x
Підписатись на статті

Інформація була корисною для: 7062 користувачів
Рита2017-11-08
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи варто хвилюватись... Два місяці тому був викидень на 5 тижнях. Зараз приймаю протизаплідні 2 місяці для нормалізації гормонів та Достінекс для зниження пролактину. Почалися місячні не рясні, не дуже болючі, без згустків але вийшла якась тканина наче плівка. Що це може бути, чи варто звертатись до лікаря?На огляді була 2 тижні тому, здавала мазки та цитологію, наче нічого страшного.
Рито, щоб розвіяти чи підтвердити свої побоювання, Вам варто звернутися на очну консультацію до гінеколога. Онлайн ми Вас продіагностувати на можемо.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Еля2017-11-07
Чи можна робити інтимну пластику якщо є міома матки?
Так, можна. Проте краще обидві операції зробити за один раз.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Galuna1975@ukr.net2017-11-06
Дрброго дня,чи працює в вас лікар Тригуб Микола Васильович?
Ні, Галино, у нас не працює такий лікар.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Таня2017-11-05
Чи можна заразитися хламідіозом під час поцілунка?дякую
Тетяно, хламідіоз передається статевим шляхом.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Тетяна2017-11-04
Доброго дня...Чи може бути таке ,що у чоловіка аналізи показали хламідіоз...а у мене ні?що тільки він хворий?
Тетяно, ймовірно є зміст перездати аналізи.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Анна2017-11-03
Добрий вечір! Порадьте будь ласка гінеколога! Не можем з чоловіком завагітніти. Здала гурмони на 13 день, (так сказала гінеколог) але фолікул домінантний13мм, чи потрібно ще раз здавати після овуляції, і чи можна з цими результатами прийти на прийом до лікаря?
Звичайно, Ганно, можете. Запишіться на прийом до Петровського Вадима Валентиновича. Запис за телефонами, вказаними на сайті.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Катя2017-11-03
Доброго дня .чи може вагінізм бути причиною беспліддя?
Жінки з вагінізмом, що не мають супутніх статевих захворювань і проблем з гормональним фоном, цілком можуть мати дітей за умови потрапляння сперми в піхву, але от сам статевий акт для них - велика проблема, в результаті чого формується вторинне безпліддя.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Вікторія2017-11-02
Скажіть будь ласка,чи потрібно робити операцію коли діагноз сечовий міхур проекції правого вічка -уретероцеле?
Так, Вікторіє, операцію робить потрібно.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Тетяна2017-11-01
Доброго дня. підскажіть чи можна при субсирозній міомі 30мм користуватись турмаліновим поясом.Кровотечі між місячними відсутні, але завжди болить поясниця.
Тетяно, турмаліновий пояс не має протипоказів відносно міоми. Проте слідкуйте за власним самопочуттям.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Оксана2017-10-31
Доброго дня. Підкажіть будь ласка в мене була позаматкова в червні робила операцію у вас . По моїх рахунках зараз вагітність десь 6-7тиждень. Інколи може боліти живіт і нудити. Чи може бути відчутність болів через операцію, Там де є шви то відчутно інколи. Виділення білі майже кожен день. Є привід для хвилювання. робити вже узд чи чекати до 10тижнів.
Оксано, Вам все ж краще звернутися на очну консультацію до гінеколога, щоб розвіяти свої хвилювання, або вчасно попередити можливу проблему.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Задати запитання
Відгуки про Боголюби Читати усі відгуки (326)
Залишити відгук
Наші партнери
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх