x
Підписатись на статті

Інформація була корисною для: 7027 користувачів
Аня2018-04-28
Чи може при вагітності на 7 тижні бути бєжива мазня й чим це грозить і чи можна буде до вас звернутися
Так, Ганно, Ви можете звернутися до лікарів центру. Виділення можуть свідчити про загрозу переривання вагітності.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Mila2018-04-28
Через тяжкі роди мала багато розривів , утворився свищ , турбує періодично , але всеодно певний дискомфорт у житті маю .Ви усуваїте такі проблеми ? Скільки коштує така операція разом з корекцією ?
Міло, Вам варто проконсультуватися очно з хірургом з цього приводу, щоб лікар оцінив об'єм втручання. Орієнтовна вартість 12000 грн. Запис на прийом за телефонами, вказаними на сайті.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Ярик2018-04-28
Доброго дня На скільки великий ризик операції на каплавухість? У мене не велика проблема Но всерівно це впливає на мою впевненність І скільки коштує це заняття ?
Ярославе, поки що у центрі не роблять отопластику.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Валентина2018-04-28
Доброго дня. Чи обов'язкова лапроскопія при кісті яйника 6 на 4. Чи можлива якісь варіанти?До кого з лікарів у Вашому центрі звернутись з цією проблемою.Дякую
Валентино, це питання Вам варто вирішити індивідуально на очній консультації з гінекологом. Ви можете записатися на прийом до Петровського Вадима Валентиновича за телефонами, вказаними на сайті.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Тетяна2018-04-28
Добрий день! Вже другий місяць затримка КД по місяцю, раніше цикл був регулярний 32-34дня. На узі сказали полікістоз. Правий яєчник 44/22/32мм,об'єм 16.3см3, до 20фолікулів 2-6мм. Лівий яєчник 42/25/28мм,об'єм 15,5м3,до 20фолікулів 2-5мм. Здала аналізи на гормони. Пролактин 18,9ng/ml, тестостерон Заг 3,74nmol/L, глобулін звязуючий статеві гормони 14,1nmol/L Індекс вільного тестостерону 26,52відсотка. АТ до ТПО <5, TSH 1,79, прогестерон 5, 08.. Зараз п'ю нормоцикл, фолівіт і прогином 10днів з 17 по 26 день циклу.. Лікар сказала через три місяці прийти знов на обстеження, якщо не буде вагітності. Дуже хвилююсь, хочу дитинку. Чи дуже погані результати? І чи можливо з такими даними завагітніти самостійно. І яка ймовірність вагітності при лікуванні?
Тетяно, Вам варто звернутися на очну консультацію до гінеколога. Запис на прийом за телефонами, вказаними на сайті.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Віталій2018-04-26
Добрий день. В мами хронічно розширені вени, їй 53р. Тиждень тому почала сильно боліти та спухати одна нога, ходити боляче. Відвезли до лікаря, виявилось в неї тромбофлебіт. Лікар виписав деякі ліки, серед яких Ксарепто Ривароксабан. Це дорогі таблетки з великою к-стю протипоказань, наскільки я зрозумів вони діють на кров допомагаючи тромбам розчинятись. Але вони діють і на весь організм вцілому, що є небезпечно. Підкажіть чи є в Україні кращі методи лікування цієї хвороби? Чи є лазерне лікування тромбофлебіту? Можливо щось ефективніше і безпечніше? Вже пройшов тиждень як це почалось, ось фото https://bit.ly/2Kbctx3
Є різні види, Віталію, терапевтичних стратегій відносно венозної хвороби. Проте спочатку слід пролікувати гострий тромбофлебіт, який має місце зараз. Для цього і призначено цей препарат. Якщо він дорогий, спробуйте пошукати дешевші аналоги.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Віра2018-04-26
Доброго дня. У мене така проблема як локальне випадіння волосся. Питання в наступному, у яку вартість консультація трихолога?
Такі питання в центрі консультує дерматолог. Вартість консультації 180 грн.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Юлія2018-04-26
Добрий день,в мене лишня вага,пила колись гормональні припарати,чи можна похудати після цього?
Звичайно, Юліє, можна, якщо дотримуватися низькокалорійної дієти та давати організму достатні фізичні навантаження.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Тетяна2018-04-26
Доброго дня.на який день циклу робиться перенос ембріонів?і чи можна на 21 день робити?
Так, Тетяно на 21 день робити перенос можна.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Юлія2018-04-26
Доброго дня!!!що робити коли дискомфорт і болі при статевому акті???що це може бути???
Юліє, це може бути ознакою диспареунії. Вам варто звернутися на очну консультацію до гінеколога для дообстеження та точної діагностики.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Задати запитання
Відгуки про Боголюби Читати усі відгуки (206)
Залишити відгук
Наші партнери
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх