте і згадуєте добрим словом лікаря!!!
Наши партнеры
Вверх