ua ru en
License :АГ №570604 Ministry of Health from 11.04.2011.
Lutsk district, Tarasovo village, 1b Lisova St. – Bogoliuby village (10 km from Lutsk city)
Patient admission schedule: Monday – Friday: from 9.00 till 19.00
The new clinic building is located outside the Volyn Regional Hospital building, next to the forest. The final stop of the city bus is No. 31, 47. You can reach us from the bus stop hotel 'Ukraine' opposite TSUM (department store -Central Universal Fashionable). If you are traveling by personal transport, the address for the navigator: Lutsk district, Tarasovo village, 1 b Lisova St.
Get directions
Home page Put a question

Put a question

Information was useful for: 7763 users
Кіра2024-04-02
Добрий день! минулих місячних була затримка 2 тижні після стресу, безсонних ночей. але почались, все добре. зараз, пройшло 2 тижні з моменту тих місячних, почалась кров. мазалась. піднялась трохи температура (один день була). прочитала в інтернеті, написано що при овуляції таке може бути (вона у мене зараз мала бути). зробила тест на овуляцію, дві полоски, є. четвертий день крові, з кожним днем іі більше стає. болі немає, з цим все добре, а при місячних добряче болить. що це може бути таке?
Кіро, для діагностики причин проблеми Вам слід звернутися на огляд до гінеколога, зробити УЗД органів малого тазу. Запис на прийом до спеціалістів центру - за телефонами, вказаними на сайті.
Was this information useful for you?
Марина2024-04-02
Якщо після постинору протягом 7 днів пішли коричневі виділення, це означає що медикамент подіяв?
Так, Марино, вірно.
Was this information useful for you?
Максим2024-04-01
дівчина робила оральні ласки, після закінчення я витер руки і себе вологою серветкою, і через 20 хвилин пішов помив руки під гарячою водою з милом, після цього ввійшов руками у дівчину, це відбувалося за 3 дня до овуляції, ось вчора була овуляція, а сьогодні рожево-коричневі виділення були, чи можлива вагітність у данній ситуації. Сидимо як на гвіздках
Ні, Максиме, за описаних Вами умов вагітності бути не може.
Was this information useful for you?
Анна2024-04-01
Добрий день. В мене питання стосовно овуляції. На 10 день циклу в мене з'явилась крапелька кров'янистого виділення. Зробила тест на овуляцію смужка була ледь помітна. На 13 день циклу о першій ночі 2 чітких смужки. Судячи з цього в мене питання, більша ймовірність, що овуляція відбулася на 10, чи 13 день циклу? Після тест на овуляцію показав 2 смужки, скільки часу є для того, щоб зачати дитину? Буду вдячна за відповідь
Справді, Ганно, щоб "зловити" овуляцію слід проводити низку тестувань. Якщо на 13 день місячного циклу на тесті дві смужки, значить овуяція настала у цей день. Особливо благоприємними для зачаття вважаються два-три дні до овуляції і ще доба - після. Оскільки яйцеклітина живе 24 години, а сперматозоїди здатні вижити у статевих шляхах жінки до трьох діб.
Was this information useful for you?
Анна2024-03-31
Добрый день, если в день в который был незащищенный половой акт мужчина удовлетворил сам себя,может ли наступить беременность (постинор выпила )это все за день до овуляции
Ефективність постинору, якщо препарат випитий в день статевого акту, згідно інструкції оцінюється у 95%.
Was this information useful for you?
Валентина2024-03-31
Доброго вечора,у мене після місячних через тиждень почалися виділеня коричневого кольору вже ідуть два тижні
Валентино, для діагностики причин проблеми Вам варто пройти огляд гінеколога, здати мазки та зробити УЗД органів малого тазу.
Was this information useful for you?
Мальвіна2024-03-31
Доброго дня, цікавить питання. Я не впевнена в статевому акті що все було надійно і хочу випити екстрену контрацепцію, мені 18 років до цього я раз вже це робила у жовтні місяці, хотіла б дізнатись чи це не пошкодити моєму здоров'ю у майбутньому чи я зможу завагітніти. Я просто зараз не впевнена але на далі я не хочу приймати протизаплідні. Хочу дізнатись які краще прийняти. І чи не пошкодить мені? Дякую за відповідь
Мальвіно, препарат екстренної контрацепції можна приймати один раз на протязі одного місячного циклу. На Ваше здоров'я у негативному плані прийом препарату не вплине у такому випадку. Якщо пити протизаплідні препарати Ви не бажаєте і вагітніти також, то варто скорисатися засобами механічного (презерватив) чи місцевого (протизаплідними свічками) захисту. Перерваний статевий акт від небажаної вагітності не захищає.
Was this information useful for you?
Аня2024-03-31
добрий день, хотіла запитати чи можна використовувати презерватив і протизаплідні свічки одночасно, чи не порветься презерватив? і яка ефективність захисту?
Так, Аню, ці види контрацепції можна поєднувати. Ступінь захисту в такому випадку підвищиться. На міцність презервативу використання свічки не впливає. Майте на увазі, що якщо Ви збираєтеся використати свічку, то проводити інтимну гігієну до статевого акту з милом не слід, оскільки мило може інактивувати діючу речовину контрацептиву.
Was this information useful for you?
Юлія2024-03-30
Добрий день, після початку прийому КОКів "ліндінет20", в середині циклу з'являється сильне печіння, зуд, біль і дискомфорт в піхві, особливо під час ПА симптоми стають сильнішими, потрібно змінити КОКи або проблема у чомусь іншому?
Юліє, можливо це місцева алергічна реакція на один із компонентів препарату. За описаних симптомів варто припинити прийом, і проконсультуватися з гінекологом щодо заміни препатату та призначення при необхідності дієвої терапії.
Was this information useful for you?
Ірина2024-03-30
Добрий день,після незахищеного статевого акту,приняла постинор,затримка вже 10 днів,чи може бути вагітність?
Ірино, для діагностики вагітності Ви можете скористатися високочутливим аптечним тестом або здати кров на хоріонічний гонадотропін у лабораторії центру.
Was this information useful for you?
Feedback on Bogoliuby Read all feedbacks (1190)
  • Катерина Хочу подякувати Щепко Євгенії Володимирівні, завдяки її лікуванню я стала мамою. Моєму синочка вже 2 роки і я безмежно щаслива, що звернулася до неї, так моє лікування не було швидким, але оптимістичн...
  • Анна Скажіть будь -ласка скільки треба часу перебувати в клініці після ліпосакції живота?
  • Катя Скажіть будь ласка якщо в мене хронічне запалення яєчників ,чи є можливість завагітніти ? І чи може це спричинити безпліддя ? Чи у вас роблять продування труб і яка ціна ? Та чи можна у вас зробити ст...
  • Андріана Давно слідкувала за Олесею Марищук в інстаграмі, і коли переїхала в Луцьк та дізналась, що вона тут приймає, то просто була щаслива) Дбайливе відношення та професіоналізм! Обов’язково зводять до неї с...
  • Наталія Дуже задоволена підходом до обстеження та консультації лікаря Олесі Олесівни! Молода, чуйна, приємна, найголовніше освічена гінекологиня
  • Ніка Найкомфортніша лікарка-ганеколог, яка в мене була, це Олесі Олесівна. Переїхала в нове місто й дуже рада, що знайшла таку класну й доказову спеціалістку. На консультаціях уже дуже детально пояснює, ві...
  • Тетяна Лохман Переїхала в Луцьк і дуже довго не наважувалась піти до іншого лікаря, потім подружка порадила Олесю Олесівну, я не можу передати наскільки задоволена консультацією/відношенням. Лікарка дуже добре все ...
  • Віта Хочу розказати про надскладну операцію, яку мені провів Вадим Валентинович, у мене був ендометріоз найвищого ступеню, болі не давали мені жити, після операції в мене почалось нове життя, мені видалили...
  • Олександра Рада, що знайшла лікаря, який все пояснить доступно та зрозуміло, заспокоїть та визначить найбільш ефективний шлях лікування. Звертаюсь завжди і всім раджу
  • Оксана Доброго дня, дитині 13 років виявили кісту дермоїдну лівого яєчника. Чи у Вас в боголюбах оперують дітей?
  • Олена Ціна шліфовки розтяжок на животі ?
  • Євгеній Скільки коштує операція при фімозі?
  • Оксана Дякую велике, що ви у нас є, все настільки продумано і зручно, я в захваті, завжди раджу Ваш центр своїм друзям і знайомим, так як ви у нас найкращі! Приємний та доброзичливий персонал, ідеальні обслу...
  • Орися Хочу висловити слова подяки Вадиму Валентиновичу за нашу доцю!!! Ви єдиний мене підтримували, вірили і підбадьорювали на цьому важкому довгому шляху. Вдячна за Ваш професіоналізм і оптимізм.
  • Еліна Це чудово, що я нарешті знайшла де написати відгук про лікаря Петровського, хоч і пройшло вже багато років, як я до нього зверталася. Отже, на 8 тижні вагітності в мене піднялася температура трохи біл...
  • Анонім На рахунок відгуків, дійсно залишають лише хороші. Кілька років тому намагалась залишити відгук, але його не опублікували, натомість написали на емейл,щоб не судила строго лікаря,бо він керувався міжн...
  • Наталія Добрий вечір, підкажіть будь ласка вартість лапароскопічного видалення кісти яєчника до 3 см? Та приблизну вартість наркозу?
  • Оля Робила лапароскопію у центрі.Щиро дякую Харчук К.В .та Петровському В.В. Підтримка,увага ,турбота, професіоналізм! Післяопераційний період в лікарні то дійсно задоволення) Медсестри уважні! Особлива...
  • Гість І найголовніше, відгуки, які їм не підходять, правдиві зникають за декілька хвилин, залишають тільки позитивні, який сенс тоді взагалі відгуків, коли люди не мають змоги бачити мінуси роботи закладу ч...
  • Маша Дуже дружній колектив, адміністрація і лікарі працюють в одній команді, коли потрібно заповнити анкету чи оплатити кошти за послуги вони за декілька метрів від входу в заклад і кабінет лікаря за два м...
Our partners
Вверх