x
Подписаться на статьи

Информация была полезной для: 7007 пользователей
Діна2014-12-26
Доброго вечора.Чи можливо запалення яєчників після невдалого ЕКЗ(завмерла вагітність).Турбують незначні болі зліва внизу живота.Дякую.
Діна, сама процедура ЕКЗ, зазвичай, не стає провокуючим фактором запалення, повинні приєднатися додаткові чинники (інфекція). Хоча можливо все. Зверніться на очну консультацію до гінеколога.
Была для Вас полезной эта информация?
Yfnfksz2014-12-26
Доброго дня! Як до вас потрапити на прийом по причині - не можу завагітніти? Як ви працюватиметиме в січні? Що з собою потрібно мати і яка сума приблизно необхідна на перший прийом?
Запишіться на прийом за телефонами: (0332) 20-07-02, (099) 44-55-404 до Петровського Вадима Валентиновича. Первинна консультація репродуктолога безкоштовна.
Была для Вас полезной эта информация?
Юля2014-12-25
Доброго дня! Чи може стати причиною ненастання вагiтностi те до в мене 2(-) а в чоловiка 1(+ ) група кровi?
Це може бути причиною резус-конфлікту, невиношування вагітності, але на сам процес зачаття, зазвичай не впливає.
Была для Вас полезной эта информация?
Мария2014-12-25
Підкажіть будь ласка, якими методами перевіряється прохідність труб?
Методом МСГ - метросальпінгографії.
Была для Вас полезной эта информация?
Тетяна2014-12-24
Доброго дня. Чи плануєте Ви піднімати ціни на ЕКЗ? Дякую.
Ціни на наші послуги залежні від курса євро. Якщо курс не знизиться, то доведеться піднімати.
Была для Вас полезной эта информация?
Наташа2014-12-23
Добрий вечір.21 листопада робила в вашій клініці лапароскопію,місячні повинні початися були 13 грудня,а досі немає, вагітності також.Чи можливий такий збій МЦ?Дякую!!
Такий збій, Наташа, можливий, оскільки місячні після операції можуть відновлюватися на протязі 2 місяців.
Была для Вас полезной эта информация?
оксана2014-12-23
доброго вечора!3 роки назад Петровський Вадим В,провів мені лапараскопію,де було виявлено вогнища ендометріозу,хоча приводом проведення лапараскопіі був злуковий процес,який підтвердився на знімках прохідності труб,труби прохідні,вогнища ендометріозу видалили,призначили ліндінет на 2-4місяці,я пролікувалася лише 2місяці,тому що дуже хотіла завагітніти,так як мені тоді було 31рік,а вагітність не наступала,в першому ж циклі після відміни ліндінет вагітність наступила,але не вдало,на 5тижні відбулося завмирання ембріона,чистку проводив Вадим Валентинович,лікування не призначалось,Через 1рік планування на консультаціі Вадим Валентинович призначив мені пролікуватись ВІЗАН курсом 4місяці,я наважилась на таке лікування лише 10місяців назад,так як це штучний клімакс,пропила я ліки 6місяців,повний курс,та вже 4 цикли вагітність так і не наступає,овуляцію простежую по узі,інфекцій не виявлено,спермограма хороша,ЧИ МОЖУ Я ЗНОВУ ЗВЕРНУТИСЬ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ЛАПАРАСКОПІІ ЩОБ ВИЗНАЧИТИ ПРИЧИНУ НЕПЛІДДЯ ПІСЛЯ ПРОВЕДЕНОГО ЛІКУВАННЯ,ЩОБ ВИЗНАЧИТИ ЧОМУ НЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ ЗАХОПЛЕННЯ ЯЙЦЕКЛІТИНИ МАТКОВИМИ ТРУБАМИ ЧИ ШАНСІВ ВИЯВИТИ ПРИЧИНУ НЕМАЄ І ЛИШАЄТЬСЯ ЛИШЕ ЕКО,З повагою Оксана.
Оксана, Вадим Валентинович призначив Вам "Візан", оскільки при операції були виявлені вогнища ендометріозу. І у Вашій ситуації, ймовірніше за все причиною безпліддя є саме ендометріоз, який дуже часто рецидивує і погано піддається лікуванню. Вам "Візан" треба було пити одразу після призначення. Звичайно, Ви можете прийти до нас на очну консультацію до Вадима Валентиновича, він скаже Вам чи потрібна лапароскопія чи медикаментозна терапія.
Была для Вас полезной эта информация?
Ольга2014-12-22
Підскажіть будь ласка чи доцільно приймати фолієву кислоту( оскільки вона дешевше) чи краще приймати фоліо або йодофол при вагітності? Прийом дуфастону або ж лютеїни може якось негативно впливати на вагітнісь, якщо прогестерон в нормі і дорівнює 27.91 на 5-6 тижні вагітності?Чи є правдою те, що якщо почав його приймати, то потрібно пити до 14 тижня поки формується плацента???Яка повинна бути норма прийому в день (фолієвою кислоти та дуфастону)?
Можете приймати будь-який з препаратів, головне, щоб там була потрібна діюча речовина (фолієва кислота). Норма фолієвої кислоти - 400 мкг на добу. Доза дуфастону залежить від Вашого гормонального фону і призначається лікарем індивідуально. Прийом дуфастону, або лютеїни не повинен негативно впливати на вагітність, якщо навіть прогестерон у нормі. Прийом препарату дуфастон часто рекомендовано до 14 тижня вагітності, проте якщо у Вас в анамнезі немає гіпертонусу матки, штучного запліднення, викиднів і загрози викидня, то можна його відмінити і раніше, або знизити дозування.
Была для Вас полезной эта информация?
Оля2014-12-22
Які мають бути виділення в нормі при вагітності?
Можуть бути прозорі незначні виділення.
Была для Вас полезной эта информация?
Світлана2014-12-22
Доброго дня.мені видалили параоваріальну кисту лапороскопом виявивши під час операції ендометріоз.На скільки серйозний діагноз.через скільки часу зможу завагітніти
Можливість запліднення залежить від стадії ендометріозу. Якщо захворювання 2-3 стадії, то після операції призначають медикаментозне лікування на 6 місяців і лише після цього можна вагітніти. Ендометріоз - складне захворювання, яке часто дає рецидиви і важко піддається лікуванню.
Была для Вас полезной эта информация?
Задать вопрос
Отзывы о Боголюбы Читать все отзывы (168)
Оставить отзыв
Наши партнеры
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх