x
Підписатись на статті

Інформація була корисною для: 7052 користувачів
Лена2018-08-02
Була у Вас на прийомі з мамою (шаламай н.р).Ви нам давали направлення в онко.В лікарні болячку видалили і відправили на біопсію,на прийом прийти через 1.5 місяця.Рану обробляємо перекисю і зеленкою.Але вона то трошки затягнеться,то за ніч знов слезиться.Нам в онко казали,що процес загоєння довгий.Я хочу запитати може рану ще чим обробляти?
Олено, не бачивши рану, відповісти на Ваше питання важко.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Настя2018-08-01
Привіт ,отравилась зразу почала вертати,на наступний день місячні ,от уже якраз закінчуються а мене все ще тошниить від усієї їди і зразу вертаю,майже нічого не їла і перед цим і спала не більше 5-годин ,живіт не болить ,місячні були з затримкою в к-ка днів ,аде в мене це не перший раз ,підкажіть що мені робити щоб так сильно не тошнило ,відчуваю себе бабусею майже нічого робити не можу ,мені 17
Анастасіє, онлайн ми, на жаль, не в змозі діагностувати Вашу проблему. Ви можете звернутися на очну консультацію до сімейного лікаря або гінеколога для обстеження та призначення при потребі лікування. Запис до гінекологів центру за телефонами, вказаними на сайті.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Інна2018-08-01
Яка ціна імплантів для грудей?
Інно, вартість імплантів залежить від фірми виробника, розміру та форми. (Від 500$.) Щоб обрати імплант і проконсультуватися з пластичним хірургом щодо втручання, Вам слід попередньо за писатися на прийом за телефонами, вказаними на сайті.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Віктор2018-08-01
Доброго дня! Скажіть будь ласка чи варто робити щеплення від дифтерії (столбняк) на 01.08.2018 році коли робили його у 2009 (весна-літо). Маю право відмовитися і зробити щеплення у 2019 році? І нічого страшного не буде якщо термін складе наприклад 10 років і 6 місяців від попередньої профілактики? Чи щеплення можна робити і через 9 років, при цьому нічого страшного не станеться? І як знати яку вакцину мені мають вколоти, якщо для дітей і дорослих вони різні? Але проблема в тому, що проходжу медогляд для вступу і там потрібен графік щеплень, незнаю як себе правильно вести в такій ситуації без шкоди для свого здоов`я і можливість вступити в навчальний заклад
Вікторе, на жаль, у центрі немає педіатричного напрямку, щоб Вас проінформувати відносно графіку щеплень. Проте, майте на увазі, що змушувати робити щеплення поза Вашим бажанням ніхто не має права. Це лише Ваш добровільний вибір, який Ви робите, усвідомлюючи і зважуючи як плюси, так і усі ризики та небезпеки, які несе вакцинація для Вашого здоров'я та життя. (Також Ви можете проконсультуватися у юриста, чи є законними вимоги ВУЗу про щеплення.)
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Оля2018-07-31
Часто ходжу в туалет. Коли йде сечовипускання, то в кінці різка біль не уретри , а піхви. Лейкоцити 10-15. Буває, що і спину тягне. І затримка місячних.
Ольго, Вам слід звернутися на очну консультацію до гінеколого та уролога. Запис на прийом за телефонами, вказаними на сайті.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Таня2018-07-31
Доброго дня! Вагітність 14 тижнів,з'явилися прозорі виділення виділення з грудей. Скажіть будь ласка чи являється це нормою?
Тетяно, так, це нормально. У молочних протоках завжди знаходиться невелика кількість рідини. Під час виношування дитини об'єм вироблюваної рідини починає збільшуватися, особливо з 14 - 16 тижнів вагітності, коли плацента вже активно функціонує і виробляє гормон, який відповідає за продукцію молока - пролактин. Іноді продукція пролактину, а, отже, і рідини, настільки висока, що з'являються виділення із сосків.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Марина2018-07-31
Здравствуйте, у меня такой вопрос, можно ли забеременеть при использувании Эротекс если попала сперма во влагище? Тоесть если сперма попала, то при Эротексе возможна беременность?
Марино, "Еротекс" - протизаплідний засіб місцевого застосування. Протизаплідна ефективність його значною мірою залежить від ретельного дотримання правил застосування препарату. Якщо Ви використовували препарат згідно інструкції, но вагітність не повинна настати.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Тетяна2018-07-31
Чи можна пити каву вагітним?і фарбувати волосся?дякую.
Тетяно, надмірне споживання кофеїну жінками під час вагітності може викликати проблеми з вагою немовлят і негативно позначитися на тривалості періоду вагітності. Щодо фарбування волосся, то вагітність не является протипоказом. Краще все ж використовувати безаміачні фарбники, якщо вже постала необхідність у фарбуванні.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
алла2018-07-31
кiста лiвого яэчника 3.70см, чи обовязково оперувати?
Алло, усе залежить від типу кісти. Є кісти, які можна лікувати медикаментозно, а є такі, які потребують оперативного втручання. Вам слід звернутися на очну консультацію з приводу цієї проблеми до гінеколога. Попередній запис за телефонами, вказаними на сайті. (Візьміть з собою результати обстежень.)
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Ірина
до статті Про клініку
2018-07-31
Добрий день. Чи можна до Вас потрапити без запису,якщо ми до Вас приїдемо на прийом і консультацію?
Ні. Необхідний попередній запис.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Задати запитання
Відгуки про Боголюби Читати усі відгуки (308)
Залишити відгук
Наші партнери
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх