x
Підписатись на статті

Відгуки про МЦ Боголюби

Лілія Д. 2015-11-29 20:52:00
Хочу виразити слова своєї безмежної вдячності ''Центру репродуктивної медицини Боголюби'' та його керівнику лікарю Вадиму Валентиновичу!!!Завдяки вам я стала мамою двох чудових хлопчиків Вадимчика та Данилка,яким сьогодні виповнився 1 рочок! Дякую за вашу працю та щире ставлення!!!
светлана 2015-11-11 22:48:00
5.11.2015.делали в клинике лапороскопию.Благодарю хирурга за успешную операцию.остались только маленькие надрезы которые скоро заживут.Также спасибо анестезиологу за отношение к пациентам.Очень хорошая атмосфера и персонал!Удачи ВАМ !
Вікторія 2015-11-10 21:59:00
Дякую вам за щирість та точність діагнозу ви дуже хороші лікарі підхід до кожного пацієнта індивідуальний щиро дякую
Юлия 2015-11-09 13:38:00
клиника заинтересована только в деньгах. сразу отправляют на операции при первом же осмотре. если задаешь вопросы-на них не отвечают. слышала много хороших отзывов....но прийдя за помощью - просто огорчена. никакого внимания к проблеме
Irina 2015-11-06 12:24:00
Дякую лікарям ,завдяки вам у нас у вересні народилась довгождана донечка...
Іра 2015-10-20 20:17:00
Вирішила звернутися в Мед.центр за консультацією. Лікар послухав мене 2 хв. і відразу направив на УЗД в центрі. На УЗД лікарка поставила під питанням поліп, і замість того щоб призначити повторне УЗД через через місяць відразу призначають мені операцію через 2-3 тижні. Бачачи мій занепокоєний стан (операція під загальним наркозом) медсестра, яка записувала на операцію каже : Ви не хвилюйтеся в нас таких операцій 2-3 в день. Вийшла я звідти зі слізьми. Виявилось (в іншого лікаря) - діагноз хибний, поліпа нема.Операція, яка була мені призначена не дешева 3000 грн. Робіть висновки самі. В мене склалось дуже негативне враження - лікар приділив мені 2 хв., не оглянув, відразу призначив непотрібну операцію. Зараз я вагітна, і про Мед. центр згадую з жахом.
Катя 2015-08-29 17:54:00
Ми вже рік хочемо завагітніти,але не виходить,в мене є вже донечка -6 років)Хочемо звирнутись до вас,надіюсь допоможите)
Гончарук Людмила 2015-08-28 00:10:00
Добрий вечір мене запитали знайомі за вашу клініку я вас усім рекомендую .І вірішила написати відгук вам подякувати за ваш труд, доброту за вашу роботу .Робили ЕКО рік і 7 міс назад родився хлопчик .Вдячна лікарям за те що я стала МАМОЮ !!
Христина П. 2015-07-12 18:07:00
Мій дорогий лікар і друг Вадим! В мене сьогодні народилась племінниця-похресниця! Дякую Тобі за те, що ти своїм великим серцем і щирим ставленням до людей даруєш з Божою допомогою стільки радості! Я бажаю миру, радості і Божого благословення Твоїй сім'ї і колективу клініки , бо ті добрі справи, які Ти твориш разом із чудовим колективом клініки мають сторицею добра повертатись до Вас усіх! Ми дуже Вас любимо і раді, що Ви є у нашому житті!
Людмила 2015-07-09 16:21:00
Велике дякую лікарям центру.
Залиште відгук про центр репродуктивної медицини Боголюби
check
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Наші партнери
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх