x
Подписаться на статьи

Информация была полезной для: 7049 пользователей
Катя2017-07-27
Дякую за інформацію,хотіла би уточнити,якщо всетаки причина непліддя-гормональний дисбаланс,а збоку чоловіка ніяких проблем не виявлено,то лікування,я так розумію буде консервативне,і включатиме в себе прийом гормональних препаратів???скажіть будь ласка скільки всередньому триває курс такого лікування???
Катерино, теоретично так, проте тривалість курсу лікування визначатиме лікуючий лікар, з огляду на результати обстежень та Ваш анамнез.
Была для Вас полезной эта информация?
Катя2017-07-27
Доброго дня у 215 році я пройшла 3курси хіміотерапіі уже рік намагаюсь савагітніти і не виходить почуваюсь добре менструальний цикл стабільний.Піт час лікуваня приймала таблетки джаз чи могли вони мені нашкодити?????
Катерино, під час хіміотерапії йде негативний вплив на яйцеклітини, і рекомендують у таких випадках ставати на протокол штучного запліднення із донорською яйцеклітиною. Або планувати вагітність через 3-5 років після курсу хіміотерапії. Джаз Вам призначали з контрацептивною метою, щоб попередити ризик вагітності плодом із внутрішньоутробними вадами розвитку. Шкоду Вам могла принести хіміотерапія, а не препарат.
Была для Вас полезной эта информация?
Тетяна2017-07-27
Вагітність 8 тижнів, на огляді у лора виявили скривлену перетинку носа. Ніс постійно закладений, немає чим дихати особливо вночі, користуватися судинозвужувальними препаратами лікарі не рекомендують. Скажіть чи можливе оперативне втручання під час вагітності, аби виправити цю надзвичайно важку проблему!??
Тетяно, з цього приводу Вам варто в індивідуальному порядку вирішити питання доцільності втручання з пластичним хірургом. Проте, Вам слід знати, що будь які оперативні втручання (особливо до 16 тижня вагітності), протипоказані.
Была для Вас полезной эта информация?
Ольга2017-07-26
У дитини вродженна патологія кисті руки..( є долонька пальчиків немає, є фрагменти пальчиків) на даний момент вік дитини 1 рочок...скажіть чи можна проводити хірургічне втручання...і порекомендуйте куди краще звернутись.?
Ольго, на жаль, у нас в центрі не роблять пластичних операцій таким маленькім діткам.
Была для Вас полезной эта информация?
Катя2017-07-26
Який шанс завагітніти якщо дівоча пліва збережена????
Катерино, шанс завагітніти такий же, як і тоді, колі пліва не збережена. Просто буває, що пліва еластична, при родах вона розривається. Вищий шанс запліднення у період овуляції (приблизно середина місячного циклу).
Была для Вас полезной эта информация?
Марианна2017-07-26
Доброго дня яка ціна у вас абдомінопластики і чи роблять у вашій клініці міні абдомінопластику?
Маріанно, вартість абдомінопластики 15 000 грн без ушивання м'язів. Питання стосовно мініабдомінопластики Вам варто вирішувати в індивідуальному порядку з пластичним хірургом.
Была для Вас полезной эта информация?
Катя2017-07-26
Доброго дня,скажіть будь ласка ,ми з чоловіком плануємо дитину вже майже два з половиною роки,але нажаль нічого невиходить,проходила УЗД -на середині циклу ,був домінуючий фолікул ,який не суттєво відрізнявся в своіх розмірах від інших.....інших проблем УЗД діагностика не виявила.....але всерівно наші спроби марні,чи може бути причиною ,збільшений ріст волосся по чоловічому типу,і чи лікується така проблема.....
Катерино, ймовірно Вам варто пройти консультацію у ендокринолога для діагностики та лікування. Крім того, обстежувати потрібно сімейну пару, а не окремо Вас чи Вашого чоловіка. Ви можете почати із прийому репродуктолога у нас. (Попередньо запишіться на прийом за телефоном, вказаним на сайті.) Чоловік маєте підготуватися до здачі спермограми: протягом 5 днів не жити статевим життям, не вживати алкоголю і медикаментів, не відвідувати сауну. Вам бажано було б спланувати візит на 21 день місячного циклу, щоб здати аналізи на гормони. Приходите в центр натще.
Была для Вас полезной эта информация?
Тетяна2017-07-25
Більше року тому у мене була завмерла вагітність через токсоплазмоз, показник LgG був 250. Після лікування Бісептолом, Фансидаром і Делагілом показник зменшився до 200. Після ще одного лікування Роваміцином показник виріс до > 650, але через два тижні я повторно здала аналіз і зараз показник > 250. Скажіть будь ласка чи можна мені вагітніти, чи потрібне лікування?
Тетяно, з приводу лікування Вам варто звернутися до інфекціоніста. Вагітніти не рекомендовано.
Была для Вас полезной эта информация?
Светлана2017-07-24
Сколько стоит операция по увеличению груди доктора Матвиюк А.В.
Світлано, така операція коштуватиме від 25000 до 29500 грн.
Была для Вас полезной эта информация?
Марія2017-07-24
Призначили Метронідазол. П'ю четвертий день. Почав проявлятися кандидоз. Чи можна одночасно з Метронідазолом приймати протигрибкові препарати? Дякую
Так, Маріє, метронідазол та протигрибкові препарати можна поєднувати.
Была для Вас полезной эта информация?
Задать вопрос
Отзывы о Боголюбы Читать все отзывы (295)
Оставить отзыв
Наши партнеры
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх