x
Підписатись на статті

Відгуки про МЦ Боголюби

Мария 2019-03-12 14:58:00
Наскільки сильно я сподівалася на допомогу, настільки сильно розчарувалася...бо завдяки ЩЕПКО ЄВГЕНІЇ ВОЛОДИМИРІВНІ тільки втратила час та кошти. Незнаю як можна назвати людину професіоналом, якщо вона за 4 консультації прогнала мене повторно здати всі аналізи і тільки за 5 місяців сказала що не допоможе. Окрім професіоналізму людина явно вважає що її сарказм зможе кожного переконати і спілкується занадто "панібратськи". Як на мене коли вона розуміє що не може допомогти - то хоча б гроші в лакмус витягне. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
Адміністратор 2019-03-12 19:40:26
Добрий вечір. Дуже шкода, що лікарю не вдалося Вам допомогти. На жаль, медицина не всесильна і не все залежить від лікарів. Щодо призначення аналізів, то мусимо зазначити, що вони дійсно були Вам рекомендовані для вияснення стану здоров'я. Наші лікарі не є матеріально зацікавленими в призначенні додаткових обстежень. Принципова позиція керівництва - ставка без відсотків за призначення.
Svetlana 2019-03-12 09:40:02
Робила уколи краси (ботокс) в клініці Боголюби. Ніяких ускладнень чи синців. Після процедури лікар сказала робити спеціальні вправи - хмуритись, щоб мімічні зморшки трохи попрацювали і 4 години перебувати у вертикальному положені. Результатом дуже задоволена. Буду і надалі звертатись сюди. Дякую!
Ната 2019-03-11 22:18:00
Вадим Валентинович,в клініці все супер,Оксана це один позитив,а ось лікар,що робить узд я б замінила на Шворака і тоді все було б ідеально. Вона хамовита і не приємна, таке враження,що їй важко взагалі щось говорити.Не знаю чому всі на позитиві Вас тільки вона якась дивна.
Наталія 2019-03-11 22:06:00
Коли пишуть погані відгуки,то я точно можу сказати Ви ще не знаєте,що таке не професіонали.Мене лікарі Петровські оперували ще коли не було клініки Боголюби,а на 5 поверсі в гінекологічному відділенні. Я була до того в багатьох лікарів і мені казали таке, що я інвалід на все життя, що я ніколи не стану мамою,що лапороскопія вже пізно треба видаляти міому матки тільки розрізати.І тільки коли я звернулася до чудової людини Валентина Францовича,він подарив мені надію і взявся з Вадимом Валентиновичом за мене.Мені зробили лапороскопію і я природньо завагітніла.Моєму сину 6 років і я щаслива мама і вдячна їм безмежно.Інших клінік не шукаю і зараз обстежуюсь в цій клініці зажоволена всім абсолютно.На рахунок,що заробляють я б не сказала за таку роботу і таке щастя це не великі гроші.Я завжди пам'ятаю слова лікаря :"я все зробив, що від мене залежить,а дітей дає бог".Дай Боже Вам здоров 'я.Ви робите людей щасливими.
Наташа 2019-03-11 19:27:00
Підказка будь ласка скільки приблизно коштує операція по видаленню матки і придатків?
Адміністратор 2019-04-15 18:19:47
Вартість втручання від 16330 грн, в залежності від складності.
Роксолана 2019-03-11 18:16:00
Дякую за синочка, це справжнє диво!!! Ми довго йшли до цього, вдячні щиро Вадиму Валентиновичу і всім хто мав відношення до нашого дива, особливо ембріологам!!!
Оксана 2019-03-07 23:48:00
Хочу виразити щиру подяку Петровському В.В, Щепко Є.В., Марищак О.В. , медичним сестрам та всьому медичному персоналу медичного центру Боголюби. Адже завдяки їхнім старанням у грудні минулого року на світ з'явились дві прекрасні дівчинки- мої донечки. Ніколи не впадайте у відчай, обов'язково вірте у чудо та довіряйте професіоналом у своїй справі. Для мене такі професіонали лікарі медичного центру Боголюби
Лариса 2019-03-07 13:26:00
Щиро дякую за обслуговування і приємне відношення медичного персоналу. Працюєте на високуму рівні. Бажаю успіхів та процвітання
Олеся 2019-03-06 19:45:00
Доброго дня. Мені робили складну операцію видаляли 12 фіброміом, пройшло 2 місяці, я згадую, про це і дивуюсь, як легко все пройшло, я не могла наважитись на опереацію близько року. Сьогодні робила контрольне узд, узістка не могла повірити, що в мене було стільки вузлів, настільки все зараз в гарному стані. Дякувати Богу, що є такі спеціалісти, професіонали своєї справи!!! Дякую Вам Вадим Валентинович і всій команді, що доглядала мене після операції та анестезіологу!!!
Кристина 2019-03-06 14:46:58
Имею активную мимику, поэтому часто хмурюсь и у меня начали появляться морщины на лбу. Первый раз решилась на уколы ботокса в возрасте 30 лет (сейчас мне 35 лет). Для этого ездила аж в Киев к опытному косметологу, ведь в Луцке боялась кому-то довериться. Не так давно услышала, что в МЦ Боголюбы открылось новое направление - эстетическая медицина. Записалась на консультацию к Петрук Ольге Александровне. Только после того, как убедилась в ее профессионализме, решилась сделать здесь инъекции ботокса. Осталась очень довольной: было совсем не больно, процедура длилась всего несколько минут, после были незначительные покраснения, которые исчезли через 30 мин. Результат стал проявляться через 4 дня. Постепенно лоб онемевал, мимика снижалась, морщины разглаживались. В конце-концов морщины полностью исчезли и я помолодела на лет 5 так точно! Спасибо! Буду всем рекомендовать вашу клинику!!!
Залиште відгук про центр репродуктивної медицини Боголюби
check
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Наші партнери
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх