x
Підписатись на статті
x
АНАЛІЗ СПЕРМИ
Підготовка до здачі аналізу
  • Утриматись від статевого контакту, мастурбації та орального сексу протягом 2-3 днів перед здачею аналізу сперми
  • Рекомендовано не вживати спиртних напоїв щонайменше 5-6 днів та протягом 3-4-ох тижнів не приймати антибіотиків та обмежити або припинити паління
  • Не відвідувати сауну або приймати гарячі ванни за 5-6 днів перед здачею аналізу
  • Забір матеріалу проводять шляхом мастурбації в спеціальній кімнаті та в стерильний стакан для здачі сперми
  • Перед забором сперми обов’язково миють руки та проводять туалет зовнішніх статевих органів. Чоловікам необхідно «оголити» голівку статевого члену та провести її ретельний туалет. Витерти залишки води за допомогою чистих серветок (не паперових) або рушника. Рекомендовано використовувати звичайну воду без мила та інших миючих засобів. Витерти залишки води за допомогою чистих серветок (не паперових) або рушника
Забір матеріалу

Проводять шляхом мастурбації в спеціальній кімнаті. Після забору уточнити в пацієнта чи був зібраний весь еякулят.

Транспортування матеріалу

При здачі сперми вдома, останню необхідно доставити в лабораторію протягом 20-30 хвилин після еякуляції при температурі тіла 37 °С

Зберігання матеріалу

Сперму зберігають при кімнатній температурі щонайбільше протягом однієї години

Інформація була корисною для: 7004 користувачів
Юлія2015-01-18
Доброго дня! Вагітність 10тижнів. Виявили тонзиліт. Як його можна лікувати? Як він впливає на плід? Як взагалі діяти в даній ситуації? Дякую.
Юлія, якщо вираженої інтоксикації немає (висока температура, загальна слабкість), но небезпеки для плода бути не повинно. Для лікування можете використати "Ангінхель". При значних скаргах верніться в жіночу консультацію.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Наталія2015-01-18
В мене при УЗД огляді виявилт фіброміому матки 15 х 20 мм.Близько шести місяців тому мені робили електроконізацію шийки матки.Що мені робити в цьому випадку?
Зверніться на очну консультацію, Наталія. Ймовірно, фіброміому доведеться видаляти. (Електроконізація не має прямого відношення до фіброміоми.)
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Юлія2015-01-18
Доброго вечора! Я здавала аналіз на кортізол і в мене 26,7. яка може бути причина підвищення норми. І ще в чоловіка підвищена кількість лейкоцитів у спермограмі. Що це означає? Дякую!
Юлія, підвищення рівня кортизолу буває при багатьох патологічних станах організму і необхідна додаткова діагностика та ОЧНА консультація ендокринолога. Лейкоцити можуть свідчити про запалення сечовивідних шляхів.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Тетяна2015-01-16
Не можу завагітніти 2 роки....причина і в мені..і в чоловікові....хочемо приїхати до вас у клініку!Як можна записатися?Скільки часу займає обстеження,і результати ?і вартість обстежень?дякую!
Тетяна,запишіться до Петровського Вадима Валентиновича за телефоном (099) 44-55-404. Первинна консультація репродуктолога безкоштовна. Після консультації лікар направляє на необхідні парі обстеження. Скоріш за все вам доведеться здати аналіз крові на гормони, а чоловікові - спермограму, крім того - вагінальне УЗД плюс аналіз на гепатити, СНІД, TORCH-інфекції. Орієнтовно обстеження перед вагітністю коштуватиме порядка 1500грн. Краще було б, аби ви приїхали на 21 день місячного циклу, а чоловік підготувався до здачі спермограми (виключити за 5 днів до аналізу: алкоголь, медикаменти, статеве життя, мастурбацію, гарячі ванни та сауну).
Чи була для Вас корисною ця інформація?
оксана2015-01-16
місячні прошли тількі розовими виділенями і то тількі коли іду в туалет або шось підніму болить в незу живіт і сильно дає на зад пропав апетит
Оксана, Вам потрібно зробити УЗД органів малого тазу.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Любов2015-01-15
чи проводите ви інсемінацію донорською спермою у природньому циклі без вилучення яйцеклітини і скілики це коштує ( незаміжня жінка)
Якщо Ви, Любов, здорова і ніяких перешкод для запліднення з боку репродуктивної системи немає, то Вам, звичайно, штучне запліднення не потрібне. У такому випадку можна зробити просто інсемінацію спермою донора - 3000 грн без вартості медикаментів і лабораторних досліджень. (Вартість обстежень приблизно 1500грн.)
Чи була для Вас корисною ця інформація?
ната2015-01-15
Добрий день!!!У мене аменорея лікуюся уже 2 роки,лікування ефекту не дає!!З чоловіком здавали аналізи --все добре!!!!а зараз виписали ліки вітокам!!!як діяти підкажіть!!!ДЯКУЮ!!!!
Приходьте з чоловіком до нас на очну консультацію до репродуктолога. Вона - безкоштовна. Запис - до Петровського Вадима Валентиновича.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
тетяна2015-01-14
Доброго дня!!Чи можна пити дуфастон більше року?
Тетяна, хіба у випадку лікування ендометріозу.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Наташа2015-01-14
Доброго дня.Вітаю Вас з Новим роком!! 21 листопада робила в ващій клініці лапароскопію...14 січня виявлена кіста правого яєчника(УЗД-правий яєчник-об єм 74,7см.,довжина-60мм.,товщина 50мм.,ширина 46мм.Ехоструктура з ехо є утворенням розм.-49 на 44 мм.,містить ехогенні включення лінійної структури).Скажіть будь-ласка,яка причина і лікування.Дякую.
Доброго дня! Вас також вітаємо із святами! Найбільш вірогідно що це фолікулярна кіста, або кіста жовтого тіла, які є безпечними для здоров'я. Але якщо окрім результатів УЗД у Вас є скарги на самопочуття, то звертайтесь до нас на очну консльтацію.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Вікторія2015-01-14
Добро дня. Мені зо р., до Вас уже писала, дякую Вам за поради. У мене була перша вагітність... на 9-му тижні завмер плід. 2.01. зробили чистку вакумом під анестезією. Все ніби нормально. Узд показало, що матка (сідловидної форми???) ше не очистилась (чекаю) пропонували ще одну чистку, а я не знаю чи погодитись. І в мене питання, як правильно обстежитись і коли можна вагітніти знову? І з чоловіком коли уже можна статево жити, як краще предохранятись? Сльози не дають писати, надіюсь на відповідь.
Доброго дня, Вікторія. Ні Вам, не варто робити повторну чистку, у Вашому випадку краще провести діагностичну гістероскопію. Потрібно здати аналізи на TORCH-інфекції, генетичний скринінг та спермограму, для виявлення причини завмерлої вагітності, після діагностики буде зрозуміло, коли можна вагітніти знову. Надійним методом контрацепції є застосування презервативу.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Задати запитання
Відгуки про Боголюби Читати усі відгуки (164)
Залишити відгук
Наші партнери
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх