x
Подписаться на статьи

Информация была полезной для: 7062 пользователей
Оксана2019-06-22
Скільки буде коштувати отопластика на два вуха?
Пластика обидвох вушних раковин коштує 12 000 грн.
Была для Вас полезной эта информация?
Оля2019-06-22
Чи можлива вагітність, якщо хлопець проник на 2 хв і не закінчив, дальше проникнення не було. Після цього почалися місячні як завжди. Наступного місяця статевого акту не було. Проте зараз затримка місячних. Які шанси завагітніти?
Ольго, якщо статевий акт мав місце, то вагітність можлива. Для діагностики вагітності Ви можете скористатися високочутливим аптечним тестом, або здати аналіз на хоріонічний гонадотропін.
Была для Вас полезной эта информация?
Оксана
до статті Отопластика
2019-06-22
Яка ціна отопластика на два вуха?
Пластика обидвох вушних раковин коштує 12 000 грн.
Была для Вас полезной эта информация?
Олег2019-06-22
Доброго дня. Хочу запитаии чи можлива операція з видовження мізинців ніг, якщо вони надто короткі порівняно з іншими пальцями ноги. Проблема чисто естетична, ніякого фізичного дискомфорту не відчуваю. Проте це мене дуже непокоїть.
Олеже, на жаль, в нашому центрі подібних втручань не роблять.
Была для Вас полезной эта информация?
Оксана2019-06-22
Мені 38 років. Намагаюся завагітніти. Окрім гіперплазії ніяких причин непліддя невиявлено. Лікування лютеіною і депапаліном наскільки ефективно? Дякую!
Оксано, мине можемо бути 100% впевненимиу ефективності препаратів та доцільності прийому по досягненню вагітності.
Была для Вас полезной эта информация?
Юлія2019-06-22
Добрий день.У мене болі під час ПА в області правого яєчника в певних.позах.В партнера трохи викривлений в ту ж сторону, але болі з'явились тільки в цьому році,хоча партнер той же уже декілька років.Раніше такого ніколи ні з ким не було.На огляді у гінеколога сказала що анатомія така (яєчник зміщений під матку),на огляді була гостра біль при прощупуванні яєчників,раніше такого теж не наблюдалося.Що можна зробити в такому випадку? А то уже сил немає(
Юліє, оскільки, з Ваших слів, проблема пов'язана з анатомічними особливостями організму, то Вам варто підібрати таке положення під час статевого акту, яке б було максимально для Вас комфортним. Якщо ж існують інші причини - їх слід знайти та усунути. Ви можете звернутися на очну консультацію до наших спеціалістів. Запис на прийом - за телефонами, вказаними на сайті.
Была для Вас полезной эта информация?
Світлана2019-06-22
Доброго дня . Попередній діагноз кіста дистального відділу уретри був поставлений лікарем-гінекологом при черговому огляді. Чи можна проконсультуватися у вашому центрі у лікаря уролога? Чи проводяться у вашій клініці операції по видаленню таких кіст? Буду вдячна за відповідь.
Світлано, так, Ви можете проконсультуватися з цього приводу із нашим урологом. Доцільність оперативного втручання визначатиме лікар після огляду. Запис на прийом до спеціалістів центру - за телефонами, вказаними на сайті.
Была для Вас полезной эта информация?
Ірина2019-06-21
Доброго дня. Планую ВМІ спермою донора і шукаю підходящу клініку. Підкажіть, будь ласка, чи потрібно у Вас перед процедурою проходити обстеження і аналізи, якщо вже все є на руках? І , якщо потрібно, уточніть , будь ласка, вартість всіх обстежень разом із ВМІ. Дякую.
Ірино, якщо у Вас усі необхідні аналізи уже є на руках, то повторно їх проходити не доведеться. Внутрішньоматкова інсемінація спермою донора (підготовка сперми для внутрішньоматкової інсемінації, процедура ВМІ) коштує 5 060 грн.
Была для Вас полезной эта информация?
Дмитро2019-06-21
Доброї ночі В Рівному поставили діагноз Азооспермія Лікарі безсилі Направили в Львів Чи є шанс вилікуватись?
Дмитре, шанси завжди є. Успіх лікування залежить від своєчасної діагностики та вибору оптимальної терапії. У найбільш складних випадках можна звернутися до допоміжних репродуктивних технологій. Вибір репродуктивного центру - за Вами. При бажанні Ви можете звернутися і до наших спеціалістів. Запис на прийом до фахівців центру - за телефонами, вказаними на сайті.
Была для Вас полезной эта информация?
Людмила2019-06-21
Доброго дня! Скажіть будь ласка,маю фіброму 90/70мм.,чи обов’язково її видаляти? Дякую!!!
Людмило, так, таку фіброму бажано видалити. Проте попередньо Вам слід це обговорити із фахівцем центру індивідуально на очній консультації. Запис на прийом - за телефонами, вказаними на сайті.
Была для Вас полезной эта информация?
Задать вопрос
Отзывы о Боголюбы Читать все отзывы (327)
Оставить отзыв
Наши партнеры
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх