x
Підписатись на статті

Інформація була корисною для: 7007 користувачів
Світлана2014-12-22
Доброго дня.мені видалили параоваріальну кисту лапороскопом виявивши під час операції ендометріоз.На скільки серйозний діагноз.через скільки часу зможу завагітніти
Можливість запліднення залежить від стадії ендометріозу. Якщо захворювання 2-3 стадії, то після операції призначають медикаментозне лікування на 6 місяців і лише після цього можна вагітніти. Ендометріоз - складне захворювання, яке часто дає рецидиви і важко піддається лікуванню.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Світлана2014-12-22
Доброго дня!Скажіть будь ласка яка ціна лапароскопії при видаленні папілярної кісти(аналізи на онко здала) і чи як скоро можна планувати вагітність.Дякую.
Ціна близько 5000 грн. Вагітність можна планувати через 2 місяці після втручання.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Юлія2014-12-22
Добрий вечір! Скажіть, будь ласка, мені сказали, що у мене дворога матка. До цього я була 4р. вагітна, але не виношувала 1в.-8тиж., 2в.- 24тиж., 3 в.- 5тиж, 4в. - 18тиж.. Це може бути причиною невиношування? Аналізи всі в нормі, кортізол підвищений - 26.73. і у чоловіка підвищена к-ість лейкоцитів 50-70. Що це означає? Дякую!
Причиною невиношування може бути, Юлія, як дворога матка, так і підвищений рівень кортизолу.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Оксана2014-12-22
Добрий вечір! Останні місячні в мене були 13 листопада, сьогодні робили УЗД: в лівому яйнику рідинне утворення 44х36мм. (лікар сказала кіста жовтого тіла), поза маткою вільна рідина в невел. к-ті., в порожнині матки анехогеннне утворення- 2мм. - підозра на вагітність малого терміну- 2-3тиж. 18.12. здавала ХГл-198 МО/л. Лікар призначила пити Дуфастон по 1т. 2р.в день., а ще я приймаю Аспекард по 1т. так як виявили вовчаковий. Хочу почути вашу думку, наперед вдячна!
Приймати "Аспекард" не можна в 1-ому триместрі вагітності. Як бути у Вашій ситуації, Оксана, порадьтеся з Вашим ревматологом.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Ірина2014-12-21
Доброго дня!!!!!Я недавно лікувала аденоміоз (гістероскопія, уколи - декапептил депо), в вересні пішли перші місячні. Зараз планую вагітність і хочу у Вас запитати які можна приймати припарати (вітаміни і т.д.) і в яких дозах при плануванні і при вагітності (перша вагітність закінчилась викидньом на ранньому терміні, матка була в тонусі, і зараз хочеться себе трошки застрахувати від таких наслідків)????Дякую.
При плануванні Ви можете пити фолєву кислоту і вітамін Е, а коли завагітнієте - препарати прогестерону, дозування яких визначає лікар, виходячи із Вашого гормонального фону.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Марія2014-12-18
Добрий вечір! Мені 28р діагноз залозиста псевдоерозія, рецидив, хронічний ендоцервіцит. В 2006 була кріодеструкція, але ерозія залишилась. Маю дитину 4 р. Лікар порадила зробити лазерну деструкцію, так як повторне кріо може не допомогти. До якого лікаря краще записатися і в який період циклу? Дякую.
В першій фазі циклу, після місячних. До Щепко Євгенії Володимирівни.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Валя2014-12-18
Доброго дня! Проблема в тому що не можемо завагітніти напротязі 1 року, пройшли обстеження в клініці Благодар в Рівному підлікувались і т.п. але при узі сказали що чітко видно що в мене ліва труба запаяна, лікар сказав що потрібно робити лапарускопію, і направли робити до Петровського В.В. в Вашу клініку. Плануємо приїхати в другій половині січня до Вас на операцію. Цікавить що для цього потрібно зробити і яка буде ціна за цю операцію (все в комплексі). Дякую
Ціна близько 5000 грн за все разом. Поторібно заздалегіть записатися, хоча б за тиждень. 09944404
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Марина2014-12-17
Доброго дня! Мені після гістероскопії призначили пити 3 міс. ВІЗАН, прочитала, відгуки про побічні дії - вони зовсім не втішні, скажіть будь-ласка, як він переноситься більшістю пацієнтів і чи можна вагітніти приймаючи ці таблетки? Дякую!
Препарат переноситься по-різному. Тимчасові побічні ефекти справді можливі, які виникають піся відміни. Під час прийому Ви завагітніти не зможете. Препарат призначають для нормалізації гормонального фону, щоб Ви змогли завагітніти після прийому.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
МАРІЯ.2014-12-17
ШАНОВНА ПАНІ ДЯКУЮ ВАМ ЗА ВІДПОВІДЬ.МЕНІ НЕ БУЛО РОБЛЕНО УЗД. ЦЕ НА ОСНОВІ АМГ-0.3. ЛІКАР СКАЗАВ ЩО ЦЕ ПОЧАТОК КЛІМАКСУ. А АНОЛІЗ ФСГ БУЛО РОБЛЕНО В 3-Й ДЕНЬ МІСЯЧНИХ. І РЕЗУЛЬТАТ ФСГ-8.9. ЦЕЙ АНАЛІЗ Я РОБИЛА 11.ЛИПНЯ 2014Р. А АНАЛІЗ АМГ Я РОБИЛА 12. ЛИСТОПАДА 2014Р. АЛЕ ВСЯ СПРАВА В ТОМУ ЩО ОСТАНЯ МІСЯЧКА БУЛА 19 ВЕРЕСНЯ. ПОРАДЬТЕ БУДЬ-ЛАСКА ДЕ Я МОЖУ З ЦІЕЮ ПРОБЛЕМОЮ ЗВЕРНУТИСЯ. ЗАЗДАЛЕГІДЬ ДЯКУЮ ВАМ ЗА ВІДПОВІДЬ.
Марія, якщо у Вас уже 2місяці немає місячних, то шанси на вагітність дуже низькі. Проте вагінальне УЗД все ж треба зробити. У таких випадках як у Вас ми можемо допомогти, запропонувавши штучне запліднення з використанням донорської яйцеклітини.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Світлана2014-12-17
Доброго дня.Дайте розяснення до узд-ендометрій товщиною 9.1мм з нечітким нерівним контуром.В порожнині матки в ділянці її дна визначається незначна кількість вільної рідини.МЦ 9-й.Дякую
Для обгрунтованої відповіді Вам варто записатися на очну консультацію та пройти дообстеження.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Задати запитання
Відгуки про Боголюби Читати усі відгуки (169)
Залишити відгук
Наші партнери
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх