ua ru en
Лицензия :АГ №570604 МОЗ от 11.04.2011г.
Луцкий район, c.Тарасовое, ул. Лесная 1б - с.Боголюбы (10 км от г.Луцка)
График приема пациентов: Пн-Пт: с 9.00 до 19.00
Новое помещение клиники находится за корпусом Волынской областной больницы, рядом с лесом. Конечная остановка городского маршрутного такси №31,47. К нам можно доехать от остановки гостиница 'Украина' напротив ЦУМ. Если Вы едете личным транспортом, адрес для навигатора: Луцкий район, с. Тарасово, ул. Лесная 1б.
проложить маршрут
Главная Отзывы о МЦ Боголюбы

Отзывы о МЦ Боголюбы

Xakan 2020-08-20 15:48:00
Здравствуйте, меня зовут операция по вазэктомии Селчук. Мне нужна информация о ценах. Я приеду в Украину на отдых. Я тоже хочу сделать операцию. Я хочу информацию о ценах. У меня есть информация об операции.
Администратор 2020-08-20 18:05:12
Вазектомія (чоловіча стерилізація) (все включено, окрім анестезії) коштує 4 630 грн.
Людмила 2020-08-19 21:04:00
Навідую Ваш заклад з великим бажання!Завши коли прихожу в заклад відчуваю приємну атмосферу,рецепція усміхнена -Тетяна,Марія,Оксана,Наталя ,перерахувала б всіх,знаю що всі приємні дівчата які скерують в кабінет на прийом до лікаря.Атмосфера в закладі просто неймовірна.Сервіс на найвищому рівні.Всі привітні,людяні,після прийому доводилося чекати по годинах і до іншого лікаря,то дівчата завши пригостять цукеркою ,чайом або кавою навіть з молоком.Вадим Валентинович має добре серце і руки від Бога!В кабінетах УЗД лікарі ніжні,приємні,хороші спеціалісти!Марищук Ореста Володимирівна і Ройко Ірина Юріївна чудові лікарі,які люблять свою справу і пацієнтів. Дякую за високий професіоналізм, людське ставлення, увагу та привітність.
Александр 2020-08-19 18:21:00
Использует ли ваш психолог метафоричекие ассоциативные карты?
Администратор 2020-08-20 18:02:47
Ні, не використовує.
Вікторія 2020-08-19 10:20:00
Добрий день. Позитивного відгуку не напишу. Більшість лікарів "нелюди без серця", які займаються викачкою грошей, не розуміючи причини безпліддя. Вже скільки дівчат я знаю, що мають діток, бо лікувались в ІНШИХ лікарів. А в Боголюбах голову морочили тільки всі. А скільки операцій доводиться перероблювати в Києві, Львові і інших містах??? Так не можна. Схаменіться!
Администратор 2020-08-19 20:18:04
Нам достеменно невідома ціль Вашого допису, і ми не можемо ніяк Вам відповісти.
Тетяна 2020-08-12 23:56:00
Доброго дня!В мене постійні затримки місячних,можуть бути раз в 2 місяці,при цьому тест на вагітність завжди негативний,скажіть будь ласка, чи можу я з такими місячними взагалі завагітніти і виносити дитину ,чи потрібне обов'язкове лікування?
Администратор 2020-08-13 18:20:28
Тетяно, для початку необхідно діагностувати причину проблеми. Онлайн ми цього не можемо зробити. Вам слід звернутися на огляд до гінеколога, здати мазки, зробити УЗД органів малого тазу. Зважаючи на результати обстежень, лікар скаже Вам чи є можливість завагітніти і виносити дитину. Запис на прийом до спеціалістів центру - за телефонами, вказаними на сайті.
Діана 2020-08-12 11:54:00
Чи займаєтеся лікуванням генітального герпесу? Вже 10 р живу з герпесом,дуже часті рецидиви, буває навіть кожен місяць. Яке тільки лікування вже не призначали, ефекту нуль.
Администратор 2020-08-14 15:45:11
Діано, Вам слід визначити причини рецидиву генітального герпесу. Зверніться на очну консультацію до гінеколога.
Дарина 2020-08-11 22:44:00
Добрий вечір. Чи можна вас розв'язати маточні труби?
Администратор 2020-08-13 18:24:48
Під час перев'язування маткових труб їх пересікають. Тому повноцінну прохідність труб відновити неможливо. Набагато надійніше у Вашому випадку завагітніти шляхом ЕКЗ.
Оксана 2020-08-08 21:33:00
Хотіла розказати про свої враження від МЦ Боголюби та лікаря Пец Людмилу Андріївну. Чесно такого відношення від лікаря до пацієнта я ще не зустрічала. Лікар від Бога до неї ідеш з впевненістю що все буде добре завжди підтримає коли виникає якась проблема вона навіть не в робочий свій час дасть консультацію , словам не виразити захоплення від цієї людини тому рекомендую цього лікаря всім це мега позитивна добра людина яка знає свою справу і виконує її на всі 1000% ❤️❤️❤️ також хочеться подякувати і медсестрі Вікторії завжди ввічлива також підтримує , анестезіологу Оксані мега позитивна людина. Загальні враження від МЦ Боголюби тільки самі позитивні ти розумієш що це професіонали які люблять свою роботу і пацієнт для них важливий всі дуже вічливі приємні завжди вислухають зрозуміють проконсультують. Найкращий мед заклад ❤️❤️❤️
ірина 2020-08-08 18:25:00
чи проводиться операція по видаленню вузлів якщо вони субмукозні розмір 76.3 мм*77мм*70мм, 48.3мм*45.2мм
Администратор 2020-08-10 19:11:32
Так, такі вузли видаляємо, дітородна функція матки після такої операції зберігається.
Катерина 2020-08-05 16:49:00
Яким чином? Особисто чи можна на електронну пошту?
Администратор 2020-08-06 10:30:41
Катерино, з приводу передачі Вам відеозапису, зверніться до працівників рецепції центру за телефонами, вказаними на сайті.
Наши партнеры
Вверх