x
Підписатись на статті

Інформація була корисною для: 7044 користувачів
Наталія2017-04-14
Доброго дня Скажіть будь-ласка чи проводять штучне запліднення коли у чоловіка виявлено австралійський антиген гепатиту Б?????
Так, Наталіє, проводять, але гепатит має бути пролікованим.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
катерина2017-04-12
Доброго дня! На початку 5 тижня вагітності здавала аналіз на хгл , перший показник -3400, другий 7500, третій сказали здавати вже якісь інший хгл( для вагітних від 5 тижня)- показник 14456, там ще була зазначена медіана - 1398, та показник - МоМ, що означає показник Мом? на скільки я знаю, норма від 0,5-2,0, а у мене 10.425. Допоможіть будь ласка роз'яснити ситуацію(
Катерино, кожна лабораторія дає свої норми показників. Щоб детально розібрати свій аналіз, зверніться до лікуючого лікаря, який направляв Вас на обстеження, або у лабораторію, в яку Ви зверталися.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
максим2017-04-11
Як можна записатись до лікаря уролога в вашому центрі
Максиме, запис до спеціалістів за телефонами, які вказані на сайті.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Маріанна2017-04-11
Добри вечір. В мене така ситуація: рік тому в мене трішки був гормональний збій, я здавала аналізи. Після цього мені виписали такі препарати: Флутафарм феміна, Сорбіфер Дурулес, Артіхол, вітамін д. Я їх приймала деякий час. Зараз знову висипає трохи на спині і трохи на обличчі. Можливо мені варто продовжити приймати ті ж ліки ще на деякий час?
Маріанно, щодо доцільності продовження лікування вищезгаданими препаратами, Вам необхідно проконсультуватися з лікарем, який їх призначив.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Олена2017-04-10
Доброго дня! У мене вагітність 5 тижнів. Хгл росте гарно. На початку 5 тижня здавала прогестерон і показник був 26( при нормі 11,6-90,0) Через тиждень перездала і показник 24,5 Воно начеб то в межах норми по показниках лабораторії, але я хвилююсь чи не потрібно додатково вживати прогестерон для підтримки вагітності? На узд ще гематому помітили, лікар окрім вітамінів більше нічого не призначав. Ніяких виділень немає, час від часу короткочасно ниє живіт і все.
Олено, Вам не треба нічого приймати та займатися самолікуванням. Потреби в додатковому прогестероні немає.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Алла2017-04-10
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи у Вашій клініці можуть запропонувати варіанти штучного запліднення у моїй ситуації: відсутність можливості запліднення природним шляхом внаслідок еректильної дисфункції, викликаної хронічним простатитом? Чи доцільна у цьому випадку інсемінація? Що саме можуть запропонувати у Вашій клініці та які умови і вартість послуг? Заздалегідь дякую за відповідь.
Алло, можна розгядати варіанти штучної інсемінації - спермою донора чи Вашого чоловіка. Вам варто разом із чоловіком прийти на очну консультацію до репродуктолога і предметніше обсудити ситуацію.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
татьяна2017-04-08
Здравствуйте! Последние месячные были 01.03.2017. Сейчас по узи поставили срок 5 недель. Ретрохориальная гематома. Сдавала перед этим анализ на хгл- на второй день задержки 3060, на 5 день задержки - 7406 Прогестерон - 26,45 (рорма по данным лаборатории - 1 триместр - 11,2- 90.0 Врач назначила фолиевую, магне б6, валерьянку и все, больше отдыхать, не нервничать. Выделений нету, только в течении дня бывают кратковременные ноющие боли как на месячные. Говорила, что прогестерон в норме и она не видит смысла назначать его. Сказала, что до 8 недель идет естественный отбор, и если с плодом что- то не так, то организм таким образом его отталкивает. Сказала, что врачи обычно до 8 недель не приписивают никаких препаратов. Но если я волнуюсь, то могу плпить дюфастон 10мкг 2 р в день до 12 недель. Другим вижу назначают для сохранения беременности. Незнаю что делать. Что будет с этой гематомой, когда лучше еще раз сделать узи? Стоит ли все таки пить дюфастон? Это моя первая беременность и очень желанная, в прошлом лапараскопия по поводу эндометриоза(
Тетяно, пити дюфастон можна, проте все ж краще порадитися с лікуючим лікарем.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Аня2017-04-07
Доброго дня! Скажіть за скільки часу наперед треба записуватись на прийом до Петровського Валентина Францевича? Дякую.
Ганно, запис на прийом до наших спеціалістів здійснюється на рецепції центру за телефонами, які вказані на сайті.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Юлія2017-04-06
Добрий день. Мені 28 років, маю 4-річну дитину ( після родів - лохіометра, робили чистку на 10 день, можливо це має якесь відношення). Так-от впродовж останнього року мала мізерні місячні і часті молочниці, за направленням гінеколога, виявлено гіпотиреоз. Приймаючи еутирокс у мінімальній дозі, гормони в межах норми, але місячні залишаються дуже скудні. Скажіть чи 5 місяців замісної терапії є достатнім часом щоб відновити місячні чи варто все ж шукати інакшу причину? Чи взагалі скудні місячні можуть бути нормою в моєму становищі? Вагітність не наступає впродовж 5 міс.? Дякую.
Юліє, Вам необхідно звернутися до гінеколога з метою виключення хронічного ендометриту та обстеження стану ендометрію. Зробити обстеження на інфекції.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Лідія2017-04-06
Доброго дня. Чи проводять у Вашій клініці операції з видалення гідроцеля. Яка вартість. Ми зі Львова. Дякую.
Так, проводять. Хірургічне усунення гідроцеле - 3 600 грн (без вартості анестезії).
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Задати запитання
Відгуки про Боголюби Читати усі відгуки (278)
Залишити відгук
Наші партнери
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх