ua ru en
Ліцензія :АГ №570604 МОЗ від 11.04.2011р.
Луцький район, c.Тарасове, вул. Лісова 1б - с.Боголюби (10 км від м.Луцька)
Графік прийому пацієнтів: Пн-Пт: з 9.00 до 19.00
Нове приміщення клініки знаходиться поза корпусом Волинської обласної лікарні, поряд з лісом. Кінцева зупинка міського маршрутного таксі №31,47. До нас можна доїхати від зупинки готель 'Україна' навпроти ЦУМ. Якщо Ви їдете особистим транспортом, адреса для навігатора: Луцький район, с. Тарасове, вул. Лісова 1б.
прокласти маршрут
Головна Задати запитання

Задати запитання

Інформація була корисною для: 7838 користувачів
Наталія2024-04-15
Доброго вечора. Мені на початку серпня 2023 року сказали, що у мене 2 аденофіброматозні вузли в груді. Я так зрозуміла, що нічого страшного немає, але десь тижні 3 у мене з'явилися болі в груді з тієї сторони де і вузли. Спочатку сильні болі були протягом пару днів, а потім менші, але біль не проходить. Є причина переживати? Дуже сильно буду вдячна за відповідь
Наталіє, Вам слід терміново звернутися на огляд до мамолога для діагностики стану. Запис на прийом - за телефонами, вказаними на сайті.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Віталій2024-04-15
Добрий вечір хотів дізнатися, чи можу я мати дітей з таким діагнозом? Заключення: Тератоастенозооспермія. До уваги пацієнта! Аналіз сім'яної рідини показав відхилення від загальноприйнятих норм, що може перешкоджати настанню вагітності у вашій парі. Це може бути не єдиною причиною ненастання вагітності, адже в цьому контексті важливо зібрати спільний анамнез пари, а правильно обрана стратегія усунення виявлених чинників є важливою умовою для досягнення максимальних шансів на успішне лікування.
Так, можете, але самостійно завагітніти шанси невисокі, при такому діагнозі рекомендовано застосування ЕКЗ.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Каміла2024-04-15
Доброго дня, був статевий акт з презервативом, він зісковзнув відразу як помітили одягли інший , хлопець не кінчив, чи є ймовірність вагітності?
Каміло, таку ймовірність виключати не можна.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Наталія2024-04-15
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, чи можлива вагітність у даному випадку. Була близькість з хлопцем, але двоє були одягнені. І хлопець водив пальцями по моїй піхви. На наступний день почався біль внизу живота як при місячних і кровʼянисті виділення, хоча до місячних 2 тижні. Скажіть будь ласка що це може означати, чи є ймовірність вагітності?
Наталіє, якщо проникнення не було, а лише петинг, то вагінтість малоймовірна. Болі в животі та виділення можуть свідчити про якийсь запальний процес. Для діагностики причин проблеми та призначення лікування Вам варто пройти огляд гінеколога, зробити мазки.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Таня2024-04-15
на скільки % ефективні свічки еротекс??
Тетяно, контрацептивна ефективність місцевих засобів оцінюється у 70 - 80%.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Аня2024-04-15
Доброго дня, чи можна завагітніти якщо сперма була на пальцях, потім хлопець одягнув презерватив, і після того все витер салфеткою, і увійшов в мене
Аню, складно судити чи потрапила сперма у Ваші статеві шляхи чи ні. За описаних умов запліднення видається малоймовірним.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Анастасія2024-04-14
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи може еякулят потрапили в піхву через дівочу плівку? При огляді лікаря плівка була не пошкоджена
Так, Анастасіє, може, іноді дівоча пліва буває достатньо еластичною і не пошкоджується при проникненні. Дівоча пліва - не метод контрацепції.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Оксана2024-04-14
Кровяні виділення з заднього проходу,чи є у вас спеціалісти?
Оксано, у штаті центру проктолога немає.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Валентина2024-04-14
Доброго вечора,у мене був не захищений секс,я випила одну таблетку постинору,протягом 12 год,перед тим щоб випити другу таблетку,знову був не захищений,після чого я випила другу,чи є шанс завагітніти!Зараз у мене стадія овуляції!
Валентино, згідно інструкції постинор володіє контрацептивною ефективністю, яка оцінюється у 85%.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Таня2024-04-13
якщо використовувати свічки еротекс в період овуляції, ефективність їх зменшується?
Ні. Ефективність препарату не залежить від стадії менструального циклу. Протизаплідні властивості еотексу пов’язані зі здатністю діючої речовини руйнувати мембрани сперматозоїдів.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Відгуки про Боголюби Читати усі відгуки (1217)
  • Неля Доброго дня,цитологічне заключення від ескулаб:HSIL(CIN 2,ознаки HPV)чи лікується у вас?якщо так,то як проходить лікування?дякую
  • Alina Хочу подякувати за професіоналізм чарівній гінекологині Олесі Олесівні. Це скарб цієї клініки - бережіть її. Позитивний підхід, доказова лікарка. Все роз'яснить і пояснить. Не призначає зайвих аналізі...
  • Аліна Чоловік хворий на цукровий діабет. Чи можливо завагітніти?
  • Інна Доброго вечору, підкажіть будь ласка, якщо є пролапс передньої стінки, чи потрібна операція? Якщо так , то який післяопераційний період відновлення?
  • Олександра Найщиріша подяка лікарям Вадиму Валентиновичу , Катерині Віталіївні , Андрію Васильовичу ,операційним медсестрам ,всьому медичному персоналу за високий професіоналізм , компетентність,толерантність , ...
  • Алиса Підскажіть будь ласка затримка 22 дні,є якісь таблетки що б перервати вагітність
  • Дуже вдячна лікарю.Була вперше на операційному столі))Все пройшло добре❤️ Супер лікар
  • Ник Приєднуюся до скарги Тараса.Процедуру,по видалення куперозної сітки,робив у лютому 2024.Ситуація ідентична до тієї що описана вище.Видалення кс проводилося лазером.Дзеркала дійсно в кабінеті немає(нап...
  • Катерина Чи можна на узд побачити проблеми з внутрішніми органами плоду (18 тиж.) якщо діагноз синдром ПатауІ чи може вижити така дитинка?
  • Доброго дня, Наталя, 48р. Міома по задній стінці матки 47×44мм, з інтранодулярним судинним малюнком, чи потрібно видаляти матку? Чи ж альтернатива?
  • Христина Скажіть будь ласка чи можна на консультацію до гінеколога Петрівського з дитиною 15 років?
  • Тетяна Хочу щиро подякувати Євгенії Володимирівні за високу професійність, людяність, чудовий лікар, рекомендую
  • Anastasiya Дуже дякую Ірині Ройко ,за чуйність та компетентність,професіонал своєї справи та чудова людина.
  • Світлана Хочу висловити слова подяки лікарю гінекологу Ройко Ірині! Дуже досвідчений, кваліфікований фахівець, дохідливо пояснює що не менш важливо) Все чітко і по справі. Доброзичлива, мила, приємна як людина...
  • Анна Доброго дня,чи є у вас можливість транспортувати сперму чоловіка з Польщі,щоб зробити у вас ЕКЗ?
  • Тетяна Добрий день! Хочу щиро подякувати персоналу медичного центру за проведену операцію!Особлива подяка і величезна повага Вадиму Валентиновичу та Каті Віталіївні!!!Це справжні професіонали своєї справи, ч...
  • Валерія Щиро вдячна лікарю Петровському, за його золоті руки. 1.05 зʼявився на світ наш малюк. До цього часу 1.5 безуспішно проходила по лікарям, потім порадили цю лікарню. Дівчата, якщо у вас є якісь проблем...
  • Іванна Операція була вперше, пан Назар до і після проявляв людяне відношення та професіоналізм, налаштував на позитивну атмосферу, що допомогло абстрагуватись від негативних думок. Дякую за підтримку, і хор...
  • Софія Хочу подякувати Ройко Ірині Юріївні -прекрасний лікар. Дуже чуйна ,уважна , завжди відповість на всі питання,зайвого ніколи не призначає. Відчувається що людина дійсно професіонал і горить своєю справ...
  • Галина Доброго дня. Два тижні тому в одній із лікарень свого міста мала операцію з приводу видалення поліпа ендометріоз( гістероскопія). За результатами гістології п'ята частина поліпа з апиповими клітинами....
Наші партнери
Вверх