x
Підписатись на статті

Інформація була корисною для: 7052 користувачів
Аліна2018-01-24
Скажіть будьласка в мене немає місячних, але білі, без запаху виділення йдуть вже 3-4 роки. Я читала що це до місячних. Груди почали рости і зупинились. Робили УЗД сказали що місячні почнуться через місяць-два але їх так і не має хоча термін вже пройшов. Скажіть будьласка що це може бути і як з цим боротися(я стосовно виділень), як зрушити з місця ріст грудей? Мені 14 років. Чи може це бути признаком молочниці?
Аліно, при молочниці мають місце не лише виділення сирнистого вигляду, а й печіння та свербіж статевих органів. Онлайн діагностувати Вашу проблему ми не можемо. Вам варто звернутися на очну консультацію до гінеколога.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Юля2018-01-24
Доброго дня скажіть будь ласка чи можна при вагітності робити вакумний антицелюлітний масаж на ноги і на ягодиці, якщо так то з якого періоду? (до вагітності регулярно відвідувала цей масаж, не один рік, ніяких побічних ефектів не викликав)
Вагітність являється протипоказом до цього виду масажу, Юліє, оскільки може погіршитися стан судин, зокрема век, які і так отримують значне навантаження. Існує високий ризик викидня.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Іванна2018-01-23
Доброго вечора! Проблема в зачатті дитини, уже 2 роки стараємося безрезультатно. Я пройшла аналізи на гормони, та обстежилася у лікаря-гінеколога за результатами здорова. Чоловік нарешті рішився зробити спермограму, яким чином, коли це можна у вас зробити і яка ціна процедури?
Іванно, Вашому чоловікові перед здачею сперми необхідно 5 днів утримуватися від статевого життя, відвідин сауни та прийому медикаментів. Вартість процедури 350 грн.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Андрій2018-01-23
Доброго дня! Є питання про збільшення статевого члена, до якого лікаря можна звернутися?
Андрію, з цього приводу Вам варто звернутися на очну консультацію до пластичного хірурга. Попередній запис за телефонами, вказаними на сайті.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Андрій2018-01-23
Доброго дня! В мене підвищений вміст лімфоцитів 47% в крові і вже досить тривалий час . Останні декілька місяців я взагалі не хворів ,всі інші показники аналізів в межах норми ,аналізи на ВІЛ і маркери в порядку. Що ви порадите ? (вміст лімфоцитів у трьох аналізах з різницею у 5 днів між кожним 45% 46% 47%)
Андрію, зверніться з результатами Ваших аналізів до сімейного лікаря. Онлайн ми не можемо діагностувати проблему.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Тетяна2018-01-23
Доброго вечора..' Під час статевого акту порвався презирватив,через 4 дні почались місячні із затримкою в 4 дні,перший день болів низ живота,і кровило ,а на наступний день крові було дуже мало...Мені приписали приймати Джаз плюс з першого дня місячних,я і приймала Але хвилююсь чи це так місячні почались,чи можлива вагітність,і чи не пошкодить Джаз плюс
Тетяно, не хвилюйтеся, щоб пересвідчитися у вагітності (чи її відсутності) зробіть кілька аптечних тестів.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Григорій2018-01-23
Скажіть, будь-ласка, обрізання в такому випадку проводиться під загальним наркозом чи місцевою анестезією? Звичайни , хірургічним методом чи можливо лазером? Дякую
Григорію, операція можлива як під загальним наркозом, так і під місцевою анестезією, Це питання, як і питання доцільності використовуваного методу, вирішує обопільно з Вами оперуючий хірург. (Для початку Вам варто записатися на очну консультацію до спеціаліста.)
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Оксана2018-01-23
Доброго дня, проктолог поставив діагноз "хронічний комбінований геморой 2ст. в стадії нестійкої ремісії" (4-5 вузликів). Чи можна проводити латексне лігування, і, якщо так, яка буде повна вартірсть лікування у вашому закладі? Дякую
Оксано, з цього приводу Вам варто звернутися до наших хірургів на очну консультацію. А вартість процедури 630 грн.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Діана2018-01-22
Доброго дня! В мене затримка 1,5 тижня робила тест 1 показав 1 поділку чітку іншу не чітку, 2 тест показав 1 поділку, 3 тест показав 2 поділки я була впевнена що не вагітна і щоб викликати місячні випила 2 ст.ложки відвару пижми зараз місячних немає пижми більше не пила так як вже вагаюсь а можливо таки вагітна?! З чоловіков предохранялись презирвативами при кожному статевому акті. Чи могла ця пижма зашкодити дитині?Що робити дальше?
Діано, пиття відвару піжми доволі небезпечний метод переривання вагітності, який може привести до кровотечі, гибелі матері та плода. Проведіть ще раз тест, щоб впевнитися у вагітності чи її відсутності. Можете звернутися на очну консультацію до гінеколога. Якщо прийом відвару був разовий, то, ймовірно, він не спричинив негативного впливу.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Ірина2018-01-22
Як сильно впливають тварина на те щоб завагітніти,і чи може зробити якийсь привівки котові????
Ірино, коти доволі часто бувають носіями токсоплазми. Щоб даремно не переживати, Ви можете звернутися у ветеринарну клініку зі своїм улюбленцем та провести діагностику на предмет носійства цього паразита. Також можна вакцинувати котика від токсоплазми після попередньої (за 2 тижні до вакцинації) дегельмінтизації.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Задати запитання
Відгуки про Боголюби Читати усі відгуки (311)
Залишити відгук
Наші партнери
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх