x
Підписатись на статті

Відгуки про МЦ Боголюби

Іра 2015-10-20 20:17:00
Вирішила звернутися в Мед.центр за консультацією. Лікар послухав мене 2 хв. і відразу направив на УЗД в центрі. На УЗД лікарка поставила під питанням поліп, і замість того щоб призначити повторне УЗД через через місяць відразу призначають мені операцію через 2-3 тижні. Бачачи мій занепокоєний стан (операція під загальним наркозом) медсестра, яка записувала на операцію каже : Ви не хвилюйтеся в нас таких операцій 2-3 в день. Вийшла я звідти зі слізьми. Виявилось (в іншого лікаря) - діагноз хибний, поліпа нема.Операція, яка була мені призначена не дешева 3000 грн. Робіть висновки самі. В мене склалось дуже негативне враження - лікар приділив мені 2 хв., не оглянув, відразу призначив непотрібну операцію. Зараз я вагітна, і про Мед. центр згадую з жахом.
Катя 2015-08-29 17:54:00
Ми вже рік хочемо завагітніти,але не виходить,в мене є вже донечка -6 років)Хочемо звирнутись до вас,надіюсь допоможите)
Гончарук Людмила 2015-08-28 00:10:00
Добрий вечір мене запитали знайомі за вашу клініку я вас усім рекомендую .І вірішила написати відгук вам подякувати за ваш труд, доброту за вашу роботу .Робили ЕКО рік і 7 міс назад родився хлопчик .Вдячна лікарям за те що я стала МАМОЮ !!
Христина П. 2015-07-12 18:07:00
Мій дорогий лікар і друг Вадим! В мене сьогодні народилась племінниця-похресниця! Дякую Тобі за те, що ти своїм великим серцем і щирим ставленням до людей даруєш з Божою допомогою стільки радості! Я бажаю миру, радості і Божого благословення Твоїй сім'ї і колективу клініки , бо ті добрі справи, які Ти твориш разом із чудовим колективом клініки мають сторицею добра повертатись до Вас усіх! Ми дуже Вас любимо і раді, що Ви є у нашому житті!
Людмила 2015-07-09 16:21:00
Велике дякую лікарям центру.
Ольга Сорока 2015-06-21 21:52:00
Вітаю весь колектив центру з днем медичного працівника!!!!! Натхнення вам, вдячних пацієнтів, гарних результатів і особистого щастя!!!!!! Дякую за ваш професіоналізм, терпіння, підтримку, ви як велика родина!!!!!!
Ольга Волянська 2015-04-15 05:33:00
Хочу виразити вдячнiсть за турботу та пiдтримку лiкарям Валентину Францовичу, Вадиму Валентиновичу Петровським, медсестрi Ользi Орестовнi Волянськiй, i, звичайно, всьому персоналу ДЯКУЮ!!!
Алла 2014-12-30 19:13:00
Вітаємо весь медичний персонал з Новим роком та Різдвом Христовим!!! Та хочемо подякувати Вадиму Валентиновичу, Євгенії Володимирівні, Андрію Вікторовичу, Євгенії Василівні, анестезизту Вадиму, Тетяні Володимирівні та всім медсестричкам за те щастя, яке Вони нам подарували. Все в руках Божих, але без Їхньої допомоги ми б не мали дитинки. Низький Їм уклін та велике спасибі!!! Всім парам, які не мають дітей: довіряйте, слухайте порад, чітко виконуйте рекомендації, і у вас все вийде. Не опускайте рук, моліться, тут вам насправді хочуть допомогти. Бо працюють справжні професіонали, добрі та чуйні люди. Це велике щастя, що в нашому невеликому місті є такий центр. Дякуємо всім і будьте здорові!!!
лілія полісяночка 2014-12-26 21:33:00
2012 року я була на прийомі в клініці. Пройшла процедуру лапороскопії. Мої шанси були 50-50. Вадим Валентинович виписав лікування вдома і сказав завагітнієш протягом року. ТАК і сталося. Нашій донечці вже 1 рік 1міс. Родила без жодних проблем. Я вдячна всім .Лікування сучасне. Найголовніше- мені сказали правду і ніхто не виманював гроші на відміну від інших лікарень. Хай Бог благословить всіх вас адже я тепер мама.Щастя вам .
Андрій 2014-12-26 16:07:00
Добрий день! Висловлюю безмежну вдячність лікарям - професіоналам,та всьому колективу медичного центру за теплоту, увагу, щирість та індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Процвітання Вам!
Залиште відгук про центр репродуктивної медицини Боголюби
check
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Наші партнери
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх