x
Підписатись на статті

Інформація була корисною для: 7024 користувачів
ALex_L2016-08-21
Доброго дня! Призначили лапароскопію та гістероскопію для виявлення причин непліддя. Петровський В.В порадив записатися на операцію на 7-й день циклу. Сказав перед операцією чоловіку для підстраховки треба здати МАР-ТЕСТ на антитіла, щоб виключити чоловічий фактор непліддя. Скажіть це робиться в той же день, чи потрібно записатися раніше, адже результат цього аналізу мабуть не відразу буде ? Який порядок дій перед операцією? Дякую.
У Вашій ситуації було б краще, щоб чоловік здав МАР-ТЕСТ заздалегіть.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
світлана2016-08-17
Планове узд при вагітності у вас можна робити? Чи є у вас 3д узд?
Так, Світлано, можна. 3Д-УЗД у нас є.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Ок2016-08-16
Доброго дня!19 травня в мене була завмерла вагітність і робили медикаментозний аборт ,причину не встановили.і через 2 місяці я знову завагітніла ,чи дуже небезпечно що пройшло мало часу?Дуже переживаю
Оксано, не турбуйтесь, це не є небезпечним. Проте Вам варто здати аналіз крові на TORCH-інфекції.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Олена2016-08-16
Доброго дня! Скажiть, будь ласка, чи проводить ви емболiзацiю маткових артерiй? Ще одне запитання, як можна позбутись фiбромiоми (8 тижнiв), окрiм видалення матки? Дякую.
Олено, у нас не проводять емобізацію через те, що дана методика на сьогодні уже вважається застарілою. Фіброміому можна видалити методом лапароскопії, матка при цьому зберігається. Тактика лікування визначається після огляду і заежить від того де, саме знаходиться фіброматозний вузол.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Катя2016-08-16
Писала Вам уже по поводу токсоплазмоза. Сейчас забрала результат Toksoplazma IgM в норме, Toksoplazma IgG - 18.26 (нижний предел <0.1. верхний предел 0,9-4,9). Я живу не в Украине, делала у Вас в июне лапароскопию, Петровский В.В. сказал приезжать на ЭКО. Планируем в первых числах сентября. Но что значит результат этого анализа? Стоит нам сейчас брать отпуска и ехать? Или надо лечить?
Катя, дані результати свідчать про раніше перенесений токсоплазмоз. У Вас виробився імунітет. Інфекція не активна та лікування не потребує.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Лариса2016-08-15
Доброго вечора! У мене затримка 8 днів, у минулому менструальному циклі був незахищений секс, але місячні були вчасно . Цього місяця сексу взагалі не було, але присутня затримка як я вже писала 8 днів, тест на вагітність показав негативний результат. Підкажіть будь ласка що це може бути і чи цене вагітність?
Ларисо, можливо має місце гормональний збій. Ви можете прийти на очну консультацію до гінеколога, здати аналізи на гормони та пройти вагінальне УЗД, щоб виявити причину затримки.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Людмила2016-08-12
Доброго дня! Я хочу завагітніти, але у мене підвищені прогестерон і пролактин. Вже років два приписують мені різні ліки і не допомагає. Узі турецкого сідла робила-все добре. Мені потрібно до вас записуватись на самий ранок, щоб відразу здати у вас ці аналізи? Чи якщо я здавала тиждень тому то можна не проходити повторно?
Людмило, так, Вам краще записатися на прийом зранку. Візьміть із собою результати усіх обстежень, які у Вас є. На прийом краще прийти разом із чоловіком. Проходити аналізи повторно, якщо Ви нещодавно їх здавали, не потрібно.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Ольга2016-08-11
Що робити коли несумісний резус фактор?
Необхідно здати аналіз крові на резусні антитіла. При потребі вводиться антирезусний імуноглобулін. Доцільність його введення визначає лікар.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Людмила2016-08-11
Добрий день!Напишіть будь ласка,чи роблять у Вашій клініці штучне запліднення методом ГІФТ(перенесення яйцеклітини та сперматозоїдів в маткову трубу)
Ні, Людмило. Ми переносимо ембріон у порожнину матки.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Тетяна2016-08-11
Доброго дня! Після закінчення курсу візану( назначений після лапараскопії з приводу ендометріозу), через який термін прийдуть місячні? Коли краще планувати вагітність? І чи потрібно вживати ще якісь препарати для того , щоб вагітність пройшла вдало( дюфастон чи фолієву кислоту) ? Буду вдячна за розгорнуту відповідь.
Тетяно, інколи місячні з'являються після відміни препарату, проте все дуже індивідуально. Вагітніти можна спробувати відразу. Спеціальні препарати приймати не обов'язково, але потрібно враховувати Ваші гормональні показники, які були ДО прийому "Візану". (Доцільність призначення визначає лікуючий лікар.)
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Задати запитання
Відгуки про Боголюби Читати усі відгуки (194)
Залишити відгук
Наші партнери
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх