x
Підписатись на статті

Відгуки про МЦ Боголюби

Петро 2016-08-09 17:07:00
Для сулік і.в.Гроші цікавлять не лише лікарів і не лише там.
сулік і.в. 2016-08-08 14:37:00
якщо ви хочете мати дитину.то Петровський вам не допоможе-була 2рази-безуспішно.там лікарів цікавлять тільки гроші
Таня 2016-07-01 19:55:00
Клиника мне очень понравилась, хорошие специалисты. Всем большое спасибо, мне делали лапароскопию, очень хорошее отношение к пациентам. Молодцы. Дай Бог здоровья и успеха кто основал эту клинику. По любым вопросам буду обращаться только сюда и рекомендую всем остальным
Ольга 2016-06-25 10:02:00
Клініка дуже хороша! лікарі не роботи, тому мають право і на погані відгуки. але скажу на рахунок себе! Завдяки Святославу Володимировичу Кушніру я отримала відповіді на всі питання , чому не можу завагітніти. Людина з великим серцем, ставився до мене як до дочки( без ніяких знайомств). Щирий, добрий і професіонал. Інший персонал теж мені сподобався , все чітко , швидко виконували. Ніхто мені швидкого і стовідсоткового результату не обіцяв, але я довіряю цій клініці. За таке ставлення і такий підхід до мене дякую центру, а особливо Святославу Володимировичу!))
Світлана 2016-06-13 17:02:00
Нашому синочку 6 місяців! Майже чотири роки ми з Євгенією Володимировною боролися за шанс вдруге стати мамою! Дякую вам за це щастя!!!!! Успіхів вам та здоров'я!
Аня 2016-05-08 12:42:00
21.03.16 робила лапароскопію,ставлення хороше,одне що не сподобалось лікар з нами не поговорив,весь час спішив
Anastasiya 2016-04-27 10:33:00
зверталася на обстеження після операції, яку зробили в районній лікарні... якби не фахівці центру, то невідомо, чи змогла б я стати мамою...
Ирина 2016-04-26 13:48:00
несколько раз хочу записаться на разные процедуры и анализы. звоню, но люди, которые там работают по 150 раз переспрашивают, а что это за анализ, а мы не знаем, а что это такое, куда-то бегают переспрашивают? я столько трачу нервов, чтобы им это объяснить. я не медработник, но знаю больше, чем они. почему у вас в Центре Ропродуктивной медецины в регистратуре некомпетентные сотрудники? за что мы платим деньги?
Катерина 2016-04-22 22:58:00
Наприкінці 2015р. Робили Еко. Нічого не вийшло. Звернулись в іншу клініку, назначили курс лікування чоловіку. За 450 грн. живчики збільшилися у 5 разів. І тепер - я вагітна !!! І все природнім шляхом. Клініка тупо нас розвела на 50 тис. Вадим Валентинович повинен був відправити чоловіка на лікування,але чомусь цього не зробив. Прикро тільки що за 50 тис.грн тобі дають надію!
Рита 2016-04-13 15:44:00
75% детей, рожденных в результате ЭКО, являются инвалидами. Выяснилось, что дети, зачатые «в пробирке» в 2,4 раза чаще рождались с заячьей губой. Дефекты межпредсердной или межжелудочковой перегородки сердца отмечались у них в 2.1 раза чаще, чем у детей, зачатых естественным путем. Кроме того, у таких детей чаще возникали пороки развития желудочно-кишечного тракта: атрезия пищевода – в 4,5 раза чаще, атрезия прямой кишки – в 3,7 раза чаще, сообщили ученые. Это ли не повод задуматься?
Залиште відгук про центр репродуктивної медицини Боголюби
check
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Наші партнери
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх