x
Підписатись на статті

Відгуки про МЦ Боголюби

Александра 2018-02-07 23:11:00
Спасибо Матвиюку Александру Васильевичу за профессионализм, труд, внимательное отношение! Операцию делать было не страшно, потому, что знала, что я в надежных руках и могу быть спокойна. Замечательный центр.
Аліна 2018-02-07 12:18:00
Нашому щастю вже рік і 4 місяці. Ми дуже довго йшли до своєї мрії. Спостерігалися у багатьох гінекологів. Але свого лікаря знайшли в Боголюбах.Величезна подяка Петровському Вадиму. З упевненістю можу сказати, що це найкращий лікар, з яким нам доводилося мати справу.Спасибі вам велике.
Марина 2018-02-07 12:07:00
У МЦ «Боголюби» обстежувалася в минулому році. Не могла завагітніти довгенько. Не знала причини от і пішла в цей центр. Звичайно, причини деякі розумілі - у мене були нерегулярні місячні і це було також не менш важливо. У центрі пройшла повне обстеження, виявилося, що у мене ще не порядок з гормонами і мені призначили лікування, яке, слава Богу, пройшло успішно. У цьому центрі реально хороші фахівці!
Анастасія 2018-02-07 10:01:00
Чому мій відгук так швидко видалили?от так ви показуєте спражні відгуки пацієнтів позор вам і вашому «європейському центру» я чекаю пояснень або номер того кому я можу подати скаргу
Адміністратор 2018-02-07 11:28:03
Не розуміємо, що Ви саме маєте на увазі, телефонуйте, будь ласка, за цим номером: 0956822703
Анастасія 2018-02-07 09:42:00
Ужас а не центр!!!Почну з того що всі дже хвалили цей центр і хоча мені дуже далеко їхати(5 г о д.) я поїхала саме до вас.Центр дуже гарний,персонал привітний,лікарка хороша..... але усе це нічого не варте якщо навіть елементарний аналіз в вашому центрі роблять неправильно. Я приїхала з діагнозом легка дисплазія(цей діагнос мені поставили в двох різних клініках Львова)хотіла щоб мене лікували радіохвильовою терапією або лазером,здала аналізи...через кілька днів перезвонила мені лікар сказала що в мене тяжка дисплазія(це передраковий стан),що вона не буде мене лікувати бо ц е лікують тільки в онкодиспансері.Що я пережила за той день,що пережили мої батьки ви не уявляєте.Поїхала я в онкодиспансер здала цитологію і ніякого передракового стану не виявили виявили легку дисплазію яку я могла легко лікувати в вашому центрі.Питання як це можливо щоб в вашому центрі працювали такі недосвітчені лаборанти?Хто мені поверне гроші за цей бардак за цей шок що я пережила?Навіть в державній лікарні безкоштовно цей аналіз роблять правильно!!!Тому ганьба вашому центру!!!Якщо можете поясніть мені ситуацію яка виникла,аналіз проводила Тюлінська О.
Адміністратор 2018-02-07 11:59:46
Нам дуже прикро, що сталася така ситуація. Ми провели внутрішнє розсідування і вияснили, що Ваш аналіз відноситься до тих сумнівних, які ми відправляємо на контроль в ВООД, і від них ми отримали такі результати цитології. Самі ми не маємо права ставити остаточний діагноз важкої дисплазії чи раку, тому ы выдправляэмо в ВООД.
Наталія 2018-02-05 15:53:00
05.02.2018 о 09:10 приїхала з чоловіком у ваш медичний центр, щоб здати аналізи, але залишилася не задоволена сервісом. На ресепшені дівчата здійснили реєстрацію та сказали чекати біля кабінету, в якому не було працівника (лікаря). Після 30 хв. чекання, звернулася знову на рецепцію з проханням пояснити чому ніхто не приймає, люди збираються біля кабінету для здачі аналізу і поспішаю на роботу, але після чекання до 10 хв прийняла рішення більше не чекати і не марнувати свій час. Оскільки лікар, який має брати аналізи так і не з'явився, а працівники самі брали аналізи у своїх паціентів, які до них прийшли на прийом. Ситуація не зрозуміла. В наш час всі дуже цінують свій час, тому часто звертаються у приватні лікарні, щоб потрапити своєчасно на роботу. Сподіваюсь, що в майбутньому такого хаосу не виникне. І Лвкмус прийме міри для удосконалення своєї подальшої роботи. Дякую за розуміння.
Адміністратор 2018-02-06 11:38:49
Дуже просимо вибачення за марнування Вашого часу. Така ситуція склалась у зв‘язку з лікарняними працівників. Намагатимемось, щоб така ситуація більше ніколи не повторилась, і ще раз просимо вибачення.
Тетяна 2018-02-04 09:22:00
Дуже вдячна МЦ "Боголюби" і особисто Вадиму Валентиновичу за гарне відношення,професіоналізм і нескінченний позитив. Також дякую Світлані Анатоліївні і Юрію Яковичу за увагу,допомогу і підтримку.
Іван, Тамара 2018-02-02 12:58:00
Щира подяка головному лікареві Петровський Вадим Валентинович " МЦ Боголюби" Ви нам допомогли відчути, що таке стати майбутніми батьками, Хочемо висловити Вам подяку за роботу Вашого медичного закладу в цілому, та за роботу центру репродуктивної медицини, У відділенні відчувається згуртованість і злагодженість всього колективу завдяки зусиллям та невичерпним організаційним здібностям справжнього фахівця, хорошого керівника Вадима Валентиновича. Зокрема подяка Подібко Оксані Петрівні, за професіоналізм, уважне ставлення до пацієнтів, чуйне серце. Від вдячних пацієнтів Тамари та Івана (13,11,2017р.)
Іван 2018-02-02 12:58:00
Щира подяка головному лікареві Петровський Вадим Валентинович " МЦ Боголюби" Ви нам допомогли відчути, що таке стати майбутніми батьками, Хочемо висловити Вам подяку за роботу Вашого медичного закладу в цілому, та за роботу центру репродуктивної медицини, У відділенні відчувається згуртованість і злагодженість всього колективу завдяки зусиллям та невичерпним організаційним здібностям справжнього фахівця, хорошого керівника Вадима Валентиновича. Зокрема подяка Подібко Оксані Петрівні, за професіоналізм, уважне ставлення до пацієнтів, чуйне серце. Від вдячних пацієнтів Тамари та Івана (13,11,2017р.)
Ольга 2018-01-17 20:45:00
Добрий вечір! 2016р. літом ми з чоловіком поїхали на обстеження. Нас гарно, привітно прийняли, обстежили, пролікували, а коли виписували нас запевнили,що через півроку ми станем батьками. От у нас маленька донечка їй 4 місяці. Дуже вдячні Петровському В.В. та його персоналу.
Залиште відгук про центр репродуктивної медицини Боголюби
check
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Наші партнери
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх