x
Підписатись на статті

Інформація була корисною для: 7040 користувачів
людмила2016-04-13
скажіть будь ласка чи є у вас донорські яйцеклітини?Яка ціна однієї донорської яйцеклітини при ЕКО?
Так, Людмило, у нас э донорські яйцеклітини. Ціна - 5 000 грн.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
инна2016-04-12
в мазке нашли епидермальний стафилокок..нужно ли лечить и чем?
Інно, якщо виявлений епідеомальний стафілокок, то треба зважати на те, яка саме кількість бактерій зазначена в результатах аналізу, і якщо проводився бакпосів, то має бути зазначено антибіотик, до якого стафілокок чутливий. Терапевтичні рекомендації надає лікуючий лікар.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Марина2016-04-08
Добрий день,скажіть будь ласка після лапараскопії пройшло 8 днів, в мене то тяне то ніби колить час від часу внзу особливо як ходжу, як лежу то легше і неможу довго гуляти сил нема,це в межах норми?
Так, Марина, подібне явище після лапароскопії може мати місце.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Наталія2016-04-07
Чи робите ви у клініці операцію на діагноз кіста бартолінієвої залози? Цікавить не видалення кісти із послідуючим видаленням залози, мене цікавить чи застосовуєте технології збереження залози із формуванням нової протоки. Було два гнійних абсцеса з послідуючим хірургічним розтином, залишився рубець відповідно одна залоза не функціонує, що створює певні дискомфорти в сексуальному житті. Хочу відновити протоку чи можливо це у вашому центрі?
Наталіє, такі операції у нас проводяться, але необхідний попередній огляд спеціаліста для уточнення діагнозу і визначення можливості відновлення протоку залози.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Катя2016-04-04
Хотіла поцікавитись ,це норма, що після лапараскопії по видаленню кісти яйника(пройшло 4 тижні)відчуваю тянучі болі внизу живота,переважно зліва ,там де була кіста ?
Катерино, 4 тижні ще може "тягнути", але якщо це не мине з часом, то краще звернутися до Вашого лікуючого лікаря, який робив операцію, для вияснення причин.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Наталія2016-04-03
Добрий день.Скажіть будь ласка,чи доцільно пити Візан після проведеної лапароскопічної операції 6 років тому? Чи це вже втрачений час? Операція була з приводу генітального ендометріозу,непліддя 1.Вагітність так і не наступила.І чи потрібно можливо знову робити лапароскопію?
Наталіє, в принципі, Візан можна пити, але найкращий ефект він дає після лапароскопії. Вам варто зробити повторну лапароскопію, бо ендометріоз часто дає рецидиви і можливо є нові вогнища.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Яна2016-04-03
Чи можна займатися сексом при наявності залозистого поліпу(7,2×3,1) шийки матки?
Сексом займатися можна, але поліп краще видалити, не відкладаючи.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Катя2016-04-02
У мене лімфома ходжкіна 2а стадія шийні лімфомузли 8місяців ремісія коли можна вагітніти?
Катерино, у випадку вагітності є ризик рецидиву захворювання, тому Вам варто врахувати думку лікуючого Вас онколога.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Ірина2016-04-02
Добрий день, хочу запитати, в мене при надавленні болить ліва грудь, скажіть, що це може бути?
Ірино, це може бути мастопатія, для уточнення діагнозу варто зробити УЗД молочних залоз.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Оксана2016-04-01
Добрый день! Скажите перед операцией нужно провести очистительную клизму. Какими средствами вы ее проводите или пациент самостоятельно пьет слабительное?
Оксано, робиться мікроклізма "Норгалакс" ввечері і зранку перед операцією. Пацієнтка може зробити її сама після інструктажу медсестри.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Задати запитання
Відгуки про Боголюби Читати усі відгуки (250)
Залишити відгук
Наші партнери
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх