ua ru
Ліцензія :АГ №570604 МОЗ від 11.04.2011р.
Головна Відгуки про МЦ Боголюби

Відгуки про МЦ Боголюби

Синьовська Наталія 2020-08-27 20:02:00
Чи можна у вас вилікувати гемарой
Адміністратор 2020-08-28 18:45:44
Ні, Наталіє. У штаті центру немає проктолога.
Юлія 2020-08-26 17:32:00
Доброго дня! Хотіла би мільйон разів подякувати персоналу МЦ Боголюби, а особливо його директору та головному лікарю Вадиму Валентиновичу за яскравий приклад того, що і в нас на Україні можливе існування медичного закладу ТАКОГО ВИСОКОГО РІВНЯ. Моє перебування в клініці, було схоже на короткий відпочинок в санаторії. Адже навколо мене всі ці дні були люди, які посміхалися, які з повагою і турботою відносилися до кожного відвідувача, до кожного пацієнта. На жаль, так виходить у житті, що найчастіше в лікарню ми йдемо з проблемами, і не рідко серйозними. Багато хто до останнього моменту "відтягує" такі візити - просто ми боїмося почути невтішні для себе слова, побачити невдоволеного чимось лікаря, медсестру, відчути на собі руки лікаря, які пробачте "виросли не з того місця"...АЛЕ, ті дні, що я була у цьому закладі зламали всі стереотипи. Українці, почуйте і повірте, Є медичний центр, в якому тобі посміхаються, в якому про тебе турбуються, в якому до тебе ставляться як до людини, що потребує психологічної підтримки і медичної допомоги. І що найголовніше - ви ВСЕ це отримаєте на найвищому рівні. Вадим Валентинович, я бажаю Вам і вашому колективу всього самого-самого найкращого. Ви підібрали таку команду висококваліфікованих фахівців, Ви створили таку дружню атмосферу, Ви наповнили центр тим позитивом, що допомагає кожному з нас одужати. Ви перенесли частинку європейського рівня медицини (якого всі так бажають) в Україну. Але Ваш медичний центр ще кращий, адже він на рідній землі, поряд з рідними людьми і рідною мовою. Дуже хотілось би, щоб кожний медичний заклад України прагнув досягнути того рівня, тієї кваліфікації персоналу, що є у Вашому центрі. Уклін ВАМ до самої землі! Дякую ВАМ УСІМ!!! Бережіть себе і нехай доля кожного з вас буде щедрою на успіх, радість і процвітання!!!!
Наталія 2020-08-24 15:39:00
Доброго дня. Підкажіть будь ласка вартість внутрішньоматкової інсемінації з медикаментами.Дякую!
Адміністратор 2020-08-24 17:43:38
Внутрішньоматкова інсемінація спермою чоловіка (підготовка сперми для внутрішньоматкової інсемінації, процедура ВМІ) - 4075 грн. Вартість медикаментів залежить від оваріального резерву жінки.
Ліна 2020-08-23 13:36:00
Доброго дня. Хотіла б стати донором яйцеклітини . Скажіть будь ласка чи надається за донорство грошова винагорода?
Адміністратор 2020-08-25 17:07:05
Так, Ліно, за участь в програмах донації яйцеклітин надається грошова винагорода у розмірі 8000 грн.
Ігор 2020-08-21 05:16:00
Добрий ранок!Підкажіть будьласка чи можна приймати есциталопрам в поєднанні з мілдронатом?Дякую.
Адміністратор 2020-08-21 17:17:48
Ігоре, онлайн ми не надаємо рекомендацій відносно прийому препаратів.
Xakan 2020-08-20 15:48:00
Здравствуйте, меня зовут операция по вазэктомии Селчук. Мне нужна информация о ценах. Я приеду в Украину на отдых. Я тоже хочу сделать операцию. Я хочу информацию о ценах. У меня есть информация об операции.
Адміністратор 2020-08-20 18:05:12
Вазектомія (чоловіча стерилізація) (все включено, окрім анестезії) коштує 4 630 грн.
Людмила 2020-08-19 21:04:00
Навідую Ваш заклад з великим бажання!Завши коли прихожу в заклад відчуваю приємну атмосферу,рецепція усміхнена -Тетяна,Марія,Оксана,Наталя ,перерахувала б всіх,знаю що всі приємні дівчата які скерують в кабінет на прийом до лікаря.Атмосфера в закладі просто неймовірна.Сервіс на найвищому рівні.Всі привітні,людяні,після прийому доводилося чекати по годинах і до іншого лікаря,то дівчата завши пригостять цукеркою ,чайом або кавою навіть з молоком.Вадим Валентинович має добре серце і руки від Бога!В кабінетах УЗД лікарі ніжні,приємні,хороші спеціалісти!Марищук Ореста Володимирівна і Ройко Ірина Юріївна чудові лікарі,які люблять свою справу і пацієнтів. Дякую за високий професіоналізм, людське ставлення, увагу та привітність.
Александр 2020-08-19 18:21:00
Использует ли ваш психолог метафоричекие ассоциативные карты?
Адміністратор 2020-08-20 18:02:47
Ні, не використовує.
Вікторія 2020-08-19 10:20:00
Добрий день. Позитивного відгуку не напишу. Більшість лікарів "нелюди без серця", які займаються викачкою грошей, не розуміючи причини безпліддя. Вже скільки дівчат я знаю, що мають діток, бо лікувались в ІНШИХ лікарів. А в Боголюбах голову морочили тільки всі. А скільки операцій доводиться перероблювати в Києві, Львові і інших містах??? Так не можна. Схаменіться!
Адміністратор 2020-08-19 20:18:04
Нам достеменно невідома ціль Вашого допису, і ми не можемо ніяк Вам відповісти.
Тетяна 2020-08-12 23:56:00
Доброго дня!В мене постійні затримки місячних,можуть бути раз в 2 місяці,при цьому тест на вагітність завжди негативний,скажіть будь ласка, чи можу я з такими місячними взагалі завагітніти і виносити дитину ,чи потрібне обов'язкове лікування?
Адміністратор 2020-08-13 18:20:28
Тетяно, для початку необхідно діагностувати причину проблеми. Онлайн ми цього не можемо зробити. Вам слід звернутися на огляд до гінеколога, здати мазки, зробити УЗД органів малого тазу. Зважаючи на результати обстежень, лікар скаже Вам чи є можливість завагітніти і виносити дитину. Запис на прийом до спеціалістів центру - за телефонами, вказаними на сайті.
Наші партнери
Вверх