x
Підписатись на статті

Інформація була корисною для: 7044 користувачів
Альона2018-07-30
Доброго дня,мені 14 років Ми з хлопцем займалися статевим актом і після нього у мене уже 2 дня йде коричниві виділення без запаху Що це може бути? Допоможіть будь-ласка
Альоно, це може бути свідченням якогось запального процессу, наприклад. Онлайн ми не можемо діагностувати Вашу проблему, Вам слід звернутися на очну консультацію до гінеколога, хлопцеві Вашому - до уролога. Запис на прийом до спеціалістів центру здійснюється за телефонами, вказаними на сайті.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Наташа2018-07-30
Доброго вечора! Мені 22 і у мене проблема з шкірою на обличчі. Висипання уже 5 років, відвідувала дерматологів і косметологів не помогло нічого. Самі прищі на чолі та крогом рота. Щоки чисті інколи на спині бувають та на грудях, але це рідше. Не було ще такого дня щоб шкіра була без прищів. 10-20 прищів зараз є. Допоможіть!
Наталіє, не впадайте у відчай. Ви можете звернутися за допомогою до нашого дерматолога. Можливо, є сенс також у консультаціях ендокринолога чи гінеколога. Це доволі поширена проблема, яка у Вашому віці може бути пов'язаною, наприклад, із посиленим синтезом статевих гормонів. Ви можете здати аналізи на гормони, (для цього слід спланувати візит на 21 день місячного циклу). Запис до спеціалістів центру здійснюється у телефонном режимі за номерами, вказаними на сайті.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Оксана2018-07-30
У дитини (9 років) папілома біля ануса розміром до 5 мм,чи у вашому центрі можна видалити,чи необхідні додаткові обстеження, і до якого лікаря звернутись ?
Оксано, у нас в центрі, на жаль, немає педіатричного напрямку. Вам слід звернутися до дитячого хірурга.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Влада2018-07-29
Доброго дня! Під скажіть будь ласка чи можна завагітніти при ерозії шийки матки (перші прояви ерозії)? Та чи бактерія трихомонада впливає на зачаття дитини? Дякую!
Владо, трихомоніаз викликає запальні процеси в слизовій оболонці матки, порушує роботу всієї репродуктивної системи, змінює менструальний цикл. Трихомонади проникають всередину матки і призводять до ураження яєчників і труб, це і веде згодом до втрати дітородної функції. Ерозійних дефект на слизовій не заважає зачаттю, він не впливає на репродуктивну здатність організму. А ось якщо проблема виявляється викликана гормональним дисбалансом або з'явилася після венеричних захворювань, то вагітність може і не настати. Якщо зачаття відбулося, і плід увійшов в матку, ерозія може представляти певну загрозу для перебігу вагітності.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Лілія2018-07-28
Доброго дня. Чи можна використовувати свічки прогінорм форте (назначено лікарем гінекологом до закінчення першого триместру вагітності) якщо проявляються симптоми молочниці?
Ліліє, це Вам слід уточнити з лікуючим лікарем.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Олена2018-07-28
Доброго вечора. Мене цікавить абдомінопластика. Хочу виправити таким чином результати двох кесарських розтинів. Яка вартість такої процедури і її складність?
Олено, мініабдомінопластіка без ушивання м'язів коштує 20 000 грн, а пластика живота з переміщенням пупка і ушиванням прямих м'язів - 35 000 грн. Складність визначається при огляді на індивідуальній консультації у пластичного хірурга.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Оксана2018-07-27
Добрий вечір. Чи роблять у вас дослідження проходимості маточних труб? Потрібно проходити додатково якісь обстеження, і яка вартість? Як до вас записатися на цю процедуру? Дякую
Так, Оксано, роблять. Вартість процедури метросальпінгографії - 760 грн. Записатися можна по телефону, вказаному на сайті.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Тетяна2018-07-27
Підкажіть чи можна у вас здати аналіз на ген глухоти?
Ні, Тетяно.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Людмила2018-07-26
Доброго дня! Мені 31 рік. Мала одну вагітність. Виявили фіброміому матки. Контури не рівні, горбисті, форма не правильна. Розміри збільшені 62*60*64мм. Структура змінена за рахунок вогнищевих змін, попередньо- боковий ст зліва міжм. вузол 43 мм з кровоплином. Порожнина матки деформована, не розширена. Порадьте, як в таких випадках краще лікувати? Зараз приймаю Депапілін 2 таблетки на день 3 місяці (1 місяць приймаю). А далі пропонують ставити спіраль Мірена. Чи є більш альтернативні засоби лікування даноі хвороби?
Людмило, альтернативою може бути хірургічний метод.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Любов2018-07-26
Добрий день.щоб зняти шви після операціі потрібно записуватись на прийом попередньо.
Так, Любове. Потрібен попередній запис.
Чи була для Вас корисною ця інформація?
Задати запитання
Відгуки про Боголюби Читати усі відгуки (278)
Залишити відгук
Наші партнери
Медицинский центр “Парацельс” (Медичний центр “Парацельс”) Продажа медицинского оборудования “Партнер Медико” (Продаж медичного обладнання “Партнер Медіко”) Медицинский центр “Ваш лікар” (Медичний центр “Ваш лікар”) Косметический салон “Косметік-центр” (Косметичний салон “Косметік-центр”) Центр медицинской диагностики “Лакмус” (Центр медичної діагностики “Лакмус”)
Вверх