x
Підписатись на статті

Відгуки про МЦ Боголюби

Ірина 2017-10-01 09:19:00
Добрий день всім хто читає мій відгук. Два дні тому мені у центрі Боголюби Петровський В.В. робив лапоро... та гітеро.... Дівчата не бійтесь в цьому центрі до вас ставляться як до рідної людини. Персонал супер, всі щирі, заботливі. Я приїхала сама без підтримки, повірте до мене таке ставлення було , що мені здалося що зі мною приїхали всі родичі. Петровському окрема подяка. Дуже, дуже, предуже хороший спеціаліст. Можливо хто прочитає поганий відгук не вірте у мене багато знайомих яким він допоміг. Він фахівець з великої букви. Зі мною в палаті лежала дівчинка у якої були великі проблеми її оперувати не бралися в Ів-франківську, в Рівному, в Житом. Їй говорили, що допомогти може тільки Київська клініка ,або Боголюби. І дійсно на лікування її взяв Петровський. Операція пройшла успішно. І вони щ чоловіком готуються стати батьками. Щодо опереції, я боюся навіть уколів(втрачаю свідомість), а тут такий підхід всі шутять, дали в палаті якийсь укол, що мені було байдуже, в операційній грає легенька музика всі сміються , шутять , а самі роблять своє. Тому навіть не памятаю як почалась операція говорила, говорила і все проснулась коли все зробили. Тому раджу звертайтесь в цю клініку будете щасливі.
Галина 2017-09-30 09:29:00
Я теж нікому не рекомендую лікаря Щепко Є.В. Звернулись з папіломами. Назначила лікування для підтримки імунітету і все... жодного аналізу, жодного пояснення вона не надала, ймовірно була дуже зайнята. А гроші за консультацію взяли. Наступного разу з моєї вини ми запізнилися. По дорозі в центр я зателефонувала, пояснила і мене завірили, що зможуть приняти на видалення папілом, тому що люди які були після мене вже є і їх приймуть раніше, тобто нас поміняють місцями. Чекали ми дві з половиною години! Багато разів запитували чи нас приймуть, кожного разу нам відповідали: "так". Вже о 14.30, стало зрозуміло, що щось не так. Вияснилось, що лікар Щепко Є.В. відмовилась нас приймати, бо ми запізнились. Для чого ми тоді чекали? Що за амбіції? Для чого існує клятва Гіппократа? Коли ми її запитали чому вона відмовилась, вона сказала, що це неправда. Зайшли в кабінет просити про прийом (нам сказали, що вона вже вільна!)... і тут понеслось... вона казала, що втомилась, що не буде нас приймати, що на наше місце було записано ще двох людей, почала сваритись з дівчатами на рецепшині. Це був жах...
Вікторія 2017-09-28 18:45:00
Більшість пацієнтів шукають у приватних клініках не лише кращих спеціалістів. Небажання обтяжувати родичів своїм лікуванням, спроба не отримати порцію адреналіну від хамського відношення, "досвід" роботи у медзакладі... змусили і мене довго обирати клініку для операції. Вважаю, що не помилилась з "Боголюбами". Дякую лікарям і персоналу стаціонару за лікування та належний догляд! Бажаю Вам адекватних пацієнтів та подальшого розвитку центра.
Марина 2017-08-29 16:19:00
Була приємно вражена мед центром, дуже привітно і уважно віднісся лікар Петровський, а дівчата на рецепції навіть каву пропонували, в коридорі грала легенька музика, так тримати!
Іра 2017-08-29 12:01:00
Доброго дня.Не подабається центр.Записувалася до лікаря пару разів і вже 3рази перезвонювали і казали що лікарю сьогодні не виходить
Лариса Сергеевна 2017-08-28 18:11:00
От всей души хочу поблагодарить за проведенную успешную операцию Петровского Вадима Валентиновича и всех его коллег, кто принимал участие . Желаю Вам крепкого здоровья, успехов в работе, семейного благополучия!!! Спасибо Вам и долгих лет Вам жизни!!!
Оксана 2017-08-28 17:01:00
Дякую Вадиму Валентиновичу, за нашого вже другого малючка, нам сьогодні виповнився місяць!! Процвітання Вам і успішних вагітностей Вашим пацієнтам!!!
Тетяна 2017-08-21 10:52:00
Нещодавно оперувалась в Щепко Є.В.Щиро вдячна за добре,чуйне ставлення,високий професіоналізм,тактовність та людяність,а також персоналу на ресепшині за комунікабельність,ввічливість та надання вичерпноі' інформаціі на будь яке питання.З Божою допомогою і Вашим умінням чекаємо результату.Здоров'я,терпіння у Вашій нелегкій праці.
Лариса 2017-08-17 18:37:00
Говорю огромное СПАСИБО Пец Людмиле Андреевне. За три года хождения по больницам и бесплодия я уже отчаялась найти своего врача! И Людмила Андреевна помогла мне. Назначила правильное лечение, благодаря ей я беременна. Она всегда поддерживала меня и говорила четко что и как делать. Ведь в лечении главное - это доверять врачу. Я всем советую именно этого доктора.
Тетяна 2017-08-17 16:22:00
Була на днях вперше. На мої слова що "я хочу в їхній клініці пройти обстеження", дівчина яка сидить на ресепшн відповіла що ніяких обстежень вони не роблять і у них є тільки гінекологічне відділення. Я здивувалась та й пішла. Через хвилин двадцять знайшла в інтернеті їх сайт з послугами, повернулась назад і показала їм. ТАКИМ ЧИНОМ ДОБИЛАСЬ НА ПРИЙОМ ДО СУДИННОГО ХІРУРГА. питання: для чого сидять молоді дівчата, які навіть незнають які послуги надає клініка.
Залиште відгук про центр репродуктивної медицини Боголюби
check
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Наші партнери
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх