x
Підписатись на статті

Інформація була корисною для: 7017 користувачів
Татьяна.2014-08-20
Здравствуйте.У мужа в детстве был двустороний крипторхизм яичек.В 6 лет сделали операцыю,одно яичко опустили в мошонку,другое осталось в брюшной полости,Напишыте может быть это причиной безплодия,и какие последствия грозят здоровью ,что яичко остается досих пор в брюшной полости?
Да, это может быть причиной бесплодия. Проблема не в том, что одно яичко осталось в брюшной полости, проблема в том, что второе опустили слишком поздно (6 лет). Мужу обязательно сдать спермограмму. В случае отсутствия сперматозоидов, рекомендуется использование донорской спермы.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Оксана2014-08-19
Доброго дня. Чи можна взяти на деякий час свою мед.карточку? Д
Можна взяти виписку з медичної картки.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Наталія2014-08-19
Добрий день! Скажіть будь ласка на гарантоване батьківство можна записатися будь коли чи є якась черга?
Коли Вам буде зручно.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Таня2014-08-19
Які шанси завагітніти самостійно після лапороскопічного видалення труби?
Если вторая труба полностью проходима, а у мужа - хорошие показатели спермограммы, то можно пробовать забеременеть самостоятельно.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Катя2014-08-18
Доброго дня!У МЕНЕ Є МАЛЕНЬКИЙ СИНОЧОК І ДУЖЕ ХОТІЛА Б ДВОЙНЯШОК АБО БЛИЗНЯТ.Є можливість завагітніти двойнятами?Скільки приблизно коштує?
Катя, якщо ні у Вас , ні у Вашого чоловіка немає проблем із фертильністю і Ви самостійно завагітніли синочком, то йти на штучне запліднення без медичних на те показань - не найкраща ідея. Шанси є, але гарантій на двійню чи трійню Вам ніхто дати не може. Ціна як звичайне ЕКЗ - 34 500 грн.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
таня2014-08-18
Доброго дня...які шанси завагітніти після лапароскопічного видалення лівої труби????
Шанси на успішне ЕКО після видалення труби значно вищі, ніж при наявності гідросальпінгса. Якщо чоловік цілком здоровий, а у Вас гормональний фон в нормі, то вірогідність близько 50% при ЕКЗ.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Юрій2014-08-16
Доброго дня!!якщо поставили діагноз олігоастенозооспермія....призначили провірон пити 3 місяці..показники трішечки покращилися..але не дуже..зараз немає можливості відвідати лікаря...можна попити Трібестан без призначення лікаря???дякую.(чи можливо ви щось інше порадите??)
Можете попити без призначення лыкаря.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Світлана2014-08-16
Добрий вечір. В мого чоловіка мала кількість сперматозоїдів 10 штук. Чи можливо попити гормони і збільшити кількість яйцеклітин і при цьому завагітніти? чи при такій кількості це не реально.Дякую
Якщо така кількість як Ви написали - всього 10 штук, то для того, щоб завагітніти, Вам не треба пити препарати, стимулюючі овуляцію. У Вашому випадку може допомогти метод ІКСІ.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Ірина2014-08-16
Добрий день ! В мене в 2011 був полікістоз,дифузний зоб,ожиріння 2 степені .Я пролікувалась в енлокринолога Метфогаммою та ельтироксином і 2013 весною народила .Мені порадили одразу родити другу дитину ,бо шанси з кожним роком все менше .В лютому місяці 2014 знову пішла до ендокринолога .здала гормони щитовидки-норма.жіночі гормони в другій фазі ФСГ 3,3(норма 1,1-9,5),пролактин 277,9(норма 67-726),ЛГ 6,5 (норма 0,9-14,4),Естрадіол 81,5(норма 70-250),Прогестерон 4,49(норма 10,0-89,0)Тестостерон 2,6 (норма 0,5-4,3).Ендокринолог попросила Прогестерон і Естрадіол перездати у першій фазі .Результати: Естрадіол 59,8 (норма 30-120),Прогестерон 3,1 (норма 0,5-6,0)Пропивши з лютого місяці Метфогамму в мене цикл 36-38 днів .Вагітності немає .Перші два цикла робила УЗД на 17 день домінантного фолікула немає.На третій цикл був фолікул 11 мм.але узист сказав що овуляції не варто чекати .Четвертий цикл 17 ден В правому яїчнику є домінантний фолікул 17*12 мм.НА 19 д.розмір його став 33*22 .Чи можливий варіант що наступного циклу можлива нормальна овуляція.Чи впливає на цю кісту Прогестерон у другу фазу 4,49 при нормі 10,0-89,0(але ці аналізи я ще здавала у лютому місяці ) підкажіть можливі варінти вирішення цієї проблеми .Наперед вдячна ...дуже вас прошу дайте мені пораду ...
Можливо, наступного циклу буде у Вас нормальна овуляція. На овуляцію впливає більше ФСГ та ЛГ, аніж прогестерон.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Людмила2014-08-15
Добрий день.Мені 27 років, я одружена вже 6 років і немає дітей, лікувалась в місцевих лікарів, вони не знаходять причини, недавно тільки виявили що в мене це гормональний збій показник Прогестерон 0, , це можливо вилікувати? Підскажіть до кого звернутись у Вашій клініці? Коли краще записуватись на прийом? в який період циклу перездати аналіз на проглістерон?
Людмила, запишіться на прийом до Петровського Вадима Валентиновича. Аналіз здати краще на 21 день місячного циклу.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Задати запитання
Відгуки про Боголюби Читати усі відгуки (171)
Залишити відгук
Наші партнери
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх