x
Підписатись на статті

Відгуки про МЦ Боголюби

Віка 2019-03-18 18:27:00
Ціна гістероскопії
Адміністратор 2019-04-15 18:19:16
Вартість діагностичної гістероскопії 3565 грн.
Катя 2019-03-17 17:14:00
Катерина Віталіївна хочу вам теж подякувати за чуйність і повагу до людей які мають інші релігійні переконання, ви пояснюєте усе з терпінням і зрозуміло. Бажаю вам зростати в своїй справі і багато вдячних пацієнтів ! З повагою Кулик Катя
Катя 2019-03-17 16:48:00
Вадим Валентинович! Сьогодні третій день після операції і я не можу повірити що після такої складної операції я так добре себе почуваю! Коли ви казали при нашій першій розмові що на наступний день я зможу піти додому, чесно кажучи я подумала що ви або жартуєте або перебільшуєте))))) але я не тільки можу ходити але й навіть жити нормальним життям, приймати друзів , нормально спати й тішитися життям)! У вас золоті руки! Дякую вам! З повагою Кулик К
Галя 2019-03-16 14:15:00
Робила гістероскопію, в той же день відпустили додому, на другий день вже на роботі. Сподобалось, що чисто, всі посміхались та підбадьорювали, наркоз легенький. Загалом задоволена, що все так легко пройшло.
Виталина 2019-03-14 15:45:00
Подруга разрекламировала эту клинику как одну из лучших в области моей проблемы. Прождав 1.5 часа я поняла что записываться смысла не было. Возможно мелочь но ждать пока врач осмотрит всех "своих" тоже неприятно.
Адміністратор 2019-03-14 20:52:24
Доброго дня. Дуже шкода, що так збився лікар з графіку прийому, приносимо щирі вибачення. Будемо слідкувати, щоб такі ситуації ні в якому разі більше не виникали.
Марія 2019-03-12 15:12:00
За викачку грошей та затримку часу не може вас рекомендувати і не дивно що люди з самого Луцька до вас не звертаються.
Адміністратор 2019-03-12 19:41:49
Маріє, насправді до нас звертається багато жителів Луцька, і кількість місцевих пацієнтів з кожним роком росте в геометричній прогресії.
Марія 2019-03-12 15:11:00
Шкода що правдиві відгуки ви так швидко видаляєте!!!
Адміністратор 2019-03-12 19:43:09
Маріє, принципова позиція керівництва - не видаляти жодного відгука.
Мария 2019-03-12 14:58:00
Наскільки сильно я сподівалася на допомогу, настільки сильно розчарувалася...бо завдяки ЩЕПКО ЄВГЕНІЇ ВОЛОДИМИРІВНІ тільки втратила час та кошти. Незнаю як можна назвати людину професіоналом, якщо вона за 4 консультації прогнала мене повторно здати всі аналізи і тільки за 5 місяців сказала що не допоможе. Окрім професіоналізму людина явно вважає що її сарказм зможе кожного переконати і спілкується занадто "панібратськи". Як на мене коли вона розуміє що не може допомогти - то хоча б гроші в лакмус витягне. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
Адміністратор 2019-03-12 19:40:26
Добрий вечір. Дуже шкода, що лікарю не вдалося Вам допомогти. На жаль, медицина не всесильна і не все залежить від лікарів. Щодо призначення аналізів, то мусимо зазначити, що вони дійсно були Вам рекомендовані для вияснення стану здоров'я. Наші лікарі не є матеріально зацікавленими в призначенні додаткових обстежень. Принципова позиція керівництва - ставка без відсотків за призначення.
Svetlana 2019-03-12 09:40:02
Робила уколи краси (ботокс) в клініці Боголюби. Ніяких ускладнень чи синців. Після процедури лікар сказала робити спеціальні вправи - хмуритись, щоб мімічні зморшки трохи попрацювали і 4 години перебувати у вертикальному положені. Результатом дуже задоволена. Буду і надалі звертатись сюди. Дякую!
Ната 2019-03-11 22:18:00
Вадим Валентинович,в клініці все супер,Оксана це один позитив,а ось лікар,що робить узд я б замінила на Шворака і тоді все було б ідеально. Вона хамовита і не приємна, таке враження,що їй важко взагалі щось говорити.Не знаю чому всі на позитиві Вас тільки вона якась дивна.
Залиште відгук про центр репродуктивної медицини Боголюби
check
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Наші партнери
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх