ua ru en
Лицензия :АГ №570604 МОЗ от 11.04.2011г.
Луцкий район, c.Тарасовое, ул. Лесная 1б - с.Боголюбы (10 км от г.Луцка)
График приема пациентов: Пн-Пт: с 9.00 до 19.00
Новое помещение клиники находится за корпусом Волынской областной больницы, рядом с лесом. Конечная остановка городского маршрутного такси №31,47. К нам можно доехать от остановки гостиница 'Украина' напротив ЦУМ. Если Вы едете личным транспортом, адрес для навигатора: Луцкий район, с. Тарасово, ул. Лесная 1б.
проложить маршрут
Главная Отзывы о МЦ Боголюбы

Отзывы о МЦ Боголюбы

Алла 2023-08-23 16:56:00
Олеся Олесівна , це щось неймовірне , коли ти слідкуєш в інстаграмі за лікарем ,потім наважуєшся йти на прийом , і тут просто кайф ,йдеш як до людини яку знаєш ))) Дякую за огляд ,і консультацію ))
Администратор 2023-08-24 21:04:34
Так приємно читати Ваш відгук!! Дякуємо щиро!!!
Наталія 2023-08-22 15:08:00
Добрий день, звертались до вашого центру, задоволена обслуговуванням і щиро вдячна Олесі Олесівні за огляд і консультацію
Администратор 2023-08-24 20:51:52
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Олеся Олесівна дійсно чудовий лікар!
Марія 2023-08-17 00:12:00
Хочу подякувати Оресті Володимирівні, найкраща, завдяки їй маю прекрасну донечку ось уже 10 місяців. Це чудова лікар та людина, коли майже опускаються руки і не віриш що все вийде, вона вміє підтримати та налаштувати на краще. Завдяки їй та правильно підібраному лікуванні, стається справжнє диво. Ще хочу додати, що я багато де була у різних лікарнях та лікарів, які не могли знайти причини чому не можу завагітніти,але тільки потрапила у ваш центр та до Орест Володимирівни у нас все вийшло. Ви всі найкращі!!
Администратор 2023-08-18 12:52:23
Щиро дякуємо Вам за відгук!!! Нам неймовірно приємно читати такі добрі слова. Ореста Володимирівна, дійсно, лікар, яка має дар від Бога!!!
Юлія 2023-08-12 10:33:00
Декілька днів тому возила до Ірини Юріївни доньку на прийом, дитині 3 роки. Підхід і відношення було на рівні, все зробили швидко і призначене лікування було без фанатизму, лише те що не обхіне, і не за всі гроші світу. Я задоволена і дуже рада що у нас є ще такі лікарі. Дитина біля неї почувалася спокійною і вийшла від неї в гарному настрої, так і має бути. Якщо не Дай Бог ще щось, то з дитиною лише до Ройко! Щиро рекомендую без жодних сумнівів.
Администратор 2023-08-14 17:03:52
Щиро дякуємо за Ваш відгук. Ірина Юрівна дійсно вболіває за своїх маленьких пацієнток. Здоровʼячка Вам та доці!
Альона 2023-08-07 22:23:00
Лікар з яким комфортно і до якого хочеться повертатись. Заспокоїть, порадить, знайде підхід до кожного пацієнта. Щиро рекомендую звертатись саме до Надії Іванівни.
Администратор 2023-08-08 21:18:15
Дякуємо Вам за такі приємні слова щодо Надії Іванівни, вона дійсно на них заслуговує.
Людмила42 роки 2023-08-07 16:42:00
Я народила 3 дітей зарас стерелізована. Скажіть чи штучне запліднення актуальне для мене і скільки коштуватиме?
Администратор 2023-08-08 21:18:40
Так, у Вашому випадку можна застосувати штучне запліднення, ціна 47000 плюс медикаменти, їх лікар призначає індивідуально. Можна ще, як варіант, спробувати відновити прохідність труб, але щодо можливості цієї операції і шансів на лапароскопічне відновлення прохідності труб, то варто проконсультуватись з Вадимом Валентиновичем Петровським.
Alina 2023-08-07 13:26:00
Хочу подякувати Олесі Олесівні Марищук за професійний підхід, за надання висококваліфікованої консультації та відповіді на всі питання. Дуже хороша молода лікарка. Просто найкраща.
Администратор 2023-08-08 21:17:48
Дуже приємно, дякуємо, це дійсно дуже талановита та професійна молода лікар.
Ольга 2023-08-03 19:09:00
Потрапила на прийом до Людмили Андріївни , дуже сподобався прийом , приємна в спілкуванні, досвідчена. Я задоволена , надіюсь разом з нею вирішимо мою проблему
Администратор 2023-08-05 01:07:29
Дякуємо Вам за приємні слова і бажаємо, якнайшвидше вирішити всі питання стосовно здоровʼя!!!
Інна 2023-07-25 14:10:00
Щиро дякую лікарці Пец Л. А. за вчасно виявлену "проблему", та хірургу Кушніру С. В, усій операційній бригаді, які допомогли цю проблему вдало вирішити. Персонал клініки дуже привітний, свою роботу виконують ЯКІСНО, швидко, професійно!
Администратор 2023-07-26 18:52:56
Щиро дякуємо!!! Після таких слів, хочеться ще більше допомагати людям!
Дана 2023-07-24 08:26:00
Професіонал своєї справи, надзвичайно приємна, чуйна та уважна. Лише найкращі враження.
Администратор 2023-07-24 19:44:56
Нам дуже приємно, дякуємо!!!
Наши партнеры
Вверх